Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Dennis

Sider: [1] 2 3 ... 318
1
Fryktelig trist at cupen stopper her, men vi skaper flere sjanser i dag enn i 2023 til sammen.

Dette ordner seg! 8)

2
Ordet er fritt / Sv: Head coach: Javi Gracia
« på: Februar 28, 2023, 14:47:19 »
Deilig med en manager i treningstøy igjen, det er slik det skal være. Da sender man de rette signalene.

Ikke det røret til Marsch med bleika jeans.

Så har du verdens beste trener de siste femten årene Pep Guardiola, som ikke er fremmed for hettegenser.

Jeg tror det viktigste er integriteten, altså at treneren fremstår som den har faktisk er og enda viktigere - at spillerne responderer på væremåten. De var inne på det på Phil Hay Show i går; Javi Gracia har ro og selvtillit. Han fremstår ifølge Hay som svært avslappet, men likevei ikke avskrudd og han har en aura av en som "vet hva han driver med". Underbygges av tidligere spillere som Troy Deeney, som også drar frem god taktisk kunnskap hos spanjolen.

Jesse Marsch begynte Leedskarrieren med å snakke om at spillerne var "stressed and had to be brave" og han avsluttet med det samme. Dan fra Square Ball og Phil Hay spurte betimelig nok om han ikke selv kanskje bidro til at spillerne var og forble nettopp det han pratet om. I tillegg hadde vi en spillestil så frenetisk som det gikk an å få det.

Dog fullstendig enig med deg om at signalene treneren sender er viktig  :)

3
En 3 poenger løfter selvsagt stemningen enormt, og det var mye å glede seg over. Men vi skaper omtrent ikke sjanser, og scorer på et lompeskudd som keeper burde tatt hver dag hele uka. Kan ikke se at vi hadde flere sjanser enn denne, Summerville på 1-0, bruddet hvor McKennie spilte ballen bak Aaronsen i en 2 mot 1 situasjon i 1. omgang.  Enig at Harrison og Aaronsen løftet seg, men heller ikke de makter å skape noe (eks hælsparket til Harrison ved goalen). Bamford kan sikkert kritiseres for ikke å være skarp nok, men han får så og si ingenting å jobbe med. Gnonto har vært en åpenbaring, men de to siste kampene har han ikke vært på høyden. Blir mye forsøk og lite resultater, men for all del Gnonto er spiller med x-faktor og fortjener sin startplass.
Herlig å se Koch har stabilisert seg på et høyt nivå, og kjøpet av Wöber må karakteriseres som glimrende:) Fantastisk å se hvor god kontroll de hadde bakover, og Wöber er også et angrepsvåpen, med en god pasningsfot. Men det aller gledeligste er å se at Firpo leverer over tid. Han har vært blant de beste de siste 3 kampene, og har virkelig overbevist på backen. Offensivt er han strålende, litt mer ruskete defensivt.. Det største problemet med Firpo så langt er hans hyppige skadefrekvens. Gjennomgangsmelodien har stort sett vært et par kamper på banen, etterfulgt av en måneds skadeavbrekk. Tøft å spille seg i form på den måten. Håper virkelig at han kan holde seg skadefri fremover, og levere på samme nivå. Da blir det tøft for Struijk å kapre backplassen igjen.
Kampen totalt sett var en glimrende defensiv prestasjon mens det offensive nok en gang var glissent. Men for en fantastisk følelse å innkassere 3 p, som tross alt er det viktigste.

Sitter igjen med mye av det samme inntrykket, men jeg er likevel positiv på tross av relativt få sjanser. Gracia hadde nesten ingen tid med laget før kampen, men jeg syns likevel vi får se klare tendenser til at man tar i bruk hele banen og kjører overlapper, spesielt på venstresida. Samtidig har vi fullstendig kontroll på Sotons angrep og det farligste de skaper er Summervilles sleiv som Meslier velger å heade.

