Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Fantasyland

Sider: [1] 2 3 ... 7
1
Noterer mye frustrasjon i tråden, forståelig nok. Men vi må stikke fingeren i jorda, dette kom til å skje og det kommer sannsynligvis til å skje igjen. Vi er i en læringsprosess. Kontinuerlig. Noen refleksjoner jeg har gjort meg etter og ha sovet på det:

- Med en relativt tynn tall blir skader på sentrale spillere meget utslagsgivende. I tillegg har vi spillere som har returnert fra skade som fortsatt er litt rustne.
- i Championship parkerte lag bussen på ER i mangel på ferdigheter. I PL spiller lag smart mot oss når de legger seg lavt, dette er noe helt annet. De utnytter overganger, skaper overtall på midtbanen og har en helt annen trussel når de kommer på. Feil blir straffet nådeløst. Vi har nå sett Ulvene og Leicester med tilsvarende oppskrift. De blir neppe de siste.
- Bielsa er ikke ufeilbar. Han bommet litt på taktikk / tilnærming i går og byttene fungerte ikke i det hele tatt. Poveda? Roberts? I min bok er ikke dette PL kvalitet. Men det er der vi er per dags dato.
- Flyt. Ja, til tross for et uheldig resultat kunne dette fort sett anderledes ut med 1-0 etter par minutter. At Bamford ikke setter den er kriminelt. Pablo kunne også satt 2-2. Men det skjedde ikke og det er det vi må forholde oss til.

Det så litt ut som et Championship lag vs et PL lag i går. Vi er avhengig av og ha våre beste spillere tilgjengelig. Jeg ser for meg at Llorente og Raphinha kommer til å være bankers på dette laget etterhvert sammen med Rodrigo. Men det hjelper oss ikke førstkommende lørdag mot Crystal Palace. Da må Bielsa legge en ny plan med de spillerne han har til rådighet. Jeg tror vi reiser oss igjen. Det er mentaliteten som råder i laget.

2
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 22, 2020, 20:29:44 »
James Marshment
@marshyleeds
Reports in Italy claim Leeds are set to rival Milan, Valencia and Dortmund to the signing of Dinamo Zagreb midfielder Lovro Majer - a man the Croatian media has labelled 'the next Luka Modric'. [Via Calciomercato]

3
Dette var litt velkommen til hverdagen i PL, hadde en uggen følelse før kampen som ble forsterket utover kvelden. Uansett, syntes vi totalt sett gjør en god kamp, men vi kommer til lite store sjanser. Vi må også være så rause å si at dette skyldes i hovedsak ulvene sitt tighte forsvarsspill. Spesielt Coady imponerte meg som bunnsolid. I tillegg som alle har fått med seg hadde Phillips en dårlig dag på jobben. Typisk krona med selvmål, ja, syntes dette er mer selvmål enn deflection, men nok om det. Lærdom? Ikke overrasket om flere lag følger samme oppskrift som ulvene på ER fremover. Ligg dypt og kompakt i første omgang for så å komme på i 2 omgang når det åpner seg mer.

Villa på fredag, ser for meg en helt annen kamp der. Nå er det kanskje de som skal kjenne litt på realitetene, de har flydd høyt og trenger litt bakkekontakt.

4
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 16, 2020, 08:38:24 »
Fra The Athletic og Hay sin mailbag som ble besvart i dag:

Hi Phil, currently stuck on a labour ward waiting for my wife to give birth to our new arrival. What can you tell me about any further new arrivals at Leeds this week? (Alexander K)
Good luck Alexander! I remember the experience well. This was another popular topic. Others, such as Rich P, wanted to know specifically about Louie Sibley, the young midfielder at Derby County. Leeds have been monitoring Sibley and you’ll have seen the links to Norwich’s Todd Cantwell too, although we’re told that much of the speculation about Cantwell is being driven by his agent. The club are aware that they need another midfielder (which is why they lined up Michael Cuisance) but with the domestic window into its final day, a further addition is not expected.
There are a couple of reasons for this. First, meeting Marcelo Bielsa’s requirements is difficult as only deals with EFL clubs can be done (even if Sibley and Cantwell are decent matches). Second, Leeds have already committed £100 million to this window and they were never going to splash out heavily unless they were 100 per cent sold on a particular target. As much as I see the scope for a No 8 or a No 10, maybe a bit of financial prudence makes sense.
This takes us onto January and a question from Michael G, who wanted to know: What funds are available for reinforcements in the winter window? Alfie S also asked about January business: Given the speed it takes to get up to a Bielsa system, might the club wait until next summer?
I’ve said before that Leeds are more and more reluctant to do business in January, because of the challenge of finding players who are ready to go immediately under Bielsa (exhibit A: Jean-Kevin Augustin). Any funding will depend on what Radrizzani makes available. It still falls to him to cover excess costs at Elland Road, although the San Francisco 49ers are talking about increasing their stake in the club and Leeds will get the second tranche of central Premier League revenue around the turn of the year.
The attitude at Leeds seems to be that if they see something worth doing, they’ll do it. And needless to say, there may be gaps to cover by that stage of the season. But if they can avoid spending in January, they probably will.

