Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Sterland

Sider: [1] 2 3 ... 42
1
Siste nytt på skadefronten fra pressern: Tyler Adams - vanskelig å si om han kommer til å spille mer denne sesongen. Gnonto og Wöber er ute for Arsenal-kampen, men kan fort være ute i en uke eller to til. Kommer an på hvordan de responderer.

Jeg tipper vi får se følgende lag:

Meslier - Ayling, Koch, Cooper, Firpo - Roca, McKennie - Aaronson, Rodrigo, Harrison - Bamford

Subs: Robles, Kristensen, Struijk, Monteiro, Gyabi, Greenwood, Summerville, Rutter, Sinisterra

Tidlig tips: 4-1.

auren
Antar at Summerville kommer til å starte på bekostning av Rodrigo, ellers tror jeg du er spot-on. Frykter vi går på en smell her

2
Fytti hel…  :( Hvor utur skal det være mulig å ha..

Veldig kjedelig og synd!

Men vi klarte å vinne sist uten. Nå får vi se om det er noe nsom står frem i fraværet av Adams. McKennie og Roca er nok førstevalgene nå, mens Gyabi og Greenwood pusher bak. Antar at Gray bare har vært med fordi Gyabi skulle spille noen viktige u21 kamper for å sikre opprykk. Kanskje Dallas kastes inn i mixen mot slutten også..
Enig, men mangler vi Adams, Wöber, Gnonto og McKennie er jeg redd vi får problemer

3
 Fytti hel…  :( Hvor utur skal det være mulig å ha..

4
For en triumf!! Når det var som aller viktigst klinker vi til med en 3 poenger. Vi gjorde ingen stor kamp, og resultatet er flatterende for vår del, men det viktigste var poengene. Med tap i dag hadde det vært fullstendig katastrofe.
Wöber er en klassesignering, og meget gledelig at Firpo og Koch har hevet seg. Er skuffet over McKennie. Hadde store forventninger til han, men så langt har han levert langt under.
Synes Harrison viser hvorfor han er foretrukket i startelleveren. Han gjør mye bra fremover, men frem for alt gjør han en viktig defensiv jobb. Likte også det jeg så av Summerville. Flott assist, tør å holde på ballen og virker vassere nå.
Vanvittig viktig seier, og nå må vi ta med oss selvtilliten videre til London.

5
Ordet er fritt / Sv: MoM Wolverhampton - Leeds 18/3 2023
« på: Mars 18, 2023, 18:11:26 »
3: Wöber
2: Koch
1: Meslier

6
Tips til Styret. Drit i pins og hettegensere med logo. Det vi trenger er LUSCOS-Sobril!

Sent fra min SM-A226B via Tapatalk
:D :D

7
Sesongens dårligste omgang? Grisetur med ledelse. Ayling fortsetter i samme komaet som mot Brighton. Nå må Gracia løfte laget. Fortsetter vi som dette, ryker vi. Gledelig resultat samt første 5, ellers begredelig.

8
Ordet er fritt / Sv: Season Long: Wolves - Leeds 18/3-23
« på: Mars 16, 2023, 15:56:13 »
2-1 Rodrigo

10
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Brighton 11/3 - 2023
« på: Mars 11, 2023, 18:27:54 »
3: Koch
2: Harrison
1: Bamford

11
Brighton er et meget bra lag. De har virkelig klart å lage gull av gråstein. Vi er heldige som får med oss et poeng i denne kampen. Brighton burde avgjort på 2-1, men heldigvis var Meslier med på notene og Welbeck viste hvorfor han er benket.. Vi sliter big-time med den direkte stilen til Brighton, begge kantene fikk kjørt seg ordentlig. Ayling var utrolig svak denne kampen, og det er  nesten utrolig at han fikk spille hele. Mener også at Summerville leverte til bunnkarakter. Backen til Brighton hadde han godt ned i lommen så lenge han var på banen. Cree har vært meget skuffende etter VM pausen. Er ikke enig at Aaronsen leverer så dårlig. Han er ingen duellspiller, men er bra kreativ, alltid spillbar, bra presspill, men lite sluttprodukt. Synes Harrison og Bamford gjør bra forestillinger. Meget gledelig å se at detaljene begynner å sitte for Bamford. Hvordan McKennie kan ha herjet for Juve og Schalke er uforståelig. Har ikke vært i nærheten i Leeds så langt. Meget skuffet over den signeringen så langt. En som skal ha skryt er Gnonto, at han starter på benken virker meningsløst. Har vist seg som beste offensive ressurs etter VM pausen. Synes også Koch, Wöber og Firpo gjør det greit, selv om det er en del rusk i maskineriet. Kampen i sin helhet viser ingenting som tyder på at Gracia har hevet oss spesielt. CC lyser i det fjerne :'(

12
Ordet er fritt / Sv: Season Long: Leeds - Brighton 11/3-23
« på: Mars 11, 2023, 10:58:53 »
1-2 Summerville

13
Herlig at Gyabi og Perkins viser seg frem. Har stor tro på at disse kan dominere på a-laget i fremtiden.

Nå må vi sørge for å fullføre oppgaven, slik at vi rykker opp igjen. PL 2 1.div er en fantastisk arena for unggutta..

