Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Leedsfan

Sider: [1] 2 3 ... 410
1
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Crysencio Summerville
« på: August 04, 2022, 07:28:37 »

Ja, hehe, for å sette det i perspektiv (hentet fra waccoe):
A lot of our fans crying on twitter because our sacred no.10 shirt has been given to Summerville. Besmirching the names of previous heros that have worn the shirt like left-back Alioski, Marcus Antonsson, Lamine Sakho and of course club legends - Edgar Cani & Noel Hunt.
f**king bellends.


Stats setter det inn et mer seriøst perspektiv:

stats © 🏆
@lufcstats
That’s a yes! Summerville follows on from McAllister, Deane, Ribeiro, Kewell, Sakho, Ricketts, Hulse, Horsfield, M Gray, Constantine, Becchio, Hunt, Cani, Mowatt, Antonsson, Alioski and Raphinha!

Ja, men eg frykter at Summerville vil bli mer en Cani, Hunt eller Ricketts enn en Kewell, McAllister eller Hulse.

Har ikkje helt troen, eg håper eg tar feil.

Noe forbanna tull å gi den ikoniske tier-trøya til Summerville.

Tier-trøya var tiltenkt Charles De Ketelaere, men når vi ikke fikk fatt i ham, så gir vi den altså til Summerville. Dette henger ikke på greip, særlig ikke når vi vet klubben fremdeles ønsker å hente inn en angrepsspiller av høy kvalitet.

Dessuten: Skulle den trøya deles ut til en av våre unggutter, så ville eg heller gitt den til Joe Gelhardt.

Tier-trøya forbindes gjerne med fotball-magi, og Raphinha skapte mange magiske øyeblikk for oss. Men den mest magiske prestasjonen som ble utført for oss i løpet av forrige sesong var det Gelhardt som sto for, da han på egenhånd skapte sesongens viktigste scoring hjemme mot Brighton.

Det er nettopp sånne prestasjoner som gjør en spiller til en verdig innehaver av trøye nummer ti.

Gjorde det samme med Poveda. Tilbyr ett ettertraktet draktnummer for å si "skriv under kontrakten, du vil få spille mye ellers hadde vi ikke gitt draktnummer 10 til deg"!

2
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 31, 2022, 10:11:56 »
       Spoke to Radrizanni just now on a flight back from IBZ. Says he’s hoping for “one or two more” signings but that Marsch is happy with Bamford so might not be a striker. He also reads The Athletic. #lufc #LeedsUnited #leeds #alaw

https://twitter.com/michael_west_/status/1553365759723806720?s=21&t=BPJo5ad0BhY0EeON0_hdrw


Sent from my iPad using Tapatalk
Radrizzani på economy class? . Tvilar sterkt på at dette er "the real Rad"...

Sent from my SM-S906U using Tapatalk
100 % sikkert Rad dette:auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

...men er det 100% sikkert at han sa det?

Kan på en måte forstår at de kan ta sjansen på å ikke kjøpe en ny spiss, men blir Bamford skadet så kan vi ikke forvente at Gelhardt skal putte 15 mål for oss.

3
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juli 31, 2022, 10:09:24 »
       Spoke to Radrizanni just now on a flight back from IBZ. Says he’s hoping for “one or two more” signings but that Marsch is happy with Bamford so might not be a striker. He also reads The Athletic. #lufc #LeedsUnited #leeds #alaw

https://twitter.com/michael_west_/status/1553365759723806720?s=21&t=BPJo5ad0BhY0EeON0_hdrw


Sent from my iPad using Tapatalk
Bamford, Gelhart og Rodrigo.
Vi trenger en kreatør. En som kan finne rommene og som kan sy sammen det offensive vi har på gang.
Vi spiller smalere enn hva vi har gjort tidligere sesonger. Må da være viktigere enn noengang med en spiller med høy spillerforståelse og utførelse på sistre tredjedel?
Eller skal vi gampe oss igjennom med fart, kraft og ekstremt ettertrykk?

Vi skal vel spille narrow kick&run soccer in a penis-formation.

Vi kommer til å hente en spiss og en venstreback, men det må være Aaronson som er vår ny Saiz/Pablo...

4
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Marc Roca
« på: Juni 21, 2022, 08:41:58 »
Ble beroliget når Veland klassifiserte Roca som ett av sesongens røverkjøp i PL!

5
Ordet er fritt / Sv: Ny head coach - Jesse Marsch
« på: Mai 26, 2022, 13:18:11 »
Det viktigste for March var ikke om fansen sang navnet hans under kampene de spilte, han brydde seg ikke om det. Det var laget og spillerene March tenkte på under kampene , og ikke sangene til March fra supporterene. Dette ble jo sagt i garderoben rett etter kampen mot Brentford .

Akkurat den "øl-talen" syntes jeg var cringe deluxe.

Jeg håper Jesse kan motbevise meg, men jeg har lite tro på han. Sikkert ingen som bryr seg om han motbeviser meg eller ikke, men hvis jeg må spise alle de nedlatende karakteristikkene av han så betyr det at det funker med han bak tømmene.

