Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Sterland

Sider: [1] 2 3 ... 38
1
Hva er det med middelmådigheter som gang på gang framstår som verdensstjerner mot Leeds.
Denne gangen ødelegges dagen av tomålscorer Bentancur. Var hatobjekt nr. 1 og helt elendig i Juventus. Fansen jublet villt da han forsvant til Tottenham. Men så var det Leeds da.
Merkelig kommentar.. Bentancur har vært glimrende for Spurs siden han kom

2
Ordet er fritt / Sv: Ung spiller: Charlie Cresswell
« på: November 12, 2022, 20:13:15 »
Skårer siste målet i seieren (4-2) borte mot Preston.

Herlig :) Håper virkelig han satses på neste år. Et meget stort stoppertalent, som vi må ta vare på

3
God prestasjon dette! Tottenham skaper ikke mer enn man absolutt må regne med, men de har flyt, god uttelling og VAR på sin side. Vi var forsåvidt også effektive, men har de på gaffelen i lange perioder. Selvsagt skal man ikke slippe inn fire, men i dag synes jeg alle i bakre firer leverer til godkjent, Koch med en av sine klart beste kamper for oss. Mye uflyt slik jeg ser det. Kan ikke helt skjønne at dette laget skal fortsette å bakse rundt nedrykksplass, men ingen faller helt fra på nedre halvdel eller så dermed er det vel fort det som skjer i vinter.

flynn

Jeg synes det er like mye frispark til Tottenham, og gult kort nr. 2 til Adams, forut for 2-3 målet til Rodrigo, som det burde vært blåst på Meslier. Her var jeg sikker på at VAR kom til å bryte inn. Klart frispark til Spurs. 

Roca har også en takling som burde vært direkte rødt. Så summa summarum var vi ikke uheldige med VAR i dag faktisk. Synes jeg.

auren
Her mener jeg du tar fullstendig feil. Før 2-3 goalen er han ikke borti spilleren, ren filming. Glimrende dømming. Roca sin takling er ikke rødt, lite kraft, gult helt ok. Skal en gi rødt på slike vil det ikke være mange oppgjør som ender med 22 mann på banen. Det er en kontaktsport, ikke innebandy..

4
Ordet er fritt / Sv: MoM Tottenham - Leeds 12.11.22
« på: November 12, 2022, 18:20:21 »
3: Rodrigo
2: Aaronsen
1: Roca

5
Ufattelig bittert å tape denne. Vi har Spurs på gaffelen, og spiller meget bra. Men ved å legge om til 5 bak mister vi initiativet og inviterer de inn i kampen. Vi sover utilgivelig  på kastet hvor Kulusevski setter opp nr 3, og det er personlige feil som fører til nr 4, men Spurs skal ha kred for spillet i forkant. Vi var positive fremover, og det var herlig å se Rodrigo sette sine 2. Han har hevet seg betraktelig ift de 2 første sesongene. Synes også Aaronsen gjør mye bra, en feinschmecker ala Pablo og de har vi ikke hatt mange av de siste 20 årene.. Totalt sett leverte vi en god forestilling igjen mot et topp 6 lag. Vi skaper endel muligheter, og jeg synes absolutt Marsch bør få tillit videre. Håper vi klarer å forsterke noe i januar.

6
Offensivt går det mye raskere og mer presist, og vi fyller bedre på i boks enn tidligere. Kanskje det er noe i Marsch-ball likevel?

Det slår meg hvor lite jeg savner Harrison (uten å si noe negativt om han), og hvor bra Gnonto har vært.
Gnonto har vært utrolig dårlig denne omgangen. Skaper ingenting fremover, og bidrar ikke noe bakover. Foreløpig et alternativ på benken, og som kan bidra på slutten. Så langt har det vært nada. Ellers er jeg fryktelig redd for alt rommet vi byr på til Kulusevski/Royal. I starten ble Struijk overspilt gang på gang, men han var også overlatt fullstendig til seg selv ute på kanten. Skremmende å se hvordan vi trekker hele laget over på den ene halvdelen, og legger igjen en vanvittig rom til backen på Spurs. Men vi har vært bra fremover, og brukbart solide i midtforsvaret. Synes midtstopperne,  Aaronsen, Roca og Summerville har vært veldig positive. Alt i alt gledelig så langt

7
Ordet er fritt / Sv: Season Long: EFL cup Wolves - Leeds 9/11-22
« på: November 09, 2022, 07:26:56 »
1-2 Summerville, Gelhardt

8
Ordet er fritt / Sv: Lånespiller en kort periode: Jean-Kevin Augustin
« på: November 08, 2022, 13:39:11 »
Fullstendig skivebom å dra inn Costa i denne saken.
Mulig, men det var kun ment i sammenheng med avtaleformen "lån med forpliktelse om kjøp". Noe som har vært en tragedie for klubben. Vil tippe det har kostet oss rundt 400 mill kr, og gagnet oss nada..