14
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Robin Koch
« på: Mars 07, 2023, 08:56:27 »
En av relativt få lyspunkter denne sesongen. Har hevet seg veldig, og vist seg som en meget bra PL stopper. Om han blir i klubben, vil jeg anta avhenger av hvilken divisjon vi spiller i. Uansett bør vi kunne bokføre en meget god fortjeneste på Koch, om vi velger å selge. Spiller vi i CC, har vi cover i Cresswell

15
Ordet er fritt / Sv: MoM Chelsea - Leeds 04/03/2023
« på: Mars 04, 2023, 18:17:12 »
3: Koch
2: Firpo
1: Wöber

16
Ordet er fritt / Sv: Season Long: Chelsea - Leeds 4/3-23
« på: Mars 04, 2023, 09:32:12 »
2-0

17
Etter min mening en bedre kamp enn hjemmekampen mot Southampton. Slipper til Fulham minimalt, og ryker på 2 kremmerhus. Skaper en god del sjanser, og har stort sett føringen mot en bra Fulham-lag. Gjennomgangsmelodien denne sesongen har vært ineffektiviteten, og dette virker å fortsette. Utgjort at Rutters goal blir annullert, den var virkelig billig:( Ellers var det mest gledelige at Koch nok en gang viser at han har blitt en kvalitetsstopper. Synes også Rutter var frisk, og bør ha spilt seg inn som høyaktuell på spissplass på Chelsea. Likte også innhoppet til Aaronsen. Alltid spillbar, eminent teknikk, og alltid på jakt etter killerpasningen.. Blir ikke allverdens med målpoeng, men føler han likner mer på seg selv igjen. På den negative siden føler jeg Adams var uvanlig slurvete, sjelden å se fra den kanten. Gnonto er ikke på det samme skyhøye nivået som tidligere, og burde sannsynligvis vært hvilt i går. Summerville er heller ikke på nivået han var. Gjør en del bra, men svak defensivt og langt mellom høydepunktetene fremover.

18
Ordet er fritt / Sv: MoM Fulham - Leeds 28/2 2023
« på: Februar 28, 2023, 22:54:23 »
3: Koch
2: Rutter
1: Aaronsen

19
Ordet er fritt / Sv: Season Long: FA Cup 5th. Fulham - Leeds 28/2-23
« på: Februar 28, 2023, 20:11:06 »
2-1 Rutter

20
Ordet er fritt / Sv: Season Long: FA Cup 5th. Fulham - Leeds 28/2-23
« på: Februar 27, 2023, 13:14:00 »
1-0

21
En 3 poenger løfter selvsagt stemningen enormt, og det var mye å glede seg over. Men vi skaper omtrent ikke sjanser, og scorer på et lompeskudd som keeper burde tatt hver dag hele uka. Kan ikke se at vi hadde flere sjanser enn denne, Summerville på 1-0, bruddet hvor McKennie spilte ballen bak Aaronsen i en 2 mot 1 situasjon i 1. omgang.  Enig at Harrison og Aaronsen løftet seg, men heller ikke de makter å skape noe (eks hælsparket til Harrison ved goalen). Bamford kan sikkert kritiseres for ikke å være skarp nok, men han får så og si ingenting å jobbe med. Gnonto har vært en åpenbaring, men de to siste kampene har han ikke vært på høyden. Blir mye forsøk og lite resultater, men for all del Gnonto er spiller med x-faktor og fortjener sin startplass.
Herlig å se Koch har stabilisert seg på et høyt nivå, og kjøpet av Wöber må karakteriseres som glimrende:) Fantastisk å se hvor god kontroll de hadde bakover, og Wöber er også et angrepsvåpen, med en god pasningsfot. Men det aller gledeligste er å se at Firpo leverer over tid. Han har vært blant de beste de siste 3 kampene, og har virkelig overbevist på backen. Offensivt er han strålende, litt mer ruskete defensivt.. Det største problemet med Firpo så langt er hans hyppige skadefrekvens. Gjennomgangsmelodien har stort sett vært et par kamper på banen, etterfulgt av en måneds skadeavbrekk. Tøft å spille seg i form på den måten. Håper virkelig at han kan holde seg skadefri fremover, og levere på samme nivå. Da blir det tøft for Struijk å kapre backplassen igjen.
Kampen totalt sett var en glimrende defensiv prestasjon mens det offensive nok en gang var glissent. Men for en fantastisk følelse å innkassere 3 p, som tross alt er det viktigste. 