Han sier så mye rart og han prater hele tiden. Håper ikke spillerne synes han er "cringe" for da er det en oppskrift på katastrofe.

Fotballen var aggressiv kick and run narrow soccer, frydet ikke mitt øye, men det klarte å holde oss oppe så sånn sett funket det.


6
Ordet er fritt / Sv: Ny head coach - Jesse Marsch
« på: Mai 16, 2022, 16:46:40 »
Må være tøft å stå og høre stadion synge på Bielsa.

Han hørte det visst ikke, han hørte ikke "sack the board" heller.:)

Jeg fikk nok av Yesse Yanker etter den første uka, han har tatt veldig lett på oppgaven. De første kampene som han vinner er jo mer Bielsa-preg enn han. Så er det landslagspause, sender de på en ukes ferie. Tror vel at de er så overtrente at de kommer tiol å løpe mer hvis de får tatt seg en tur rundt i Europa. Han burde jo terpet taktikk med gutta, ikke gitt de fri.

Ser litt mer "dead man walking" ut nå. Kan jo ikke ha vært forberedt på jobb og underveis så gir er han intervjuer i hytt og pine i stedet for å jobbe med laget.

Uansett om han holder oss oppe eller ikke så må han vekk!

7
Ordet er fritt / Sv: Ny head coach - Jesse Marsch
« på: Mars 24, 2022, 21:00:11 »
Phil Hay har fått snakket med Jesse.

https://theathletic.com/3204433/2022/03/24/jesse-marsch-interview-to-grow-up-as-i-did-and-where-i-did-to-be-here-now-feels-almost-impossible/

“My aim is to build a playing philosophy similar to what I’ve developed over the years and to integrate the academy in a way that can impact our playing model as well as our business model. Year by year, step by step, I want to take the club closer to competing for trophies. That has to be our goal.

Jeg håper på at ikke Jesse er så glad for å være i PL/Leeds at vi ender opp med å kalle han Yesse til slutt....

8
Ordet er fritt / Sv: Er det nok Bielsa nå?
« på: Mars 11, 2022, 11:52:24 »
Å sparke manageren på dette tidspunktet og situasjonen er jo essensen av, om ikke panikk, så i alle fall desperasjon. Ikke tenkt å flisespikke definisjoner av uttrykk, men at de har vært stressa i styrerommet og kanskje også i villrede, tror jeg på. Men! Jesse Marsch har vært på blokka lenge, noen påstår helt fra i fjor sommer. Det siste blir spekulasjon, men langt mer sannsynlig er det at han ville erstattet Marcelo Bielsa til sommeren uansett.

Så jeg tror det både var et rolig trekk i form av selve erstatteren, men at timingen bærer preg av desperasjon. Det er utvilsomt et risikabelt tidspunkt, ettersom Marsch i sommervinduet ville fått ro og fred til å hente inn forsterkninger og få tid på treningsfeltet. Det samme hadde delvis vært gjeldende om han ble hentet inn i januar. Om de som ønsket Bielsa vekk nå var noen prosent, snakket vi vel promille og sjokktilstander på det tidspunktet. Hadde vi i dag sett Sam Allardyce i stolen, så hadde vi kunnet snakke om fullstendig panikk. Vi er heldigvis ikke der.

Selv om jeg mener sparkingen var feil og tror Bielsa hadde reddet sesongen, så ser jeg selvsagt logikken i å argumentere for at det tvang seg fram. Hva som har høyest risikofaktor av å sparke eller beholde, er avhengig av øyet som ser. At Radrizzani sier at noe var "broken" veier jeg ikke så mye fra eller til; han må legitimere sin avgjørelse. Han skal ha at han står rakrygget i dette, selv om jeg tipper dette er en blanding av 49ers' ønske av spesifikk trener og at han forsøker å forsvare sin investering (som MB har lagt et par nuller til bak).

Vi får aldri vite om Marcelo ville reddet klubben denne sesongen og fasit på om Marsch klarer det får vi etter hvert, men dette er nok kalkulert deperasjon - om det går an å si. :)

Jeg tror ikke vi ville gått ned med Bielsa, staheten hans ville reddet han.

Disse gutta har vært programmert av Bielsa og forholdt seg til BielsaOS. Nå kommer Jesse som egentlig ikke har så mye til felles med Bielsa en tæl og høyt tempo. Der Bielsa vil at spillerne skal spre seg ut for å skape rom når vi vinner ballen så vil Jesse at spillerne skal være mye tettere når vi vinner ballen og når vi angriper.

Det å sparke Bielsa med tanke på alle de formildende omstendighetene er desperasjon og en smule galskap. Vi har ett dårlige lag nå enn når vi rykket opp og det er ikke Bielsa fin feil, og skadene vi hare hatt denne sesongen har ødelagt all kontinuitet og flyt. Allikevel så har Bielsa holdt oss over streken. Jeg vet det ble stygt mot City, Liverpool, Manu og Tottenham, vi mente jo også at Newcastle tapet var stygt, men det viser seg jo at de har fått fart på sakene. Den eneste kampen som har vært helt krise er mot Everton.

