Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Meldinger - binochee

Sider: [1] 2 3 ... 7
1
Fårikål Overtro eller fakta. Norwich ledet 2-0.  Familien insisterte å spise fårikål, selvsagt laget dagen før, tidlig i andre omgang.  Ferdig spist. Norwich-Leeds 2-3 etter middagen.  Bør kanskje servere fårikål oftere. Gleder meg til å se hva som skjedde. MOT!

2
Putt cinese. Aritig med Gnonto når han utsondrer positiv fokus. Skikkelig kinaputt. 19-åringen er uansett underholdende å følge på godt og vondt. MOT!

3
Herlig å se unggutta er inkludert i avgjørende situasjoner. Deilig. MOT!

4
Bunnoppgjør. Vi viinner. Norwich taper.  Everton og Burnley taper.  Watford vinner. Gelhart scorer på overtid. Dirty Leeds i dag. Tårene kom. Gleden, entusiasmen og vi vinner 2-1. MOT.

6
Herlig! Dagens beste bursdagsgave. Fem mål på bortebane. Null mål mot. MOT.  8)

7
Forferdelig.  Grusomt. Latterlig. Men dog; så herlig: 1-0 mot bunnlaget på hjemmebane.

12
Magisk! Nå vet jeg at julenissen fins!God jul!

13
Solid. 3-0. På toppen. Var der i fjor også. Holder det i denne sesongen?

14
Spilte mot Norwich på begynnelsen av 80-tallet i en treningskamp på Stampesletta på Lillehammer. Spilte høyre back. Norwich vant 7-0. På stillingen 5-0 satte Mick Channon seg på tribunen, bommet en sigarett av vår lokale originale sjefs-supporter og røkte rullings mens han skrev autografer. Ferdig røyka. Scoret de to siste målene. Herlig å se Leeds lede 3-0 i dag.

15
3-0. Herlig resultat.

16
Lurer på om Byram var elendig i dag ell om han backen på Hoffenheim (Kim) var dritgod i 1 omgang,tok unna det meste på kanten...  :P
Men det er da min mening så få andre synes å dem vil  ;)

Byram var banens store skuffelse, han hadde absolutt ikke dagen!
Store skuffelsen, vet jeg ikke. Han fikk noen håpløse keeperutspill som han tydeligvis skulle nikke diagonalt videre til en spiss på medløp eller såkalte, frekke og raske offensive midtbanespiller som skulle ta nedfallsfrukten (ballen). Dette skjedde og ble prøvd forbausende mange ganger i 1.omgang. Uten noe særlig hell, og med enda mindre framdrift.

Midtveis i andre omgang ble det gestikulert fra offensive spillere at keeper skulle slå hyppigere, igjen, på Mr. Byram på utspill.

Personlig har jeg, nesten alltid, satt stor pris på Sam, men innbiller meg at han er best og mest komfortabel når ballen holdes under knehøyde ift grassmatta. Det skjedde dessverre ikke ofte. Han fikk knapt noen gode pasninger han kunne jobbe eller gjøre noe kreativt med.

Enig med andre her inne at det var forbausende lite kantspill. Alt for mange utspill fra keeper. Tapte dueller, innkast etter utspill eller over sidelinjen fra keeper osv.

Liv på tribunen var det. Artig.

17
Så enkelt. Det gremmer meg at vi er så svake mann mot mann inne i egen boks. Gang på gang taper vi duellene.

21
Ordet er fritt / Sv: Hvor lå Leeds Utd når du ble født?
« på: September 07, 2014, 17:58:49 »
1 Manchester United 25  15 7 3 52 25  8 3 1 28 8  7 4 2 24 17  2.08 37
2 Leeds United 25  17 3 5 49 32  10 2 1 33 15  7 1 4 16 17  1.53 37
3 Chelsea 24  15 5 4 52 25  9 1 3 27 12  6 4 1 25 13  2.08 35

22

Fabelaktig redning. Hørtes ut som om Gordon Banks (1970) var tilbake 8)

23
9mål pluss.
Lenge siden jeg har sett det for Leeds
Så sant, så sant.

24
Stolt, stolt og stolt. Nå er jeg oppriktig lykkelig!

25
Sam Byram – My man! Håper inderlig at han holder seg skadefri. I fjor imponerte han.

26
Lokale Avdelinger / Sv: TWO DOGS: NYTT FAST TREFFSTED I OSLO?
« på: August 16, 2013, 21:08:40 »
KAMP: vs Sheffield Wednesday at Elland Road, lørdag 17/8-2013, kl 13.15.

Noen som kan bekrefte om kampen vises på TD i morgen?

27
Fantastisk stemning fra hjemmebanen til Hull

28
Vi avslutter sesongen med seier og en scoring i 1.omgang. Dessuten scorer vi det siste målet i Championship i 2013.  ;)

Måtte det også bli trenden i 2013/2014.

29
Vi scorer i 1.omgang!

30
Ser ikke bra ut for keeperen til Watford. Vi får håpe at det ikke er en alvorlig hode- eller nakkeskade :o