Jeg syns Leeds var langt bedre i forhold til Southampton, enn Everton var i forhold til Leeds.

Skulle vi klådd Chelsea i neste seriekamp, skal jeg døtte meg konkludere med overlevelse. Det svinger greit som Leedsfan. :D


4
Vi bruker allerede kantene mye mer i angrepsspillet.
Disse korte stikkerne fra siden ned mot dødlinja som Klich og Ayling bl.a brukte så ofte under Bielsa er tilbake nå. Tilbake er også et høyt antall innlegg fra sidene hvor de fleste ikke treffer en Leeds spiller (Harrison vel største eksponent som tidligere).
Men.. med så mange baller inn i boksen er som regel fru Fortuna før eller senere på vår side.
Jeg sier ikke at det var glitrende angrepsspill men liker tendensene etter strengt tatt kun 1 dag med ny trener. Nå har vi dessuten enda mer kreativitet å ta av enn under Bielsa. Får vi igang Rodrigo eller evt Bamford igjen og så er det håp (lang vei å gå fortsatt men det er ikke helt bekmørkt).


Sent from my iPhone using Tapatalk

Dette er mitt inntrykk også. Både Harrison og Aaronson fant mellomrommet oftere i går. Dessverre blir det for mange feilpasninger fra Aaronson, men det var tendenser. Han er også så fryktelig lett i kroppen, at dueller er på ingen måte hans kopp med te. Det er ikke rart at han ikke kom til sin rett i Marschs spillestil, der kaos og duelleringer var hele "planen". Han har utvilsomt en stor løpskapasitet og han har vært en sjanseskaper i RB Salzburg, også i CL. Det bør han kunne finne tilbake til, med en spillestil som forhåpentligvis passer han bedre. Så er det også slik at løpene foran Aaronson må stemme, for at han skal bli god.

Det så allerede bedre ut i går, men jeg syns likevel det til tider er frenetisk i angrepsspillet. Med unntak av Summervilles sjanse på 1-0, skaper vi så og si ikke en eneste kvalifisert målsjanse. Likevel er jeg absolutt mer positiv i dag, selv om jeg selvsagt hadde håpet på en skikkelig forløsning og mange målsjanser og mål. Det er derimot ikke slik at dette kommer over natten, da det handler om relasjoner og selvtillit. Det siste året har Leeds sett ut som et lag som ikke har anelse om hva de skal gjøre med ballen. Slik usikkerhet vil utvilsomt bre seg i alle aspekter av spillet, helt fra angrep til hvordan man skal forsvare seg. Gracia og hans team har ikke hatt tid til å fikse mye på dette og det vil ta litt tid å implementere, men det var allerede gode tegn - motstander tatt i betraktning.

I går var backene offensivt villige, spesielt Firpo, og det ble en del doblinger på kant. Fryktelig enkel oppskrift og den funker som regel alltid når den utføres med korrekt timing. Så er det fortsatt en del pasninger som går tilbake i det trange området den kom fra, som så ofte under Marsch. Jeg håper og tror vi snart får ser raskere vending av spillet i stedet, når vi endelig har begynt å ta i bruk den ytterste tredelen av banen på hver aide - altså 66% mer gress å spille ball på. Og selv om jeg håper Leeds alltid spiller med tempo og intensitet, er det deilig å se at laget faktisk kan roe ned og trille ball litt i blant også.

For øvrig er jeg ikke negativ til Bamfords kamp som flere. Han er langt fra noen sylskarp toppspiss for tiden, men feilvendt og linkspillet var det bedring på. Det var noen fine avleveringer til Aaronson og Harrison på løp fremover i banen, spesielt i første omgang. Men han har en deadline på å finne formen, for Rodrigo har hatt en god sesong så langt og havner nok for fremst i køen når han er skadefri.