De som ville ha Bielsa ut etter 3 1/2 år med for det meste glede burde kanskje reflektere litt nå!

9
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Kalvin Phillips
« på: Juli 19, 2021, 19:07:57 »
Må si jeg misliker at Kalvin er på guttetur til Mykonos. Synes faktisk det er merkelig at klubben ikke forbyr slike reiser i den tiden vi lever i. Nå stiger vel også smittetallene der.....

Jeg håper han storkoser seg på Mykonos, kropp og sjel for ett velfortjent avbrekk.

10
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Ezgjan 'Gianni' Alioski
« på: Mai 17, 2021, 02:57:11 »
Lite smart av Alloiski !

Å oppføre deg som en apekatt rettet mot en
‘mørk’ spiller idag , er jo bare be om bråk , og sværter både seg selv og klubb.

Det som er bra er at han gjorde det mot benken også. Han er barnslig på godt og vondt. Blir vel straff, vi er jo Leeds..

....gjort det før også!
Det siste bildet er vel feiring til hjemme publikum etter scoring..?

Sent fra min YAL-L21 via Tapatalk

Det var det som var poenget ja...

11
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Ezgjan 'Gianni' Alioski
« på: Mai 16, 2021, 13:17:02 »
Lite smart av Alloiski !

Å oppføre deg som en apekatt rettet mot en
‘mørk’ spiller idag , er jo bare be om bråk , og sværter både seg selv og klubb.

Det som er bra er at han gjorde det mot benken også. Han er barnslig på godt og vondt. Blir vel straff, vi er jo Leeds..

....gjort det før også!

12
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Ezgjan 'Gianni' Alioski
« på: Mai 16, 2021, 13:10:47 »
Lite smart av Alloiski !

Å oppføre deg som en apekatt rettet mot en
‘mørk’ spiller idag , er jo bare be om bråk , og sværter både seg selv og klubb.

Det som er bra er at han gjorde det mot benken også. Han er barnslig på godt og vondt. Blir vel straff, vi er jo Leeds..

13
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: Mars 10, 2021, 13:42:38 »
...eller fikk han ikke innvilget transfer request, derav posten??? :o 


Andy P
@ArcticReviews
Understand Casilla was going to hand in a transfer request but he dropped it. #lufc

Er ikke dette bare en slepphendt spøk?
Er det uansett noe overraskende? Sikkert ikke dritfett å bli utkonkurrert av Meslier.

En som tjener mye mer der hvor han er enn hvor han vil ende opp vil aldri levere en transfersøknad. Han vil i så fall få en klekkelig sluttpakke.

14
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: Mars 10, 2021, 10:40:09 »
...eller fikk han ikke innvilget transfer request, derav posten??? :o 


Andy P
@ArcticReviews
Understand Casilla was going to hand in a transfer request but he dropped it. #lufc

Er ikke dette bare en slepphendt spøk?

15
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Illan Meslier
« på: Februar 29, 2020, 11:12:36 »
Frosken er god!


Tror dette kan være en "blessing in disguise" og at Illan er vår bauta i mål i 15 år fremover!

16
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: Februar 29, 2020, 10:28:01 »
Hmmm, dette er svært alvorlig for Kiko og klubben. Litt snodig at EFL går for en såpass streng straff, så lenge dette er basert på sannsynlighet. Men helt uventet var det kanskje ikke. Liker ikke å tenke konspirasjon, men Charltonspilleren som mener seg utsatt for rasisme fra Kiko, Jonathan Leko, er faktisk WBA-eiendom...
Vi stoler på Meslier og så får vi håpe at Kiko ikke er «dømt» på feil grunnlag. Men han er uansett «merket for livet» etter dette.
MOT

Det vil uansett utfall hefte tvil ved dommen. Jeg mener det er riktig å bruke sannsynlighets overvekt (minst 51%) i slike saker. De fleste rasisme saker skjer når  to spillere snakker sammen uten vitner, på tomanns hånd. Skulle man brukt "bevist utover enhver rimelig tvil" (99% sikkert) ville få rasisme saker endt med dom siden det er svært få  vitner i sånne saker.

Når de først landet på "skyldig" så var nok ordene som ble brukt avgjørende for straffen.

Hva gjør klubben mht intern straff? Mer straff fra klubben vil sette siste tre kamper og play off i faresonen for Kiko.
Mitt tips er at Leeds står fast ved at Kiko er dømt uten sterke bevis og vil ikke gi ham ytterligere straff. Jeg tror det er en mening med Kinnears " forhåndsprosedyre" i media. Kiko  spiller de siste tre + evt play off. Det står mye på spill for Leeds her: både image og opprykk.

Hvis Kiko snakker sant så er dette en tragedie for ham. Stemplet som rasist og umulig å renvaske seg.

Han har sikkert sagt "negro" som er like rasistisk som om noen ville kalt meg han "hvite. Om det ikkje er lov å si svart, Suarez ble vel utestengt for det samme, så er det allikevel helt skandale å gå ut over minimumsstraffen på 6 kamper. 2 kamper bonus fordi det er hatobjektet Leeds

I begynnelsen så var det snakk om at han hadde sagt "marker negroen" på en corner, men det må være noe mer enn det? En annen setting?

