Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - pedro

Sider: [1] 2 3 ... 49
1
Piroe burde starte i stede for Bamford og så får heller Joseph komme inn etter hvert. Slik Piroe behandles nå gir ingen mening og han har tidligere vist oss scoringsteft. Hadde vært artig med både Joseph og Piroe samtidig, men usikker på bekostning av hvem.

2
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: Februar 09, 2024, 18:53:53 »
Dahl Thomassen ferdig i Blacburn

3
Ordet er fritt / Sv: RIP Stuart Gray
« på: Januar 27, 2024, 15:39:55 »
R.I.P

4
Er Piroe skadet?

5
I dag var det rett og slett ren maktdemonstrasjon! Koste meg 90+ kun høg puls grunnet glimrende spill for en gang skyld 8)

6
Ordet er fritt / Sv: MOM Leicester - Leeds 3/11 - 2023
« på: November 03, 2023, 23:09:47 »
Kamara
Ampadu
Rodon

7
Om Pink Floyd hadde spilt i byen hadde eg ikkje ofra kampen ::) ikkje om dei hadde spelt på kaien min ein gong ;) MOT I kveld skal me visa kim som er best i divisjonen 8)

9
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: Oktober 28, 2023, 23:18:42 »
Fredag førstkommende får vi svar på hvor gode vi er, slår vi Leicester borte (noe vi klarte mot Ipswich) tror jeg standarden er satt og vi viser hvem som er sjefen i divisjonen. Taper vi på fredag må vi belage oss og spille annenfiolin om direkte opprykk. Ipswich tror jeg faller av rundt juletider ;)

10
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Huddersfield 28/10 - 2023
« på: Oktober 28, 2023, 23:14:30 »
Rutter
Summerville
James

11
Ordet er fritt / Sv: Re-signert spiller: Sam Byram
« på: September 12, 2023, 10:49:25 »
En god signering synes jeg. Med tanke på alle skadene vi igjen ! har i troppen . Byram er jo en anvendelig spiller som kan brukes på flere plasser i laget. MOT.

Tjaaa


Leeds United defender Sam Byram faces up to 12 weeks out of action due to an adductor injury, according to Dr Rajpal Brar.

Ingen bombe at Byram er skadd, men når Brar snakker forstår jeg at han snakker generelt om den typen skade. At det i verste fall kan være opp mot 12 uker rehabilitering, uten at Brar skal kjenne til Byrams situasjonen i detalj.

Vi kan i alle fall håpe at han er nærmere.

Om Leeds visste at Byram eventuelt skulle være ute i tre måneder og med Firpos historikk, ville det gjort det enda merkeligere at de ikke henta en venstreback. Om ikke annet enn for å ha en spiller der i det hele tatt.

Jeg håper og tror ikke Byram er så langt unna.

Med de kvaliteter Shack viser om dagen i denne possisjonen er jeg mindre bekymret over manglende innkjøp av VB. Shack er som en ny signering 8)

12
Leeds fikk sesongens første seier borte mot Ipswich, og alle våre 4 fremste spillere tegnet seg på scoringslisten. Piroe scoret i debuten, og Rutter fikk endelig nettkjenning. Tirsdagens fadese mot Salford blir fort glemt med seier på lørdag. Uglene ligger elendig til på tabellen. De har tapt samtlige 4 kamper og har 5-9 i målforskjell. Alt annet enn seier her for Leeds vil bli sett på som en gedigen nedtur. Leeds har scoret i samtlige kamper unntatt mot Birmingham, og jeg tror vi scorer igjen. Forsvaret vårt har hanglet, og selv om den nye mannen, Djed Spence, får starte tror jeg også at vi slipper inn mål. Tips: 3-1 til Leeds. Altså ikke noe bananskall denne gangen.