5
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 15, 2020, 17:22:59 »
Tim Thornton
@SkySports_Tim
Leeds United defender Barry Douglas undergoing a medical at Blackburn ahead of loan move #LUFC #transfers

6
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 13, 2020, 21:10:49 »
Alan Nixon
@reluctantnicko
NORWICH. Want 25 for Cantwell. That's keeping LEEDS at bay for now.

7
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 12, 2020, 21:23:28 »
Leeds United have set their sights on a beat-the deadline move for Derby County midfielder Louie Sibley, Football Insider can exclusively reveal.

https://www.footballinsider247.com/exclusive-leeds-united-work-on-signing-derby-county-ace-in-beat-the-deadline-day/

Hadde vært en knallsignering, men har mine tvil på troverdigheten til kilden.

Det vil være en gigantisk nedtur i forhold til hva som har vært forespeilet i den rollen. Helt uprøvd på toppnivå og den statistikken i Championship er ikke allverden. Buendia eller Cantwell takk.

Buendia har spilt 84 kamper for Norwich. 83 av dem som høyreving/midtbane. Kun 1 som off midt. Vi har vel nok vinger nå?

Derfor er vel ikke Cantwell aktuell lenger heller. Han er primært venstreving/midtbane som også kan spille til høyre. 6 kamper siste 2 sesongene som off midt. Begge denne sesongen som høyremidt.

Ingen av dem har spilt sentralmidtbane i sin senior karriere. Og det er en 8er som også kan spille i 10er rollen vi visstnok er på søken etter. Trolig skal det vel litt til om flere blir hentet.

Den statistikken i CC er faktisk meget bra for en 19 åring. 5 mål og 2 assist på 11 kamper.

Uprøvd på toppnivå..ikke unormalt for en 19 åring det. Uprøvd på toppnivå er også langt eldre Ayling, Cooper, Dallas, Phillips, Klich  Harrison..det har gått bra. Da tror jeg det er håp for en talentfull 19 åring også..

Hvis du setter Buendia  og Cantwell i kategorien 'vinger' deler jeg ikke det synet i det hele tatt. Vår første sesong med Bielsa fulgte jeg også mye med på Norwich gjennom extended highlights og dro et par konklusjoner:

1. Buendia er en herlig playmaker, en naturlig 10'er og skal ha mye av æren for at de rykket opp.
2. Det er ikke tilfeldig at Norwich vant X antall kamper på overtid, de skapte noe så vanvittig med sjanser.

Hvordan Farke velger å sette opp laget formasjonsmessig og hvordan spillet faktisk utfolder seg er ikke endimensjonalt. Han er vel en manager som har sansen for fleksible typer. Det finnes mange gode artikler om både Buendia og Cantwell så jeg har ikke tenkt til å gjenfortelle informasjon som er der ute, men legger ved et par jeg likte godt:

Buendia - https://totalfootballanalysis.com/player-analysis/tactical-analysis-norwich-emi-buendia-efl-championship-analysis
Cantwell - mer om Farke sine tanker rundt bruken av han: https://www.pinkun.com/norwich-city/canaries-todd-cantwell-best-position-daniel-farke-thoughts-1-6736994