En annen versjon jeg leste på Waccoe var denne:

«Mark the big near guy»

Med dårlig engelsk er det jo lett at ting høres annerledes ut. Veldig trist dette og en flott redegjørelse fra Kiko i går kveld. Vi må bare støtte ham!

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Det må være mer enn dette ellers hadde klubben aldri akseptert det, eller?

Det er vel bare to muligheter her. Enten har et rasistisk utrop glippet ut av ham i kampens hete, eller så har de to Charlton-spillerne misforstått Kiko, som i det utsagnet jeg kom med eller f.eks. "negro". Sannheten får vi vel neppe i denne saken.

auren

Han kan vel ikke bare ha sagt: "mark the negro", kan ikke få så lang straff og bot for det? Må ha vært setting og en annen kontekst?

17
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: Februar 29, 2020, 10:08:56 »
Hmmm, dette er svært alvorlig for Kiko og klubben. Litt snodig at EFL går for en såpass streng straff, så lenge dette er basert på sannsynlighet. Men helt uventet var det kanskje ikke. Liker ikke å tenke konspirasjon, men Charltonspilleren som mener seg utsatt for rasisme fra Kiko, Jonathan Leko, er faktisk WBA-eiendom...
Vi stoler på Meslier og så får vi håpe at Kiko ikke er «dømt» på feil grunnlag. Men han er uansett «merket for livet» etter dette.
MOT

Det vil uansett utfall hefte tvil ved dommen. Jeg mener det er riktig å bruke sannsynlighets overvekt (minst 51%) i slike saker. De fleste rasisme saker skjer når  to spillere snakker sammen uten vitner, på tomanns hånd. Skulle man brukt "bevist utover enhver rimelig tvil" (99% sikkert) ville få rasisme saker endt med dom siden det er svært få  vitner i sånne saker.

Når de først landet på "skyldig" så var nok ordene som ble brukt avgjørende for straffen.

Hva gjør klubben mht intern straff? Mer straff fra klubben vil sette siste tre kamper og play off i faresonen for Kiko.
Mitt tips er at Leeds står fast ved at Kiko er dømt uten sterke bevis og vil ikke gi ham ytterligere straff. Jeg tror det er en mening med Kinnears " forhåndsprosedyre" i media. Kiko  spiller de siste tre + evt play off. Det står mye på spill for Leeds her: både image og opprykk.

Hvis Kiko snakker sant så er dette en tragedie for ham. Stemplet som rasist og umulig å renvaske seg.

Han har sikkert sagt "negro" som er like rasistisk som om noen ville kalt meg han "hvite. Om det ikkje er lov å si svart, Suarez ble vel utestengt for det samme, så er det allikevel helt skandale å gå ut over minimumsstraffen på 6 kamper. 2 kamper bonus fordi det er hatobjektet Leeds

I begynnelsen så var det snakk om at han hadde sagt "marker negroen" på en corner, men det må være noe mer enn det? En annen setting?

En annen versjon jeg leste på Waccoe var denne:

«Mark the big near guy»

Med dårlig engelsk er det jo lett at ting høres annerledes ut. Veldig trist dette og en flott redegjørelse fra Kiko i går kveld. Vi må bare støtte ham!

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Det må være mer enn dette ellers hadde klubben aldri akseptert det, eller?

18
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: Februar 29, 2020, 09:42:55 »
Hmmm, dette er svært alvorlig for Kiko og klubben. Litt snodig at EFL går for en såpass streng straff, så lenge dette er basert på sannsynlighet. Men helt uventet var det kanskje ikke. Liker ikke å tenke konspirasjon, men Charltonspilleren som mener seg utsatt for rasisme fra Kiko, Jonathan Leko, er faktisk WBA-eiendom...
Vi stoler på Meslier og så får vi håpe at Kiko ikke er «dømt» på feil grunnlag. Men han er uansett «merket for livet» etter dette.
MOT

Det vil uansett utfall hefte tvil ved dommen. Jeg mener det er riktig å bruke sannsynlighets overvekt (minst 51%) i slike saker. De fleste rasisme saker skjer når  to spillere snakker sammen uten vitner, på tomanns hånd. Skulle man brukt "bevist utover enhver rimelig tvil" (99% sikkert) ville få rasisme saker endt med dom siden det er svært få  vitner i sånne saker.

Når de først landet på "skyldig" så var nok ordene som ble brukt avgjørende for straffen.

Hva gjør klubben mht intern straff? Mer straff fra klubben vil sette siste tre kamper og play off i faresonen for Kiko.
Mitt tips er at Leeds står fast ved at Kiko er dømt uten sterke bevis og vil ikke gi ham ytterligere straff. Jeg tror det er en mening med Kinnears " forhåndsprosedyre" i media. Kiko  spiller de siste tre + evt play off. Det står mye på spill for Leeds her: både image og opprykk.

Hvis Kiko snakker sant så er dette en tragedie for ham. Stemplet som rasist og umulig å renvaske seg.