9
Ordet er fritt / Sv: Lånespiller en kort periode: Jean-Kevin Augustin
« på: November 08, 2022, 12:04:18 »
Det er bare å betale, Leeds. Unngå "må kjøpe"-opsjoner i framtida, kanskje ::)?
Definitivt.. Har kostet oss rundt 350 mill NKR i overgangssummer og sikkert et titalls mill i lønninger for fadesen JKA og floppen Helder Costa. En kan nok kanskje hevde at Costa var en bidragsyter for å få oss ut av CC, men i PL har han ikke levert noe som helst. Tviler på at vi får 10% av det vi gav ved et evt salg. JKA var en desperasjonshandel, blendet av navnet. Litt bedre research, så hadde en kanskje avdekket at fyren var skadeutsatt, utrent og med holdningsutfordringer. To av de desidert dårligste handlene i Leeds` historie, og begge var lån med med forpliktelse om kjøp.

Costa spilte 40 kamper i 19/20 og bidro sterkt til opprykket. Verdien av opprykket kan ikke undervurderes. At han er en av de "desidert dårligste handlene i Leeds' historie" er bare feil.
Er å dra på kraftig at han bidro sterkt til opprykket. Han bidro noe, men generelt en gedigen skuffelse ift hva han viste i Wolves et par sesonger før han kom til Leeds. 150 mill i overgangssum og x antall mill i lønn er årsaken til at jeg vurderer handelen som en av de desidert verste som er gjort av Leeds. 

10
Ordet er fritt / Sv: Lånespiller en kort periode: Jean-Kevin Augustin
« på: November 07, 2022, 06:46:15 »
Det er bare å betale, Leeds. Unngå "må kjøpe"-opsjoner i framtida, kanskje ::)?
Definitivt.. Har kostet oss rundt 350 mill NKR i overgangssummer og sikkert et titalls mill i lønninger for fadesen JKA og floppen Helder Costa. En kan nok kanskje hevde at Costa var en bidragsyter for å få oss ut av CC, men i PL har han ikke levert noe som helst. Tviler på at vi får 10% av det vi gav ved et evt salg. JKA var en desperasjonshandel, blendet av navnet. Litt bedre research, så hadde en kanskje avdekket at fyren var skadeutsatt, utrent og med holdningsutfordringer. To av de desidert dårligste handlene i Leeds` historie, og begge var lån med med forpliktelse om kjøp.

11
Hvem sender EFL Cup?
Altså vår neste kamp?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Matchen sendes på Viaplay kl 20:45

12
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag sesongen 22-23
« på: November 06, 2022, 19:23:06 »
Så 2. halvdel av 1.omgang og hele 2.omgang. Tottenham er virkelig gode.. Liverpool bør sende blomster til Dier, dommer og VAR..

13
Så deilig…tilslutt.
For en objektiv supporter av fotball, så er Leeds United ett fantastisk lag å se på- det er aldri kjedelige kamper!

Hvis vi har ett forsvarssystem, så er dette jammen ikke lett å finne ut av….for spillerne og for oss.
1. omgang er det jo bare kok og kål.  Løper som hodeløse høner rundt på hele banen, Harrisson vel den værste - men bevares det var virkelig ikke mange gode prestasjoner eller samhandling å spore..

2. omgang , og det som skjer etter 1-3 viser at vi har en moral og guts i laget som er imponerende, der er det virkelig «side before Self» ….og tar av meg hatten for benyttelse av unggutta.
Er du god nok, så er man gammel nok!!  Innhoppet til Gnonto er det som står frem, men Greenwood leverte også over norm.

Negativt: Roca, Rodrigo`s hoderisting etter å ha blitt byttet ut og Harrisson langt unna…..men bevares….vi vinner! ;)

Stusset også over Rodrigos hoderysting. Men, han var nesten den første inne på banen for å kaste seg over Summerville. Ikke langsint antagelig, og jeg vil tro mer en reaksjon på egen prestasjon enn et seriøst ment signal om at det ble gjort et dumt bytte.