Hovedpoenget mitt ref Sibley var at vi ikke trenger nok et talent i en rolle som var en av de viktigste å besette i dette vinduet. En langvarig Pablo erstatning har vært ordlyden. Lista ble lagt med De Paul, fulgt opp med Cuisance og vedvarende rykter rundt hovedsaklig Cantwell og noe rundt Buendia. Alle spillere som har levert på øverste nivå. Spillere som kan gå umiddelbart inn og markere seg(jada, etter Bielsa tilvenning selvsagt) og sette preg på laget. En 19-åring som har levert noen målpoeng i Championship er ikke det jeg ser for meg som et navn som passer inn med ovennevnte. For all del, han kan sikkert bli god på sikt, men personlig føler jeg heller at vi kan droppe det prosjektet og heller vente til januar hvis finansiene tilsier at vi ikke kan hente fra den hylla vi ønsker nå.

8
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 12, 2020, 14:31:02 »
Leeds United have set their sights on a beat-the deadline move for Derby County midfielder Louie Sibley, Football Insider can exclusively reveal.

https://www.footballinsider247.com/exclusive-leeds-united-work-on-signing-derby-county-ace-in-beat-the-deadline-day/

Hadde vært en knallsignering, men har mine tvil på troverdigheten til kilden.

Det vil være en gigantisk nedtur i forhold til hva som har vært forespeilet i den rollen. Helt uprøvd på toppnivå og den statistikken i Championship er ikke allverden. Buendia eller Cantwell takk.

9
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 06, 2020, 10:00:21 »
Gir dette vinduet terningkast fem. Hadde vi også fått Cuisance ville det blitt en sekser.

Drakt nummer åtte er ledig i Leeds. Og det er nettopp en løpssterk og pasningssikker "åtter" vi bør ha inn nå.
Finnes den rette "åtteren" i Championship? Det er spørsmålet Orta og Bielsa må finne svaret på i løpet av de neste ti dagene.

For min del er vinduet så langt mest et spørsmålstegn.

Meslier: Lover godt, men det er altfor tidlig å felle noen dom. Ellevill gambling etter mitt syn å gå løs på Premier League med en 20-åring med 10 kamper i karrieren. Snakkes etter 30 kamper i PL, da kan vi vel først se tendensene. Altfor tidlig å slå fast at dette går bra allerede nå.

Koch: Knallhard start med masse rart, men ser ut som han lander på beina og ser til nå bra ut. Men det er svært tidlig også her.

Llorente: Ingen som helst formening om hvor dette ender, sett han altfor lite.

Rodrigo: Fryktelig mot Liverpool, men vi har etter det sett veldig gode tendenser. Men han skal finne sin plass i fotballen vår. Kan bli veldig bra.

Raphina: Heller ikke her har jeg noen formening, fransk fotball er vel så der. Min kunnskap er vel null om spilleren.

Alt det unge vi kjøper er jeg veldig positiv til.

Så håper den femmeren din slår til, jeg vet foreløpig for lite. Jeg venter ennå på tieren, jeg er usikker på keeper, og jeg hadde trodd vi ville prioritere venstreback.

Vinduet ser veldig bra ut, men en av de viktigste posisjonene som skulle fylles var CAM / 10'er rollen og det har ikke blitt gjort. Kjenner jeg er litt lei å høre om alternative løsninger og spillere som flyttes til en posisjon de normalt sett ikke opererer i osv. Heldigvis har vi en drøy uke på oss til å gjøre noe med dette og det er et fåtall spillere som vil gjøre vinduet komplett i min bok.

1. Buendia - har vel snakket om han siden før De Paul ble nevnt. Mitt førstevalg og en naturlig 10'er som jobber hardt. Har alt som skal til for å bli en megahit i Leeds. Store spørsmålet er pris. Ordlyden blant ITK'erne har vært at han har blitt blodpriset av Norwich derav svært lite aktivitet rundt han.

2. Benrahma - Fantastisk spiller på sitte beste, utvilsom potensiale til å ta Pablo-rollen med storm. Et spørsmål rundt arbeidskapasistet, moral og hvordan han er i garderoben. Tar for mye plass?

3. Cantwell - Kanskje den meste realistiske, en mellomting av en 10'er og ving. Masse potensiale, allerede levert i PL. Kan se for meg at han slår ut i full blomst under Bielsa. Vil bort fra Norwich som kan gjøre at det blir lettere og møtes merkantilt.