Han har sikkert sagt "negro" som er like rasistisk som om noen ville kalt meg han "hvite. Om det ikkje er lov å si svart, Suarez ble vel utestengt for det samme, så er det allikevel helt skandale å gå ut over minimumsstraffen på 6 kamper. 2 kamper bonus fordi det er hatobjektet Leeds

I begynnelsen så var det snakk om at han hadde sagt "marker negroen" på en corner, men det må være noe mer enn det? En annen setting?

19
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: Februar 29, 2020, 00:31:03 »
På den Grabban brenner ser vi hva det er som står i mål for oss. Ligger nede før skuddet går. Elendig skuddstopper, garantert dårligst i Championship. Altfor dårlig for oss. Slipper inn stort sett alt som kommer mot han.

Alle som holder med Leeds er rasende i dag, eller kanskje ikkje Kato.....?.......

Jeg er ikke rasende da jeg tror at han har gjort det, det er vel to mot en og ting må tyde på at han har sagt noe rasistisk, men han har vel kanskje sagt at han ikke mente det rasistisk. Hvordan kunne de ellers gi han utestengelse og den boten?

Kiko er ikke er heller ikke uerstattelig, det han har vist er tidvis horribelt. Hadde vi ikke vært så gode og nesten ikke gitt motstanderne sjanser eller skuddmuligheter så hadde man oftere sett hvor begrenset Kiko er!


20
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: Februar 24, 2020, 22:00:42 »
Snart 5 måneder nå siden anmeldelsen av Kiko kom.  Er ikke det veldig lenge for en sak som kan gi 6 til 12 kamper utestengelse?

Det må jo påvirke hele laget i tillegg til spilleren.  Selvfølgelig skal han straffes hvis han er skyldig men man burde kunne tatt nødvendige intervjuer og blitt ferdig med det hele mye raskere enn hva som nå er tilfelle.

Mange konspirasjonsteorier, men jeg begynner å lure på om det er litt eller mye sannhet i de. EFL elsker å destabilisere oss, TV-avtalen er ikke så mye verdt etter vi rykker opp og interessen vil dale!

21
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Kalvin Phillips
« på: Februar 24, 2020, 17:51:56 »
Phillips er visstnok (?) skadet, men det hindrer ikke folk i å spekulere hvor han drar dersom Leeds ikke rykker opp denne sesongen. Sheffield United er siste klubb ut blant interessentene. Et beløp på ca. £20 millioner er nevnt. Det vil nok Leeds anse som "for lavt", men dras prisen opp en £5-10 millioner ekstra, tipper jeg Rad sier ja. Det får da være måte på hvor lenge Phillips skal sose rundt i Championship, også.

https://footballleagueworld.co.uk/something-around-the-25-30m-mark-might-get-leeds-thinking-yorkshire-club-eye-leeds-raid-the-verdict/
Selvsagt mister vi Phillips hvis vi ikke rykker opp. Jeg har aldri vært så forberedt på en overgang før i mitt liv. Tror det blir vanskelig å beholde han selv om vi rykker opp også.

Han er linket til klubber som Sheffield United og Aston Villa, rykker vi opp så blir han!

22
Denne videon viser Bielsa som går over til Casilla og tar han i hånda for redningen mot Reading.

https://thisisfutbol.com/2020/02/twitter/leeds-fans-react-to-bielsa-and-casilla-footage/

Viser jo at Bielsa mener at Kiko er en viktig spiller og at han støtter han inn i det siste. Må jo være viktig og motiverende for spillere å ha en slik trener, en som støtter deg i tykt og tynt. Bielsa er sjelden vare!

23
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: Februar 22, 2020, 21:09:19 »
Strålende inngripen på overtid. 2 clean sheet bør gjøre godt for selvtilliten :)

Fin redning og særdeles viktig. Readings eneste (?) sjanse. Dog hadde Kiko en farlig inngripen i første omgang, samt at han var veldig passiv på en annen situasjon i andre omgang. Opp og ned. Stoler ikke på ham.

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk
Helt enig. Fin redning, ja - men han går som vanlig ned når skuddet kommer. En litt kaldere spiss hadde kjippet den over ham der.

lol. Det gir jo ikke mening. Om han hadde blitt stående - og reddet fordi spilleren kjippet - kunne vi sagt "Står oppreist når skuddet kommer. En kaldere spiss hadde satt den lavt".

Synes ikke vi trenger å lete etter feil. Kommentatorene på LUTV gjør det samme. Kiko har vært grei de siste to kampene, i dag en solid redning.

Poenget er vel at han selger seg!

Uansett så synes jeg det er rart at hans mange rare ikke skaper mer usikker enn det gjør. Gutta må være så sikker på det de driver med at de har han drive med sitt!

24
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: Februar 21, 2020, 17:19:12 »
Han blir nok dømt og utestengt i 6 kamper i løpet av februar. Alt tyder vel på det.

Da går Kato på fylla for å feire........

Skal vel litt mer til for å feire. Når BPF kom inn og gjorde manns jobb etter et fælt utlån, hvorfor i all verden skal ikke Meslier det.