Mener faktisk Rodrigo er ganske viktig framover, noen over 22 år er nok smart i lengden!

flynn
Hadde stusset om det ikke var hoderysting fra Rodrigo. Leeds i medgang, en match som kan vinnes, klart han har lyst til å bidra.

14
Kampens øyeblikk var pasninga til Gnonto på 4-3.
Enig, et fantastisk forarbeid, og silkepasning til goalen.

15
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Bournemouth 05.11.22
« på: November 05, 2022, 18:07:49 »
3: Summerville
2: Gnonto
1: Cooper

16
Begredelig 1. omgang, og tilsvarende strålende 2. omgang. Leeds er ikke laget for folk med dårlig hjerte.. Fantastisk at Gnonto og Summerville leverte akkurat når vi trenger det som mest.

17
For en latterlig dårlig 1.omgang. Ren tur at ikke matchen er punktert allerede. Vi skaper ingenting, og spiller så trangt at det er vondt å se på. Kristensen, Koch, Rodrigo og Harrison har virkelig hatt en omgang å være flau over. Helt elendig. Dette er så typisk, en bra match og fullstendig sprekk i neste. Slik vi holder på nå, lukter det CC lange veier. Skremmende å se hvordan Billing, Tavernier og Cook herjer mot våre. Begriper ikke helt hvorfor Summerville spiller venstre og Harrison høyre, etter mitt syn burde det vært omvendt..

18
Ordet er fritt / Sv: Lånespiller en kort periode: Jean-Kevin Augustin
« på: November 04, 2022, 16:08:32 »
Du snakker om å bli tuppa ut av "Paradis" på rekordtid. Dårlig start på helga og sååååå til de grader Leeds.
Kanskje den minst overraskende nyheten ever.. Håper og tror at Radrizzani & co har budsjettert med ekstrautgifter i forbindelse med fadesen JKA.

19
Ordet er fritt / Sv: Season Long: Leeds - Bournemouth 5/11-22
« på: November 04, 2022, 06:49:26 »
1-0 Aaronsen

20
Ikke mange dagene igjen til ny kamp. Hjemme mot Bournemouth skal være tre poeng, men det skulle også forrige hjemmekamp være. Regner med stort sett samme ellever som startet mot Liverpool. Adams blir viktig å ha med fra start på midten! Han var sårt savnet mot Fulham.

Meslier - Kristensen, Koch, Cooper, Struijk - Adams, Roca - Sinisterra, Aaronson, Summerville - Rodrigo

auren
Spennende, og et uhyre viktig oppgjør. Denne matchen må vi vinne. Ovennevnte lag er nok det sterkeste vi kan stille pt, men jeg ser gjerne at Bamford starter på bekostning av Rodrigo. Harrison må gjerne varme benken.

21
Ordet er fritt / Sv: Developement Squad, dvs Reservelaget....eller U-23
« på: November 01, 2022, 22:28:25 »
7 bommer på straffe. 4 av Leedsspillere. Alle fire bommene er jo helt håpløse. Dette var skammelig!

auren

Latterlig dårlig straffekonk.. kampen generelt var ikke stort bedre. Men det var absurd hvor mye Crewe fikk love til å drøye, uvisst av hvilken grunn da de allerede var ute.. spesielt keeper må ha kastet bort 20 min totalt på egen hånd. Men Leeds kan bare skylde seg selv. A lags aktuelle Gnonto, Gelhardt, Drameh, Firpo og Klich skuffet grusomt. Hjelde og Moore var best i min bok.

22
Ordet er fritt / Sv: Developement Squad, dvs Reservelaget....eller U-23
« på: November 01, 2022, 21:09:08 »
Fullstendig kontroll bakover. Hjelde og Moore imponerer. Offensivt har det vært en skuffelse. Gnonto småfiks, men skaper lite. Gelhardt og Joseph helt anonyme. Perkins brukbar. De siste 10 minuttene var ganske bra, og Klich/Gyabi dominerer bra på midten. Litt skuffet over Drameh, defensivt er han bra, men slurver mye fremover. Crewe skaper ingenting, og dette bør vi vinne

23
Ordet er fritt / Sv: Developement Squad, dvs Reservelaget....eller U-23
« på: November 01, 2022, 19:56:41 »
Harry Christy; Junior Firpo, Sonny Perkins, Darko Gyabi, Wilfried Gnonto, Joseph Gelhardt, Leo Hjelde, Cody Drameh, Mateusz Klich, Mateo Joseph, Kris Moore.

Bench Darryl Ombang, Amari Miller, Sean McGurk, Charlie Allen, James Debayo, Joseph Snowdon, Morten Spencer.