Hederlig mention - David Brooks. Var snakk om interresse tidlig i vinduet, men ikke hørt så mye etter det. Priset til månen av Bournemouth og er vel best på vingen selv om han sikkert mestrer en mer sentral rolle også. Fantastisk spiller på sitt beste.

10
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 06, 2020, 09:02:16 »
Gir dette vinduet terningkast fem. Hadde vi også fått Cuisance ville det blitt en sekser.

Drakt nummer åtte er ledig i Leeds. Og det er nettopp en løpssterk og pasningssikker "åtter" vi bør ha inn nå.
Finnes den rette "åtteren" i Championship? Det er spørsmålet Orta og Bielsa må finne svaret på i løpet av de neste ti dagene.

Harry Wilson er klar innen10 dager...

Spent på hvordan det skal gå til...

11
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 06, 2020, 00:01:35 »
Da kan vi legge oss. Likte promovideoen av han. Så ikke ut som en mann som var spesielt lei seg. Nå har vi en drøy uke på og runde av dette fantastiske overgangsvinduet. Orta, avslutt med stil nå.

God natt! :)

12
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 05, 2020, 20:34:47 »
Fourth Official
@FourthOfficial_
Raphinha to Leeds is DONE

13
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 05, 2020, 20:13:32 »

Mike McGrath
@mcgrathmike
Leeds are closing in on Brazilian winger Raphinha. He holds an Italian passport and doesn't require a work permit to complete deal from Rennes #LUFC

14
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 05, 2020, 14:25:44 »
Spennende siste timer før vinduet stenger i kveld :

https://www.leeds-live.co.uk/sport/leeds-united/leeds-united-rodrigo-moreno-james-19048796

Skulle vi gått for Benrahma kanskje..?

Nå som vi får Raphinha, så er ikke behovet der for en spillertype som Benrahma. Det vi nå trenger er en ny Klich. En kreativ 8-er. Lite sannsynlig at en slik spiller kommer inn innen midnatt.

Swift i Reading er jo fortsatt en mulighet, men er han god nok?

auren

Jeg syns vi burde gamblet på Loftus Cheek på lån med option for kjøp neste sesong. Han er dog mye skadet, men bra topp nivå.

Hvilke andre alternativer har vi innenlands på en habil 8'er/ 10'er? Som er god nok og samtidig innenfor budsjettet etter at vi har brukt såpass mye på denne vingen fra Rennes?
Finnes det f.eks. andre alternativer i Championship som kunne passe..?


Her du en som kanskje kan være aktuell:
https://www.youtube.com/watch?v=myb8g3Dm0xI

Lest gjennom Phil Hay sine tweets? :) Han ble også nevnt av Hay i en artikkel på The Athletic som en de har 'been looking at'. Men dette var i sommer og nå har han signert for Reading og kan derfor ikke signere for ny klubb i samme vindu så den er basicly helt død.

15
Ordet er fritt / Sv: Deadline day...
« på: Oktober 05, 2020, 11:58:13 »
Har stilt spørsmålet på forumet før og lurer fortsatt på om det er så enkelt at det ikke flommer med tilgjengelige "Bielsa spillere" i nr 8/10 rollen, innenfor den pris vi er villig til å betale. De har vært tydelige på langsiktig plan, kanskje denne ligger lenger frem i løypa ? Vi har en Dallas som snart har spilt alt utenom keeper, han dyttes opp i midten om det kniper. Eller så ser de kanskje at Gelhardt utvikler seg i rekordfart og snart slippes utpå ?  Så kommer en DeBruyne-klasse-type neste sommer når det er forsyninger i kassa  ?

Jeg tenker at du egentlig har fått svar på spørsmålet ditt. Det flommer ikke over av den type spillere Leeds ønsker i den posisjonen og de som står øverst på lista er dyre / vanskelig å lande. Navnene har du allerede...

16
Ordet er fritt / Sv: Deadline day...
« på: Oktober 05, 2020, 11:18:41 »
Det er ovehodet ingenting som tyder på desperasjon, heller tvert imot. Jeg syntes Leeds sin transfer aktivitet i dette vinduet vitner om en tydelig plan hvor alternative løsninger er lina opp. Nå har det i morgentimene i dag også kommet frem at de pushet på med Dan James helt inn i helgen med siste forsøk som et lån med obligatorisk kjøp for en klekkelig sum, men det ble blankt avfeid av scum som vil beholde han. Nesten rett etterpå landes Raphinha.