5
Godt innhopp av Rutter i går. Har sett ut som en fisk på land i de øvrige kampene (unntaket mot Accrington), men i går viser han både teknikk og rykk, samt taktisk klokskap mot slutten av kampen.

Greit at vi møter seriens dårligste lag, men han viste positive tendenser mot Soton.

6
Ordet er fritt / Sv: MoM Leeds - Southampton 25/2 - 2023
« på: Februar 25, 2023, 18:42:53 »
Harrison
Firpo
McKennie

7
Herrefred i hjemmet, dette var deilig og viktig!

Harrison opp på hesten og spiller en god kamp. Morsomt med utskjelte Firpo som matchvinner.

Slipper til null og niks med unntak av en halvfarlig corner. For Leeds er det som vanlig elendige dødballer, samt kun en kvalifisert sjanse med unntak av scoringen. Likevel, i dag er det kun tre poeng som gjelder og det tok vi - fullt fortjent.

Perfekt start for Gracia!

8
                       Meslier

               Wøber Cooper Koch
 
   Ayling                                  Harrison
                       Adams

             Mckennie    Greenwood

             Gnonto       Bamford

Aner ikke hvilken formasjon man bør spille med dette mannskapet, men endringer MÅ skje! Hadde ønsket meg denne i neste. Har egentlig ikke lyst å bruke greenwood, men håper pasningsfoten kan brukes om vi spiller med 2 spisser
                       

Er vel neppe løsningen å gå over til et ukjent landskap i 3-5-2

Roca skal i alle fall inn på laget om han klarer å gå. Og Robles skal sjølsagt i mål. Wøber er skada.

Robles
Ayling-Koch-Cooper-Firpo
Adams-Roca
Sinisterra-McKennie-Gnonto
Rutter

McKennie burde også ut men kanskje denne rollen er perfekt. Harrison bør egentlig spille siden det er hjemme mot Southampton, men var fryktelig på Goodison. Bamford får konsentrere seg om å styre treningene og troppen ::) ;D
Beste keeperen skal stå, og det er Meslier. Gjorde bare feil i et sekund sist kamp.

Selvfølgelig skal Illan Meslier stå.

Hvorfor det?

Kanskje innlysende, men som regel har man størst sjanse med sine beste spillere på banen.

9
                       Meslier

               Wøber Cooper Koch
 
   Ayling                                  Harrison
                       Adams

             Mckennie    Greenwood

             Gnonto       Bamford

Aner ikke hvilken formasjon man bør spille med dette mannskapet, men endringer MÅ skje! Hadde ønsket meg denne i neste. Har egentlig ikke lyst å bruke greenwood, men håper pasningsfoten kan brukes om vi spiller med 2 spisser
                       

Er vel neppe løsningen å gå over til et ukjent landskap i 3-5-2

Roca skal i alle fall inn på laget om han klarer å gå. Og Robles skal sjølsagt i mål. Wøber er skada.

Robles
Ayling-Koch-Cooper-Firpo
Adams-Roca
Sinisterra-McKennie-Gnonto
Rutter

McKennie burde også ut men kanskje denne rollen er perfekt. Harrison bør egentlig spille siden det er hjemme mot Southampton, men var fryktelig på Goodison. Bamford får konsentrere seg om å styre treningene og troppen ::) ;D
Beste keeperen skal stå, og det er Meslier. Gjorde bare feil i et sekund sist kamp.

Selvfølgelig skal Illan Meslier stå.

10
Langt fra mitt førstevalg som ny coach. Fremstår som en nødløsning, men: Det betyr ikke at dette ikke kan fungere.

Javi Gracia har lang erfaring, også kjennskap fra Premier League i nyere tid. Han har ingen skryteliste av en CV, men som det påpekes har han heller ikke vært i veldig mange klubber hvor ting har vært på stell. Sånn sett kommer han inn til kjente forhold. Kanskje er han brannslukkeren vi behøver? Flere påstår at vi har en stall som på papiret er godt nok. Jeg er enig, så får vi håpe at bare inntreden av en ny coach i seg selv gir et løft. På lørdag fremstod det som om Leeds var et lag full av spillere som ikke hadde peil på hva de skulle gjøre, som også har vært tilfelle en stor andel av det siste året. 