Tipper dette laget, hvis ikke nye folk inn innen lørdag:

                                Meslier

Ayling          Struijk             Rodon         Spence


                    Ampadu          Shackleton

James                     Sinisterra                 Gnonto

                               Piroe

På benken havner da: Darlow, Cresswell, Hjelde, Gray, Rutter, Summerville, Greenwood, Gelhardt, Gyabi.

Som man ser, ingen Drameh, ikke en gang på benken. Med signeringen av Spence tror jeg det ligger i kortene at Drameh ikke lengre er i Leeds' planer. Han går nok ut på lån asap. Der har nok Leeds en løsning klar allerede. Klubber i Championship, som trenger forsterkninger, hiver seg nok etter Drameh nå. Siden Dramehs kontrakt utløper til neste år, og han selv ikke ønsker å skrive under noen ny, betyr det nok kroken på døra for Cody i Leeds.

Tro ikke Rutter,MOM sist serieomgang, settes ut av laget. Tror heller ikke James blir kampklar til denne og holder heller ikke nivået til Rutter, ellers enig.

13
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: August 16, 2023, 12:46:34 »
I dag er det 9 år siden David Hockaday sikret seg sin første og eneste seier med Leeds takket være Billy Sharp´s 1-0 scoring mot Middlesbrough. Sam Byram var med på et lignende kaos da som nå. Hocaday mistet fullstendig garderoben og resultatene var katastrofale med unntak av dagen i dag for 9 år siden. Hockaday ferdig etter 70 dager. 4 spillere fikk rødt kort i løpet av Hockaday sine 6 første kamper. Ja da. Vet at ansettelsen av Hockaday var skandaløs og at Farke er en helt annen kapasitet. Men det er grenser hva en leder tåler når alle spillerne begynner å oppføre seg som idioter og svikere.
Fortsetter motgangen mot WBA på fredag kan vi risikere lignende tilstander.

Hva har dette med tråden å gjøre?

14
Synes ikke vi skal avskrive Dallas i diskusjonen i og rundt neste sesong. Han må være med, forventer at han finner tilbake til den gode formen innen avspark i august.

15
https://motleedsnews.com/news/leeds-united-news-as-weston-mckennie-hit-by-fever-while-in-america/ Mc Kennie med feber, det var da voldsomt med uheldige omstendigheter før Arsenal kampen :-[

16
Strålende og viktig seier (vi har faktisk tatt 6 poeng mot ulvane i denne sesongen) 8) det som irriterte mest i dag var han der kommentatoren, han er værste sort. Babler i veg om alt annet enn det som skjer på banen unntatt når det er VAR i bildet, og da overprøver han VAR - avgjørelsen med sine synspunkt. Når vi forlot wankership tenkte undertegnede; det skal nli deilig å slippe Arnstein Friling, men den gang ei :-[
Vel vel vi vant og rykket laaangt opp på tabellen 8)

17
Tipper dette laget

              Meslier

Ayling  Koch  Wøber Firpo

McKennie Adams Roca Gnonto

     Bamford  Rutter

Robles, Strujik, Cooper, Greenwood, Aaronson, Harrison, Summerville, Sinisterra, Rodrigo

Ser spennende ut på papiret, men blir ikke McKennie litt malplassert på vingen? Eller skal han spille en "falsk" ving i Bowyer-stil?

En mulighet er å trekke McKennie inn sentralt, skyve Roca ut, og starte med Aaronson på vingen. Liker dog ideen med to spisser. Synes Summerville har vist lovende takter de siste kampene, og han bør starte!

auren

Etter U21 kampen sist hvorpå vi vant 3-0 over Derby og Gyabi storspilte foran Gracia på tribunen må vi kunne forvente at nevnte Gyabi minst får en plass på benken. Tror også Perkins får plass på benken.