Jeg er helt sikker på at det kommer til å bli gjort solide forsøk på lande en til før fristen går ut med innenlands-vinduet som backup om det feiler.

17
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 05, 2020, 10:20:27 »
Pete O'Rourke
@SportsPeteO
Leeds United midfielder Mateusz Bogusz is set to join Spanish Segunda Division side UD Logrones on loan. #lufc #logrones #DeadlineDay

18
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 05, 2020, 10:18:39 »
Geoffrey Kondogbia ser jo helt "krem" ut i forhold til disse CC spillerne som blir nevnt her. Sterk-teknisk-pasningsfot-krutt-venstrebent  :)

https://www.bing.com/videos/search?q=Geoffrey+Kondogbia&&view=detail&mid=C677BA52B77D03942E2BC677BA52B77D03942E2B&&FORM=VRDGAR&ru=%2Fvideos%2Fsearch%3Fq%3DGeoffrey%2BKondogbia%26FORM%3DHDRSC4

Kruttspiller, men han er defensiv midtbane som også kan spille venstreback. Vi trenger en offensiv spiller, ikke en direkte konkurrent til Phillips tenker nå jeg..

19
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 05, 2020, 09:52:31 »
Spennende siste timer før vinduet stenger i kveld :

https://www.leeds-live.co.uk/sport/leeds-united/leeds-united-rodrigo-moreno-james-19048796

Skulle vi gått for Benrahma kanskje..?

Nå som vi får Raphinha, så er ikke behovet der for en spillertype som Benrahma. Det vi nå trenger er en ny Klich. En kreativ 8-er. Lite sannsynlig at en slik spiller kommer inn innen midnatt.

Swift i Reading er jo fortsatt en mulighet, men er han god nok?

auren

Jeg syns vi burde gamblet på Loftus Cheek på lån med option for kjøp neste sesong. Han er dog mye skadet, men bra topp nivå.

Hvilke andre alternativer har vi innenlands på en habil 8'er/ 10'er? Som er god nok og samtidig innenfor budsjettet etter at vi har brukt såpass mye på denne vingen fra Rennes?
Finnes det f.eks. andre alternativer i Championship som kunne passe..?

Bradley Dack i Blackburn

Akkurat tilbake fra langvarig skade. Men akkurat den type spiller vi trenger. Sentral offensiv midtbane som kriger, bra skudd og overblikk.

Har sansen for Dack jeg, men han tror jeg må bruke mye tid før han er Bielsa fit. 10kg ned og massive mengder med kondisjonstrening altså et langvarig prosjekt vi ikke har tid til nå.

20
Ordet er fritt / Sv: Deadline day...
« på: Oktober 05, 2020, 09:39:16 »
Da er det 8/10'er rolen som må fylles ila dagen. Hva tror vi er mest realistisk? Er det fortsatt en ørliten mulighet for De Paul? Kreativ avtale helt på slutten? Campana og Nandez kan være muligheter også. Hvis ikke blir det utvidet innelands-vindu, men det er jo ikke så mange igjen der heller. Strengt tatt bare Buendia, Benrahma og Cantwell.

Vi har neppe mer enn 10-15 millioner pund å bruke på denne posisjonen. Kan det tenkes at Koopmeiners igjen kan bli aktuell?

Som du sier - så må vi være kreative hvis vi skal få kloa i De Paul, Nandez eller Campana. For akkurat nå har vi ikke pengene når vi blåser ut 17 på brassen.

Hva med 15 millioner up front og 15 millioner up front neste sommer HVIS vi fortsatt er i PL for De Paul? Hvis vi rykker ned vil de siste 20 komme fordelt på 4 år.

Risky business, I know.

auren

En annen mulighet er et høyt lånebeløp (feks 5-10 millioner pund) og obligtation to buy neste sommer. Finnes nok mange muligheter, men grunnen til at denne dealen strander er vel at partene står for langt fra hverandre. Udinese vil ha 35-40 millioner euro, vi vil bare tilby 25. Han burde være verdt å bruke minst 30 millioner euro på.

auren

Beveger meg litt på tynn is nå, men slik jeg har fortstått det har utfordringen med Udinese vært at de vil ha nesten hele beløpet up front. Evt har det vært åpning for lån + obligatorisk kjøp, men da med hele resterende sum etter sesongen mens Leeds har ønsket å dele det opp i flere installments.