Håper at Gracia har noen taktiske evner som bidrar til å sy sammen forsvaret, samt skape en offensiv plan. Det har vi ikke hatt et snev av i et helt år. Treffer han planken lørdag, så kan det bidra til at sesongen snur. Skulle det ende med tap, så blir dette fryktelig trått å snu.

Jeg går for det første! Vi nedsabler Southampton og starter på en fin opptur. 8)

11
Ordet er fritt / Head coach: Javi Gracia
« på: Februar 21, 2023, 11:10:46 »
Leeds United are delighted to announce the club have agreed terms with Javi Gracia to become men’s first team head coach, subject to obtaining a work permit.The experienced 52-year-old has agreed a flexible contract at Elland Road.

Born in Spain, Gracia had a successful playing career for Valladolid, Real Sociedad, Villarreal and Cordoba. Since retiring and moving into management, he has taken charge of a number of teams in Europe including Osasuna, Malaga, Watford and Valencia.No stranger to the top-flight of English football, Gracia replaced Marco Silva at Watford in January 2018, with the club five points above the drop zone.  He went on to help the club secure their Premier League status with games to spare, as they finished 14th, eight points above the relegation places.

In his first full season in charge at Vicarage Road, he was named the Manager of the Month in August 2019 and guided the Hornets to an 11th placed finish, their highest ever in the Premier League. He also led the club to the 2019 FA Cup final, for just the second time in the club’s history.

[...]

Kilde
https://www.leedsunited.com/news/team-news/31078/javi-gracia-agrees-to-become-leeds-united-head-coach

12
Ordet er fritt / Sv: Ny manager etter Jesse Marsch
« på: Februar 20, 2023, 16:34:46 »
Romano:

Leeds United are now in talks with Javi Gracia as potential new manager, he’s serious candidate for the job to replace Jesse Marsch ⚪️ #LUFC

Club will make internal decision soon on the manager situation — there are two names in the shortlist.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Husker han så vidt fra Watford. Den CVen lukter det ikke akkurat fugl av.

13
Ordet er fritt / Sv: Ny manager etter Jesse Marsch
« på: Februar 20, 2023, 15:42:48 »
https://thisisfutbol.com/2023/02/blogs/premier-league/leeds-united/leeds-united-steven-gerrard-gary-mcallister-manager-news-premier-league/

Eneste jeg fant av rykter. Litt trist at det ikke en gang ser ut til å jobbes med noe bak kulissene. Romano hadde vel hatt kontroll hvis det skjedde noe.

Det kan ikke være tilfelle. Jeg tror luggen til Orta er enda svettere enn vanlig om dagen. Om ikke den telefonen går varm så har de innsett nedrykket, noe som ville vært helt merkelig etter å ha brukt så mye penger i januar og deretter sparket treneren kort tid etter vinduet stengte fordi ting ikke fungerte.

14
Ordet er fritt / Sv: Sporting Director: Victor Orta
« på: Februar 18, 2023, 22:18:08 »
Takk Victor!

Takk for at du betalte 150 millioner (for mye) for Ramsus Kristensen, 300 millioner (for mye) for den målløse angrepspilleren Georginio Rutter og guttespilleren Brenden Aaroson. Takk for at du ikke har kjøpt en venstreback på åtte vinduer, med høyrebacken Berardi før det, som ikke ble erstattet for to år siden sammen med Pablo Hernandez. Takk for at du lot det gå ørten vinduer før det ble handlet midtbanespillere, takk for en drøss med elendige midtstoppere. Det er ikke sånn at det var din jobb å bygge stallen, eller noe sånt.