19
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Desember 13, 2022, 13:23:24 »
Mulig keeperbytte på gang, Scum og Chelsea ønsker Mesllier 8) denne mulige erstatteren er god :)
https://motleedsnews.com/news/leeds-united-could-make-over-50m-if-they-cash-in-on-illan-meslier-amid-dominik-livakovic-contact/

21
Keepere:

Illan Meslier
Klaesson

Midtstoppere:

Pascal Struijk
Liam Cooper
Diego Lloriente
Charlie Cresswell
Robin Koch
Luke Ayling ( Skadet )

Venstre back:

Junior Firpo
Stuart Dallas ( Skadet )

Høyre Back:

Luke Ayling ( Skadet )
Stuart Dallas ( Skadet )
Rasmus Kristensen (NY)
Jamie Shackelton ( Utlån?)

Midtbane sentral:

Kalvin Phillips ( blir solgt?)
Matheus Klich
Adam Forshaw ( Ofte skadet )
Lewis Bate ( Er/blir lånt ut?)
Marc Roca ( NY)
Jack Jenkins ( UNG blir lånt ut?)

Venstre ving:

Raphinha ( blir trolig solgt? )
Jack Harrisson


Høyre Ving:

Daniel James
Crysencio Summerville

Offensiv midtbane:

Rodrigo
Brendan Aaronssen ( NY)
Tyler Roberts

Spiss:

Patrick Bamford
Joe Gelhardt
Archie Gray ( Ung blir lånt ut?)

Dette er hvordan vi ser ut pr dags dato, syntes laget skriker etter en spiss, en venstre back, og ikke minst kanskje også en ving til. Alt er avhengig av hva som skjer med Phillips og Raphinha forsvinner disse så må dem erstattes. En ting er at vi har fått inn 3 spillere, men med tanke på skadene til Dallas og Ayling så er vi kanskje forsterket men vi må flere gode spillere i de forskjellige posisjonene. Vi er fortsatt veldig sårbare for skader på sentral linjen syntes jeg.

Spørsmåls tegn jeg stiller:

* Hva skjer om Meslier blir skadet? Er Klaesson en god nok Premier League keeper?
* Hvordan er kroppene til Bamford, Dallas, Ayling , Forshaw tåler de en sesong? Veldig skade utsatte
* Hvilke spillere skal erstatte Phillips og Raphinha om de blir solgt, blir vi svekker her blir det merkbart, da de 2 har vært sterke bidragsytere siste 2 sesongene i PL.
* Junior Firpo er eneste rene venstre back spilleren vår, første sesong var elendig, er det noe mer å hente hos han? Hva om han blir skadet?

En del usikre elementer her. Stallen MÅ ytterligere forsterkes mener jeg.

Spillere jeg håper finner veien om salgene som er spådd treffer oss.

Phillips erstattes av Tyler Adams , eller Mo Camara
Raphinha erstattes av Gakpo

Vi henter Brendan Williams som kan figurere på begge back posisjoner.
Vi henter også inn en solid keeper i dette vinduet om Meslier blir skadet.

Så vet jeg ikke hvilken spiss vi skal hente, men skal vi spille med 2 spisser så er vi tynt besatt. Roberts og Rodrigo har jeg sett nok av til å si at de ikke hever dette Leeds laget.

Spennede tid i vente...MOT!
Du glemmer en virkelig god forsvarspiller som vi har i stallen og han er sågar Norsk, LEO HJELDE. Han kan spille VB og vil snarlig inneha den plassen permanent tror jeg. I tillegg utelater du Greenwood ::)

22
Ordet er fritt / Sv: Ønskeliste spillerlogistikk 2022-2023
« på: Mai 24, 2022, 12:56:43 »
Vanskelig å sette opp ut/inn ønsker/forventninger før kontraktsforholdene med Rapha og Phillips er avklart. Det forhandles heftig i disse dager og vi må krysse fingrene for at dette ikke drar ut. Drar det ut vil det begrense tidlige avklaringen på ut/inn - spillere. Personlig tror jeg vi beholder Phillips og Rapha blir til over VM, om det skjer har vi vesentlig mindre budsjett og forholde oss til mht nye kjøp. Uansett tidlig avklaring er viktig.