Dette burde vel bety:
Christy
Drameh, Moore, Hjelde, Firpo
Gyabi, Klich
Perkins, Gelhardt, Gnonto
Joseph (kaptein, haha, i det sterke feltet)
Edith: Dette var feil, Klich bekreftet som kveldens kaptein.


League Two Crewe burde få kjørt seg her.

Eller....  :-X
Herlig sterkt lag. Glimrende arena å matchet A lags benken og de beste unggutta.Vet ikke hvor sterkt Crewe stiller, men har opplevd at Leeds har slitt mot L2 med vesentlig sterkere lag enn dette :)

24
Ordet er fritt / Sv: Developement Squad, dvs Reservelaget....eller U-23
« på: November 01, 2022, 08:34:57 »
Ny match i dag, borte mot Crewe A. i PJT cupen. Matchen sendes live på LUTV kl 20.

Håper vi stiller sterkt. Denne cupen er en fantastisk arena for unggutta, hvor de møter seniorene til L1/L2 lag. Seier i dag betyr avansement.

https://www.leeds-live.co.uk/sport/leeds-united/leeds-united-u21s-crewe-lineup-25399313

25
Kristensen har full kontroll på Salah før sistnevntes utligning, men følger han ikke inn i feltet. Rasmus kunne faktisk ha avverget målet til Liverpool.

Men i kveld skal vi ikke være for kritiske til enkeltspillere. Dette var en skikkelig lagseier, og Marsch skal også ha mye av æren for de tre poengene.
Helt enig. Her har Marsch justert ift motstander. Vi virket ikke så sårbare for brudd imot. Rasmus glapp på målet, men var alt i alt meget bra. Nå må vi bygge på denne triumfen, og sørge for 40 p :)

26
Mål for Leeds United!
Liverpool 1 - 2 Leeds United

Mål: Crysencio Summerville
Målgivende: Patrick Bamford
Fullstendig mot spillets gang er det Leeds som tar ledelsen! Summerville setter Alisson ut av spill med et rapt skudd.

Fra VG Nett.

"Fullstendig mot spillets gang". Det kan jammen diskuteres!  8)
Meget upresis beskrivning.. Leeds skapte mer enn nok til å vinne denne kampen :)

27
Ordet er fritt / Sv: MoM Liverpool - Leeds 29.10.22
« på: Oktober 29, 2022, 23:03:44 »
3: Meslier
2: Adams
1: Summerville

28
Deilig trepoenger, og det beste er at det ikke var et ran heller.

Liverpool var nok best alt i alt, men prestasjonen til Leeds var ikke bare overraskende god, men også en svært modig gjennomføring. Aldri snakk om å legge seg bak og forsvare seg til et poeng.

Stolt over laget i kveld, og Summerville ser endelig ut til å få ut noe av sitt potensiale.

Nja, relativt jevnt.
De vinner cornerstatistikken klart, men ellers er ve jevne på big chances og big chances missed.
xpg er de noe over oss, men alt i alt en enorm forestilling med matchvinnere på begge sider av banen. Fantastisk.
Liverpool... altså tap mot Forest og så oss ikveld.
Hvis det ikke snur nå så vet ikke jeg. Må jo gi en selvtilitt av bibelske proporsjoner dette her.
Nå har jeg glemt navnet på han forumdeltakeren her, men jeg legger meg paddeflat og gledelig innrømmer at jeg var vel overmodig og kjapp på avtrekkeren vedr Marsch. Jeg skal ikke plage han før langt ute på nyåret.

Så klart fantastisk for hele laget og enorm prestasjon av hele laget.. Men Meslier igjen. Han har fått mye tyn og plukket voldsomt med baller ut av eget bur siste året. Men for en kamp. For en fantastisk kamp. Det der var å stenge buret.
Marsch hadde åpenbart justert i dag. Vi lå godt kompakt og Liverpool skapte relativt lite. Supert taktisk grep å hive innpå Gnonto, meget bra forspill til scoringen. Ikke noe er bedre enn om Marsch kan føre oss til ny kontrakt i PL. Fantastisk herlig med 3 p på Anfield :)

29
Gratulerer alle, dette var en av de mest vanvittige matchene jeg har sett.  3 p mot Liverpool på Anfield er rått. Nå må vi bygge videre på dette. Herlig at Summerville ble matchvinner, han leverte big-time:)

30
Ordet er fritt / Sv: Season Long: Liverpool - Leeds 29/10-22
« på: Oktober 28, 2022, 18:28:26 »
6-0

Sider: [1] 2 3 ... 38