6
Er det enveiskjøring, slik det virker på Sky-oppdateringene?

Første kvarteret ja, nå mer fra Cardiff.

7
Det er bare å forberede seg på en klassisk Leeds i FA-cupen. Rett ut mot motstand fra lavere divisjoner. Tidlig baklengs, og vi blir å trille ball resten av dagen. 1-0 slutt.

Jepp, og legg til at reservene som endelig får sjansen skuffer stort.

Og vi har vel aldri vunnet med Farke i grønt på benken. Bare å logge ut.

8
Ipswich og Southampton har begge avgitt poeng!

9
For en venstreback vi har i Firpo. Fast plass i startoppstillingen?

Ikke hold pusten. Han har jo ikke hatt motstand i dag. Og dette B'ham-laget er noe av det semreste jeg har sett på Elland Road i år denne sesongen.

10
Tyler Roberts med hattrick nå da  :o

11
Ikke mye kontakt på straffen heller, men det var vel riktig. Det går i alle fall begge veier

Men forsvarer skulle vel hatt det andre gule?

12
Ser at ingen av våre havnet på rundens lag på Sky sports.  ::)

Bedre lykke neste gang, si.

PS: Flere som så finta til Glenn på 30:29?

13
Ifølge statistikk fra Vg live var ballbesittelse 55-45 fordel Leeds, men det virket som en større dominans.
.

Stusset også over den, mener kommentator sa det var 80/20 i favør United i en periode i andre omgang.

Ifølge VG var det også kun 4 skudd på mål i løpet av kampen. Det tyder på god uttelling  :D

Piroe 15 kamper, 6 mål, 1 assist.

Hadde dette vært Bamford hadde alle hatet ham og bedt oss hente bedre spisser. Just sayin'

Hvis man kun ser på statistikk (som jo du - og jeg for den del - er glad i), har du et poeng. Mener jo de har andre kvaliteter enn dette, da...

17
Aaronson får innhopp i Bundesliga, er ung og har fremtiden fremfor seg. Kan ikke skjønne at verdiforskjellen fra de to førstnevnte til disse to skal være så stor.

Innhopp i et av fjorårssesongens topplag i Bundesliga; på vei rett ned i 2. Bundesliga nå, ser det ut til. Hva skjer der?

18
Summerville!!!! Heldig mål, men pyttsann!

Heldig? Den åpningen så han!

19
Dette er i hvert fall siste straffen Bamford har tatt for Leeds, det er helt sikkert

Skal vi vedde?

20
Det Rutter gjør i forkant av framspillet/pasningen til Bamford der!

Edit: Det hjalp jo mye...

21
Da er vi topp 6; Norwich taper for Swansea  ;D

22
Hjelper at Bamford får keeper utvist, da!

23
QPR er ræva dårlige. Litt bekymringsfullt at det ikke står mer enn 1-0...

Jepp, ikke betryggende å ikke score minst tre mot QPR!

24
Biter litt negler nå. Vi må få rodd i land dette!

28
Cooper skal ta på seg den tredje også. Går altfor langt over til høyre, og setter Byram sjakk matt

Jamen vi trenger jo rutinen hans der bak(?!)

29
Jaja, så får vi se om vi kan komme tilbake fra den farlige 2-0 ledelsen. Vi har jo ligget under 3-0 tidligere borte mot Soton og snudd...

auren

Kremt...

30
Å ae reprisen, hvor borte vekk Cooper er i situasjonen..ikke bra nok.
Virker som om vi sliter med to venstrebeinet som midtstoppere.

Tror vi har en grei sjanse til å snu dette, men da må vi ikke slippe inn så enkle mål..