Til styret: Takk for at dere hentet et trenergeni fra Argentina (uten sarkasme) som tryllet en middelmådig Championship-stall til 9. plass i Premier League. Sarkasme følger igjen: Takk for at dere nektet han spillere til å bygge på den bradgen, takk for at dere tilbød han Harry Winks, Dele Alli og Donny Van de Beek når vi hadde Tyler Roberts, Jamie Shackleton og 15!!!! år gamle Archie Gray som valg i nedrykkstriden og så sendte Angus Kinnear til å påstå dette var Bielsas feil. Takk så for at dere påstod han "ikke ønsket noen", takk for at dere kastet han ut og erstattet han med JESSIE MARSCH! Takk for det patetiske intervjuet ditt, Andrea, hvor du skal ta "ansvar" ved å legge all skyld på mannen som holdt hånden over inkompetent ledelse i tre år.  Tilbake til Victor; takk for at du tviholdt på kameraten din - som du hadde groomet i to år for å erstatte Bielsa i fjor sommer - fire måneder for lenge, før du reiste Europa rundt og tilbød jobben til alt fra kvalifiserte trenere til faens oldemor og som så mange ganger før satte en klovnenese på klubben. Takk for at det bare var noen få måneder siden du gjorde akkurat det samme på deadline day.

Takk for at du for et år siden skjelte ut fansen fra VIP-tribuna. Takk for at du gav to fingre opp til fansen og sa: "ingen Premier League for Leeds uten meg" og takk for at du styrer klubben ned i Championship igjen i åpen båt, Victor. Jeg er så takknemlig!

Herre min hatt for en sutrepave!🤷🏻‍♂️

At du klarer å nevne Rutter som noe negativt etter å ennå ikkje ha startet en kamp sier alt om hvor lite substans dette anti-Leeds innlegget har. Dessverre er det med på å påpeke våre elendige supportere som et av hovedproblemene med klubben.

At jeg liksom er anti-Leeds og en elendig supporter tar jeg kun som et kompliment, når det er du som skriver det, Russel_Doig. I mitt hode er ikke support av Leeds det samme som å hylle Victor Orta, eller la han gå fri for sine åpenbare og mange feil i en godt betalt jobb.

Men at jeg er sutrepave i kveld, ja det skal jeg være helt enig med deg i! Tykt og tynt med Leeds fra barnsben av og ønsker alltid det beste for klubben, da må jeg få kunne peke ut den som har hovedansvaret for situasjonen klubben er i. Så skal du selvsagt få ta en skål for Victor, om du ønsker det. Vi ønsker alle det beste for Leeds, selv om vi ikke måtte være enig i hva eller hvem som er grunnlaget for det.

God kveld, fra en elendig supporter.

15
Det skjer noe på trenersiden. Jeg føler på meg at de har et skudd igjen i magasinet. De har overrasket før.
En kapasitet inn som berger oss. Så kan man nullstille, få orden på eierstrukturen og sette en langt bedre sportslig plan.
I PL.

Nuno inn? Drittfotball, 1-0, 0-0 og 0-1, med filming, drøying, albuer og dødball-fotball? For overlevelse; ja takk, men ingen fans vil glede seg over slik fotball over tid. Spesielt når klubben ikke er i nærheten av å plukke trofeer. Vi trenger en som underholder og sjarmerer - etter at overlevelse er sikret. Men Nuno går ikke fra en godt betalt Saudii-jobb for et halvt år med jobb i Leeds. Han krever sikkert halvannet eller to og et halvt års kontrakt. Så da selger vi oss til møkkafotball i tilfelle, uten en eneste garanti for overlevelse.

Victor Orta tviholdt på sin gullkalv Jessie Marsch i flere måneder for lenge. Leeds betaler nå prisen for det. Vi betaler altså prisen for EGOET til Victor Orta.