23
Ordet er fritt / Sv: EX-Spiller: James Milner
« på: Mai 17, 2022, 19:55:07 »
Spørsmålet var om han blir å se i vår drakt igjen, tviler på det eg, men muligens ett godt emne å få inn i trener teamet viss disse egenskapene hans er så abnorme som Klopp hevder.

25
Klich skal vel med der, i alle fall på benken.

Og Cresswell  :)

26
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: April 19, 2022, 10:53:46 »
INGEN er så god å spille fotball at de fortjener slike ukelønner, direkte latterlige tall ::)

Forventer at Haaland har en klausul i kontrakten som sier at han ikke skal spille mot Leeds 8)

Forøvrig ønskes Haaland lykke til med spill i PL!

27
                   Meslier

Ayling - Llorente  -  Cooper -  Dallas

            Forshaw -  Phillips

Raphinha  -  Gelhardt -  Rodrigo  -  James

Subs: Klaesson, Summerville, Forshaw, Struijk, Koch, Harrison, Klich, Cresswell.


Må vel bli første denne sesongen vi har et a-lag på benk.

Firpo og Bamford skadet.

Men Forshaw både på banen og benk blir feil ;)

Er ikke det lov? :)

 ;D ;D

Ville byttet ut Llorente med Cresswell, ellers enig!

28
                   Meslier

Ayling - Llorente  -  Cooper -  Dallas

            Forshaw -  Phillips

Raphinha  -  Gelhardt -  Rodrigo  -  James

Subs: Klaesson, Summerville, Forshaw, Struijk, Koch, Harrison, Klich, Cresswell.


Må vel bli første denne sesongen vi har et a-lag på benk.

Firpo og Bamford skadet.

Men Forshaw både på banen og benk blir feil ;)

Er ikke det lov? :)

 ;D ;D

29
                   Meslier

Ayling - Llorente  -  Cooper -  Dallas

            Forshaw -  Phillips

Raphinha  -  Gelhardt -  Rodrigo  -  James

Subs: Klaesson, Summerville, Forshaw, Struijk, Koch, Harrison, Klich, Cresswell.


Må vel bli første denne sesongen vi har et a-lag på benk.

Firpo og Bamford skadet.

Men Forshaw både på banen og benk blir feil ;)

30
Bamford på benk i morgen, og vil helt sikkert få spille i følge Marsch. Forshaw og Llorente klare til dyst. Forshaw hadde ikke følt seg i god form på mange uker, så det lover godt. Cooper og Phillips et stykke unna fortsatt og kan nok ikke begynne med skikkelig trening før international break, muligens før.

Herlig å høre på en pressekonferanse uten tolk for en gang skyld  :) Liker Marsch så langt.

aurenLitt flisespikkeri, men Cooper hadde trent med laget i går og var litt lenger frem i løypa enn Phillips. Var det ikke slik?

Ellers liker jeg han selv. Han hadde også oppfordret Harrison til å bli noe mer kødd på banen. Fikk for øvrig heller ikke helt med meg hvilken av spillerne som hadde "stilt seg opp" foran laget og pratet på engelsk, samt kommet med innskytelser og ønsker på hva han ønsket å gjøre på forskjellige plasser på banen. Det må ha vært Rodrigo eller Raphinha (mtp at han sa 'på engelsk'), men mente han også nevnte set pieces og da er det vel Raphinha det er snakk om.

Det er i så fall godt å høre, for vår brassestjerne har meldt seg litt av i det siste. Helt avhengig av han om dette skal gå veien.

Det er ikke lett å få helt tråden i disse presse konfene, og det skyldes veldig dårlig lyd fra spørsmålstillerne. Tolket det var Raphinha det gjaldt jeg også. Herrlig å få servert svar på amerikansk/engelsk hvertfall.

Sider: [1] 2 3 ... 49