Jeg vil ha bytte av keeper uansett hva som skjer med mørke menn i mørke dresser.

Kiko holder nullen så lenge noen ikke treffer mål! Han har kostet oss flere poeng enn han har skaffet oss! Utrolig skuffet over denne spilleren!

Frem til Cardiff i desember hadde ham reddet en del poeng for oss. Men derfra og hit har det vært dystert. Magefølelsen sier 3-6 minuspoeng.

Utestengelse mener du?

Han har hatt noen gode kamper hvor han har reddet oss, i forhold til antall kamper som han har surret det til for oss så holder det ikke mål!

25
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Francisco «Kiko» Casilla
« på: Februar 21, 2020, 15:15:02 »
Han blir nok dømt og utestengt i 6 kamper i løpet av februar. Alt tyder vel på det.

Da går Kato på fylla for å feire........

Skal vel litt mer til for å feire. Når BPF kom inn og gjorde manns jobb etter et fælt utlån, hvorfor i all verden skal ikke Meslier det.

Jeg vil ha bytte av keeper uansett hva som skjer med mørke menn i mørke dresser.

Kiko holder nullen så lenge noen ikke treffer mål! Han har kostet oss flere poeng enn han har skaffet oss! Utrolig skuffet over denne spilleren!

26
Og disse meldingene får en fanbase til å poste dette på Facebook:

Copied from another page/fan group

There is a worrying rhetoric coming out from the club at the moment.

One that seems to imply that supporters have no right to vent their frustrations and in by doing so are compounding if not causing the recent poor form witnessed on the pitch.

Last week when speaking to Adam Pope on BBC Radio Leeds Chief Executive Angus Kinnear said; "I think it’s important supporters stay together with the team. When the nervousness creeps in, it transmits to the players and it affects their performance."

Owner Andrea Radrizzani also chipped in on Twitter after defeat to Nottingham Forest; “How can’t you support a team/club that have reached the best result of last 16 years!”

The statements from the club hierarchy worry me for two reasons.

Firstly it implies that those at the top have no appreciation of the history of the club, no understanding of why Leeds United fans are frustrated and worried. Last season may have delivered the highest league position since our relegation but in many ways it was the same old story as we capitulated yet again.

The first team in ten years who were top at Christmas not to be promoted, the first team with a first leg lead in the play-offs not to make the final. Failure compounded by previous years of hurt.

Defeats to Watford and Doncaster in play-off finals, getting knocked out by Millwall in the semi-finals, promising starts under Monk and Christianson fading away.

Failure runs throughout our history, it’s ingrained in our memories. So it’s no wonder with last season fresh in the mind that fans are panicking. Our eleven-point lead gone and with the form that of relegation contenders not champions many see the writing on the wall.

Yes, we are still second but how much longer will we remain the automatic promotion places?
We could be fifth come Wednesday evening.
The fans have every right to express their feelings and to question why the fans feel the way they do show a complete lack of understanding of what has gone before.

My second concern is that this deflection of responsibility means that the club are not looking for solutions to the issues that have manifested themselves since losing a three-nil lead against Cardiff back in December.

This poor run of form, two wins and five losses in the last ten games had been going on for nearly two months. It’s only in recent weeks that the fans have become anxious yet certain people at the club seem to be pushing the blame onto the fans, or the officials, never the players or manager.

I wouldn’t expect them to blame the manager or players in public but likewise I wouldn’t expect them to come out and blame the fans either.

Radrizzani’s insinuation that the fans aren’t supporting the club is misguided. The fans turn up in fantastic numbers to support the team, both home and away. Singing their hearts out every game, singing the names of the players, even those who may not be in form and frustrate them.

1,400 made the trip over the Pennines to watch the U18s play against Manchester United, don’t ever question this fanbase and its loyalty to the club. Ups and downs, highs and lows they will always be here, it’s their right to question an owner who has only been here for three years.

Ken Bates tried to split the fanbase to deflect from the poor running of the club, it seems there are efforts now to split the fan base to deflect from performances on the pitch.

As Angus Kinnear himself said; “What I do know is that when the fans and the team are united we’re formidable at home and away.” And so it must be again.

Results breed confidence from the fans, the club must look within themselves to find solutions to the current issues because against Forest they looked out of ideas.

#Yorkshiresquareauren
Ja fansen må ha rett til å mene hva de vil. Synes mye av innlegget bærer preg av følelser basert på snøen som falt i fjor. Rad har rett. Beste plassering ever. At man spar opp gamle play-off synder som en prediksjon på at Leeds aldri vil klare å gå opp via play off, er typisk fan-overtro. Historiske hendelser er aldri prediktive. Man kan faktisk ikke lære noe som helst av historien.
Og akkurat som fansen har rett til å mene noe om ledelsen, så har ledelsen rett til å mene noe om fansen. Fansen får søren meg ta å vokse opp, og ikke innta offer-rollen hver gang man blir kritisert.


Som leder bør du hele tiden ha i tankene hvilken virkning dine uttalelser vil ha på den gruppen/organisasjonen du leder. Da kan du ikke først og fremst være opptatt av å ha rett - du må i langt større grad fokusere på å gjøre det rette/fornuftige.