Det tok fyr sommeren 2021, brannen har vokst siden det og snart nå er det fullstendig overtent. Enn så lenge har både Radrizzani og Orta sittet rolig på sin post som den hunden fra meme'n og tenkt "this is fine". Det kan være noen få trenere der ute som fortsatt kan redde dette, men det blir stadig færre.

Og de fleste av disse har jobb, noe som betyr at vi kan være fastlåst i dritfotball neste høst og så begynner historien om igjen.
Så er spørsmålet: Ønsker du gampefotball i PL neste 1,5-2,5 sesongene eller vil du rykke ned og kaaanskje få champagnefotball i en sesong eller to uten garanti for opprykk til PL igjen?

For der ligger dilemmaet til styret. Ansette noen som kanskje spiller traust fotball, men som berger kontakten, og så er man kanskje stuck neste sesong igjen (alla Nuno), eller forgjeves å prøve å løse «drømmemanageren» fra kontrakten han har i en klubb som kanskje får spille CL neste sesong (alla Arne/iarola).
Eller gå for en tja-manager der man ikke helt vet om er smart eller ei (alla Gerrard).
Eller gå for Skubala som har null erfaring.

Ikke lett, er det? Men nå må en beslutning tas, uansett hvor vanskelig det er.

auren


Sent from my iPhone using Tapatalk

Dette underbygger jo bare mitt poeng.

Hvem var det som ikke så at Jessie Marsch burde vært erstattet etter Leicester. Beviset var i puddingen for måneder siden, jeg skrev også et innlegg om det før Fulham-kampen. Ikke for å si "I told you so", men for å si at det ikke er etterpåklokskap. "Alle" så at prosjekt Marsch og Red Bull-dritball var dødt, utenom the man in charge, Victor Orta. Det burde vært omvendt...

Dette er ikke på NOEN SOM HELST måtte en situasjon som har kommet som julekvelden på kjerringa. Det har vært flere røde flagg enn i en soviet-stat hele høsten.

16
Det skjer noe på trenersiden. Jeg føler på meg at de har et skudd igjen i magasinet. De har overrasket før.
En kapasitet inn som berger oss. Så kan man nullstille, få orden på eierstrukturen og sette en langt bedre sportslig plan.
I PL.

Nuno inn? Drittfotball, 1-0, 0-0 og 0-1, med filming, drøying, albuer og dødball-fotball? For overlevelse; ja takk, men ingen fans vil glede seg over slik fotball over tid. Spesielt når klubben ikke er i nærheten av å plukke trofeer. Vi trenger en som underholder og sjarmerer - etter at overlevelse er sikret. Men Nuno går ikke fra en godt betalt Saudii-jobb for et halvt år med jobb i Leeds. Han krever sikkert halvannet eller to og et halvt års kontrakt. Så da selger vi oss til møkkafotball i tilfelle, uten en eneste garanti for overlevelse.

Victor Orta tviholdt på sin gullkalv Jessie Marsch i flere måneder for lenge. Leeds betaler nå prisen for det. Vi betaler altså prisen for EGOET til Victor Orta.

Det tok fyr sommeren 2021, brannen har vokst siden det og snart er det fullstendig overtent. Enn så lenge har både Radrizzani og Orta sittet rolig på sin post som den hunden fra meme'n og tenkt "this is fine". Det kan være noen få trenere der ute som fortsatt kan redde dette, men det blir stadig færre.

Og de fleste av disse har jobb, noe som betyr at vi kan være fastlåst i dritfotball neste høst og så begynner historien om igjen.
Ja, men de er presset opp i et hjørnet nå. De må agere. De har jo ingen valg.
Om det er Nuno inn er jo ikke sikkert. Men at de vil strekke seg langt for å få inn en kapasitet som kan snu dette. Fin fotball eller ei. Vi trenger resultat. Vi trenger en som kan endevende en fotballklubb totalt blottet for vinnerkultur. En som kan stå i mot det klimaet og presset som er nå.
Det må være en eller annen gal fyr der ute med resultat på CVen som tar den sjansen på en korttidskontrakt.
Så kan man jo heller se til sommeren. Er jo ikke sikkert at 49ers ønsker en modell og tankesett som vi har hatt. Personlig tror jeg man kan både treffe omgivelser og ambisjoner med en litt mer pragmatisk fotball, samt en modell der balansen i tall og erfaring er bedre.