22
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Southampton 25/2 - 2023
« på: Februar 25, 2023, 18:51:18 »
3: Koch
2:Firpo
1: wober

23
Skummelt.. ett frispark innenfor 20 ish meter, så får vi en i ræva..

24
Ordet er fritt / Sv: Season Long: Leeds - Southampton 25/2-23
« på: Februar 24, 2023, 20:02:28 »
0-1

25
Ordet er fritt / Sv: Ung spiller: Charlie Cresswell
« på: Februar 23, 2023, 22:12:27 »
Millwall boss Gary Rowett on Charlie Cresswell:

"He's been outstanding. He's shown a real calm authority and a consistency to his performance. I think I've said it all the way through, he's going to be a top player but he's not far off that now".

Kommende kapteinsemne i klubben. 8)
Har veldig tro på Cresswell. Tror og håper han er med å kjempe om plass i midtforsvaret fra neste sesong

26
Ordet er fritt / Sv: Head coach: Javi Gracia
« på: Februar 22, 2023, 17:56:29 »
https://www.yorkshireeveningpost.co.uk/sport/football/leeds-united/leeds-uniteds-javi-gracia-post-brexit-work-permit-rules-expert-view-and-reassuring-precedents-4037146

Ser ut som arbeidstillatelsen til Gracia ikke nødvendigvis er helt beint fram pga Brexit... :( :( :(
"Stuck up in red tape...."
Er det ikke typisk om dette skulle gå i dass..?? Vi er jo tross alt Leeds United......
Har ikke både Wolves og Anton Villa akkurat ansatt spanske trenere, hvordan kan det ha seg at de passer kriteriene bedre enn Gracia? Fullstendig latterlig om dette byr på problemer.

27
Strålende innhopp av Greenwood :) Dikterte midtbanen i 2. omgang. Bra match, hvor vi endelig klarer å avgjøre. Flere som stod frem i dag, som Aaronsen, Greenwood, Moore, Monteiro, Mullen. Enkelte skuffelser somi Rutter, Perkins, Joseph. Klaesson skal også ha kred for en prikkfri match. Herlig med 3 p igjen :)

28
Skuffende av alle våre med  erfaring fra seniorspill. Aaronson kanskje minst svak. Rutter virker helt ute av det. Joseph og Perkins også.
Spencer og Klaesson gode, ja.
Helt enig, men jeg synes Aaronsen er en av de aller beste. Jobber som et h.. og skaper situasjoner og ikke minst tar goalen på en perfekt måte. Gyabi gjør også mye bra, men blir nonchalant i enkelte situasjoner og skaper farlige overganger. Perkins, Joseph og Rutter helt ute av det. Synes også Kris Moore har hevet seg veldig fra forrige sesong, og bekler høyrebacken bra. Selv om han trolig er best som stopper. Litt skuffet over Monteiro. Han mis-timer en del dueller, og spiller ikke med den pondusen jeg hadde forventet. Han gjør mye bra, og er er nok et kjempetalent, men synes ikke Mullen står noe tilbake for han. Artig å se Connor Ferguson, et meget spennende venstrebackemne. Morten Spencer leverer. Har mye i spillet sitt som er meget bra. Blir spennende å følge han fremover.

29
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Maximilian Wöber
« på: Februar 20, 2023, 10:24:31 »
Ikke bra nyheter:
https://motleedsnews.com/news/leeds-united-injury-news-as-max-wober-now-ruled-out-for-up-to-three-weeks/

Da blir det Strujic/Cooper mot Soton`....
Håper på Koch/Cooper, det har fungert meget bra tidligere. Om Ayling og Firpo kan holde nivået fra de siste matchene, bør det bli en ok bakre firer. Synes faktisk Firpo har vært langt bedre enn Struijk på backen. Om han kan holde seg skadefri... Wöber blir savnet, men så lenge Cooper er ok bør det gå greit 

30
Ordet er fritt / Sv: Sporting Director: Victor Orta
« på: Februar 19, 2023, 11:08:15 »
Pålitelig kilder som følger treningene til Leeds sier att sjefen på treningsfeltet heter Patrick Bamford  >:(. Dette var også tilfellet under March  :o

hvis det er tilfellet er det jo ikke bra.. viktig at flere av de eldste står frem som ledere men ikke overstyre trenerene
Dette har jeg vondt for å tro. Helt typisk at slike teorier/påstander dukker opp i motgangstider. Men vi er i krise og det eneste som gjelder er å få inn en kvalitetsmanager så fort som mulig, slik at trenden kan snus før det er for sent.

Sider: [1] 2 3 ... 42