Dette er jo spesielt viktig i litt turbulente tider.
Radrizzani burde altså skrevet noe som kunne fungert samlende og inspirerende - eller holdt kjeft.

For håpe at han lærer av dette. En begynnelse kan sikkert være å slutte å skrive innlegg på Twitter klokka to natt til søndag.

Nå er vel ikke fansen helt homogen. Det finnes både hatere på twitter og den vanlige supporter som følger laget uten  å lage støy (den tause majoritet som kanskje t.o.m er enig med eieren). Det blir helt feil om vi har en eier som ikke har meninger om ren hets og hva som er oppnådd hittil. Fansen må tåle meninger fra eier når han har investert over 1 mrd NOK og sier at klubben har gjort sin beste prestasjon noen sinne siden 2004. Det er faktisk sant.

Den ytterligående fansen skal ikke ha eierskap på ordkiftet som foregår om klubben. Jeg synes ikke Rad har uttalt noe som helst krenkende her. Nei han bør ikke " lære " av dette. Han bør fortsette å mene ting.

Jeg sier ikke at Radrizzani ikke skal få mene ting – eller påstår at han har uttalt noe "krenkende".
Spørsmålet var om den omtale natte-twittringen hans var gjennomtenkt og klok. Jeg mener altså at den ikke var smart i det hele tatt.

At du mener det motsatte er som det skal være. Hadde du sagt deg enig med meg, kunne jeg fort komme til å tenke at jeg var på ville veier.

Han må få mene det han mener. Ã…pentlyst på twitter. Ytterliggående fans har ikke krav på å bli skjermet eller skånet fra hans meninger. De som er uenig tar til motmæle. Hva er problemet.? Han har ikke sagt noe kontroversielt.

Det kan ikke være sånn at noen fans kan skrive hva som helst om eier og spillere, og så skal ikke Rad få ta til motmæle. Er det bare EN av to parter som skal få lov å kritisere? Det er jo udemokratisk. Skal Rad bare bidra med enorme pengebeløp og få Leeds opp i PL uten å få lov å ha meninger om klubben og fansen? Skal han bare skrive det han tror fansen liker,? Det blir jo skikkelig falskt og dumt.

Greit nok det, men er det så lurt å gå i klinsj med frustrerte fans? Nå har de prøvd å få det til å høres ut som det er mye fansen sin skyld at det går som det går og det er ikke et lurt trekk! No dicking around sa de og det har de gjort, igjen!

27
Nå skal jeg være litt pessimistisk, jeg tror vi kommer til å få grisebank. De kommer til å elske å skade et skadet dyr enda mer og kommer til å være toppmotivert til denne kampen.

3-1 tror jeg!

28
Ordet er fritt / Sv: Manager / Head coach: Marcelo Bielsa
« på: Februar 09, 2020, 20:57:52 »
Skulle likt å sett reaksjonene blant fansen om Heck eller TC hadde kjørt samme lag i alle kamper gjennom en down periode. Tipper hylekor! Bare fordi det er Bielsa så er det greit eller riktig nå? Skjønner ikke sånn!

Spurs under Poch trente hardt og det var et hardt regime. Sånn er det hos oss også. Hangeland snakket om at sånne managere er avhengig av sportslig fremgang for å ha respekt i gruppa. Når Poch mister det i Spurs, så kan Bielsa miste det i Leeds. Lurer det seg inn en tvil i gruppa og at fjorårets sprekk oftere tenkes på, så tror jeg det påvirker mye. Gutta er i bra form, innprentet spillestil. De siste 15 kampene handler om det mentale!! Er vi godt rustet der? Er Bielsa en god pedagog og en som klarer å få orden på det mentale hos gutta?

Hvordan er motivasjonen til de utenfor start 11ern? Har de tro på og respekt for Bielsa?

Hva med de som spiller kamp etter kamp uten å få til all verden..ser ut som flere av dem ønsker å være andre steder enn på kamp...høye skuldre og lav selvtillit...må spille åkke som. Jeg har til gode å se et godt argument som rettferdiggjør Bielsa sine valg på dette punktet. Jeg er lydhør, for jeg har mistet troen på Bielsa.

Det eneste argumentet som dukker opp er at spillerne har overprestert og vi hadde blirt nr 14 uten han. Det tror ikke jeg på. Bielsa er eneste manager siste 20 åra som har fått jobbe under trygge, gode og stabile forhold. Spillerne har de siste årene hatt helt andre forhold å prestere i enn det vi har hatt med Cellino, GHF eller hva dem het og under Bates. Tror ikke man skal undervurdere den faktoren.

Det vil alltid være delte meninger og jeg respekterer flertallet som fortsatt er pro Bielsa. Jeg ønsker bare å høre argumentene og hvorfor dere har tro på at Bielsa skal klare å snu denne trenden. Mange er pro Bielsa og sier at hvis han forandrer så vil det snu.. hva tilsier at han skal forandre noe som helst? Det har i mange tråder blit vist til Bielsas utfordringer i tidligere lag..han har et rykte på seg at hans lag ikke presterer all verden siste tredjedel. Håper virkelig han knekker koden i år, men hva tilsier at han skal klare det akkurat i år?