21
Ordet er fritt / Sv: Deadline day...
« på: Oktober 05, 2020, 08:50:54 »
Da er det 8/10'er rolen som må fylles ila dagen. Hva tror vi er mest realistisk? Er det fortsatt en ørliten mulighet for De Paul? Kreativ avtale helt på slutten? Campana og Nandez kan være muligheter også. Hvis ikke blir det utvidet innelands-vindu, men det er jo ikke så mange igjen der heller. Strengt tatt bare Buendia, Benrahma og Cantwell.

22
Ordet er fritt / Sv: Deadline day...
« på: Oktober 05, 2020, 08:45:14 »
Phil Hay
@PhilHay_
Deadline day - all eyes on Raphinha deal. Should move quickly this morning. He landed in England late last night. Agreement in place with Rennes. #lufc

23
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 05, 2020, 07:41:02 »
Fabrizio Romano
@FabrizioRomano
Leeds told Udinese tonight they’re gonna sign Raphinha from Rennes, so #LUFC consider Rodrigo de Paul deal off right now. Raphinha is joining on a permanent deal, personal terms agreed until June 2025, work permit and medicals pending then ‘done deal’. 🤝⚪️ #Leeds #DeadlineDay

24
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 04, 2020, 23:14:05 »
Rekker vi en ny spiller inn før overgangsvinduet stenger ?

Tipper to. En før fristen i morgen og en på utvidet innenlands-vindu.

25
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 04, 2020, 21:13:00 »
Så at Cuisance ryker på medical i Leeds ~ for dårlig fysisk form, og ingenting annet?

Scroll tilbake et par sider så ser du en paste jeg gjorde fra The Athletic. Artikkelen er bak betalingsmur, men essensen er at de oppdaget et problem med ene foten hans og hadde en nøye vurdering sammen med head of medical Rob Price. Da landet de på at de ikke ville ta sjansen, det kalles vel å gjøre en risikovurdering av en større investering.

26
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 03, 2020, 12:56:01 »
Dave from beeston
@superleedsutd9
No Cantwell for Norwich today would suggest he's moving somewhere.
He's not even on the bench or travelled with the squad

Ikke at det behøver å bety oss - eller transfer i det hele tatt - men muligheten er der...

Såvidt jeg vet er det bare Leeds og Fulham som er interessert i å signe Cantwell. Ref:

Premier league ITK
@ITK_PL
Fulham have joined Leeds United in the race to try sign Todd Cantwell. If Leeds are beaten to the signature they will try hard for Dan James.

27
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 02, 2020, 09:18:29 »
Fra The Athletic:

The plan was to unveil Cuisance on Thursday. He took a flight from Munich on Wednesday and began undergoing a medical. Leeds were ready to meet his wage demands and finalise a long-term contract. They started putting together promotional material for his unveiling but the move came to a shuddering halt when scans turned up an issue with one of Cuisance’s feet. Leeds performed further assessments and weighed up the risk. After mulling the results over and taking advice from head of medicine Rob Price, they pulled out of the transfer. A shocked Cuisance received the news and returned to the airport.

28
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 02, 2020, 09:09:35 »
Transfer News
@TransferChecker
Michael Cuisance’s failed move to Leeds could have even more damaging repercussions than first thought.

Norwich have increased their asking price for Todd Cantwell this evening, as they know Leeds are desperate to buy a midfielder. Smart business, but so underhanded. #LUFC #NCFC

29
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 01, 2020, 22:54:03 »
Med de bildene De Paul har posta på Twitter kan vi hvertfall slå fast at fysisk form og fettprosent-målingene til Bielsa ikke akkurat blir noen hindring. GET IT DONE!

30
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Oktober 01, 2020, 22:35:19 »
https://www.getfootballnewsfrance.com/2020/marcelo-bielsa-chose-not-to-do-the-michael-cuisance-deal-lequipe/

Det var noen som nevnte at han så litt tung ut i shortsen i tråden her...vel, Bielsa vil hvertfall ikke ha en JKA 2.0. Takk sjef!

Sider: [1] 2 3 ... 7