Jeg digger mye av det Bielsa har gitt oss. Spilt helt vannvittig herlig fotball til tider. Men nå er vi i en blindvei. Bielsa omtales som en av verdens beste taktikkere. Hvis så er sant så skjønner jeg ikke hvorfor vi aldri forsøker på noe annet eller gjør et bitte lite forsøk på å overraske motstandern.

 Før sesongen gikk klubben ut å sa at målet er topp 2. Da må Bielsa vurderes etter det. Vet vi er topp 2 akkurat nå, men om 2-3 runder og pila ikke snur så er vi på vei mot ny sprekk og ny fiasko. Hadde klubben sagt topp 6, så vil PO i mai være ok. Hvis klubben ser at målet er i ferd med å ryke, så forventer jeg at klubben tar grep. Rads har jo selv uttalt at slutten av fjorårets sesong burde vært håndtert annerledes og at dette ville bli tatt opp med Bielsa før dem forlenget kontrakten med ett år. Det er jo tydelig at Bielsa sine valg har blitt diskutert internt. Jeg skulle gitt mye for å vært flue på veggen når Rads og Orta får lagoppstillingen og ser de samme 11 kamp etter kamp.

Håper det er mulig å ha forskjellige meninger om Bielsa. Jeg er ikke kjent for å ønske managere ut så fort det er motgang. Ikke har jeg en reel kandidat til å ta over etter Bielsa heller. Heldigvis ikke min jobb. Men at det finnes noen der ute som kan viderføre eller utvikle/ justere Bielsaball er jeg helt sikker på. Kanskje det ikke trengs en taktikker de siste 15 kampene, men en pedagog og en som kan få gutta til å tro på det igjen. En skikkelig motivator! Blir litt skremt når Bielsa på pressern sier at han bygger selvtillit og overskudd med taktisk trening. Mulig den håpløse tolken sier feil..Håper egentlig det!

Vi taper ikke resten av kampene. Vi vil vinne kamper igjen. Men er redd for at vi er avhengige av at 3-4 lag må snuble skal målet om topp 2 gå med Bielsa som sjef. Sansynligheten for at det skjer er desverre liten, men skjer det er Bielsa på sokkel. Skjer det ikke er prosjekt Bielsa fiasko. Så kynisk og brutalt er det.

Supert innlegg.

Jeg har også latt Bielsa falle fra Gud til stabeis de siste kampene. Når noe funker hvorfor fikse det, men når noe IKKE funker hvorfor ikke gjøre noe litt annerledes?

Formasjonen funker ikke når Bamford blir for isolert!
Vi er ikke farlige i midten så kantene våre blir låst av.
Dallas er god, men ingen sentral midtbanespiller.
Harrison er best på høyre.
Når vi spiller så tregt og forutsigbart som vi gjør så blir kantene isolert null overtall.

Håper Bielsa gjør noen grep som funker og så glemmer vi de siste 10-12 kampene!

29
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Ian Poveda
« på: Februar 09, 2020, 19:25:37 »
Kunne denne karen være løsningen på, etter min mening, vårt største problem, nemlig 10'er rollen?

Vi har ikke et problem der i følge Bielsa. Han har jo utbrodert dette flere ganger. Må lese den informasjonen som ligger ute. Når kilden sier at vi har nok 10'ere, så er det sånn  ;) ;)

Jeg håper han kan være et alternativ. Spørsmålet er det defensive..men neppe dårligere enn Pablo der. Syntes Poveda ser mer lovende ut enn jeg trodde..men syntes han ser litt bortkommen ut på de omgangene han har spilt på u23. Tror 10ern vår kunne briljert mer offensivt om han kunne konsa mer på det offensive.

Jeg mener fortsatt at vi ikke har vært det samme laget uten Saiz, begynner å bli en stund siden!
Da mener du den gode utgaven av Saiz, ikke den dårlige utgaven slik han framsto som de siste månedene.

Den gode og den dårlige Saiz skapte rom for alle de andre.

30
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Ian Poveda
« på: Februar 09, 2020, 18:05:26 »
Kunne denne karen være løsningen på, etter min mening, vårt største problem, nemlig 10'er rollen?

Vi har ikke et problem der i følge Bielsa. Han har jo utbrodert dette flere ganger. Må lese den informasjonen som ligger ute. Når kilden sier at vi har nok 10'ere, så er det sånn  ;) ;)

Jeg håper han kan være et alternativ. Spørsmålet er det defensive..men neppe dårligere enn Pablo der. Syntes Poveda ser mer lovende ut enn jeg trodde..men syntes han ser litt bortkommen ut på de omgangene han har spilt på u23. Tror 10ern vår kunne briljert mer offensivt om han kunne konsa mer på det offensive.

Jeg mener fortsatt at vi ikke har vært det samme laget uten Saiz, begynner å bli en stund siden!

Sider: [1] 2 3 ... 410