Er jo ellers enig i det du skriver, men for meg er situasjonen så totalt håpløst at det jeg klamrer meg til er håp og teori med et stort overraskelse moment i positiv forstand.
Skal man ta for seg det du riktig poengterer, samt tall og statistikk, så er oddsen liten for at vi holder oss.

Oddsen for skudd i tinningen er høyere i russisk rullett enn for at Victor Orta treffer med manageransettelsen.

Jeg holder ikke pusten over at mannen klarer å trylle fram en som vil ta over dette drittshowet som er Leeds United per i dag. De som er gode nok til det, har alt å tape.

Vi lever i en verden hvor spillere takker ja til Bournemouth fremover AC Milan med fare for å spille i Ch fra høsten, men ikke ønsker å ta over Leeds pt.

Det burde si litt.

17
Vinner ikke kamper med Bamford i den formen han er. Knapt sett en svakere spiss noen gang i PL. Bak han spiller Harrison. De to er sjanseløse og så ut som de hadde konkurranse i å rote bort flest sjanser. Med de dødballene Harrison tok så vant han vel den konkurransen.

På tide å gjøre litt endringer. Start med Rutter og Aaronson i stedet hvis andre ikke er klare. Spille med to spisser, vet ikke. Men noe må gjøres.

Defensivt er vi sterkere. Nå må vi få omsatt litt sjanser.

Everton kjemper. Det er det eneste de har å by på. Men det holder!

Hele høyresiden blir lammet offensivt når Rasmus kommer inn!

Håper inderlig Roca og Sinisterra er med neste kamp. Strujik også sånn at Rasmus ikke slipper til.

Meslier - Ayling, Koch, Wöber, Firpo - Mckennie, Adams, Roca - Sinisterra, Rutter, Gnonto

Tror på PL plass helt til det er teoretisk umulig. Men forventer noe helt annet og tre poeng neste kamp!

Jeg respekterer alt du sier, Eriksen, selv om vi ofte er uenige om deler (eller mye) av ting.

Men bytte Bamford og Harrison med Rutter og Aaronson? Er det virkelig så dårlig stilt at vi må gjøre noe, bare for å gjøre noe? To svake spillere inn for to som har spilt helt elendig?

For alt det er verdt, jeg håper, tror og forventer seier mot Soton, men jeg tror ikke det er nok.

For øvrig har jeg også alltid vært der at jeg tror inntil det er teoretisk umulig. Som en idealist innenfor fotball, som ble ytterligere imprentet av Marcelo Bielsa, har jeg alltid vært - bevisst sådan - blåøyd og naiv når det gjelder fotball. Dessverre har kynismen sneket seg inn og særlig i dag. Jeg hadde et godt håp i dag, men vi skaper ikke en eneste sjanse og resultatene for øvrig går mot oss.

Har ikke tenkt å pøse ut med negativitet og heller ta meg en pause fram til skjebnen er avgjort, men er det noen som kan overbevise meg om at dette vil gå vår vei??

18
Det skjer noe på trenersiden. Jeg føler på meg at de har et skudd igjen i magasinet. De har overrasket før.
En kapasitet inn som berger oss. Så kan man nullstille, få orden på eierstrukturen og sette en langt bedre sportslig plan.
I PL.

Nuno inn? Drittfotball, 1-0, 0-0 og 0-1, med filming, drøying, albuer og dødball-fotball? For overlevelse; ja takk, men ingen fans vil glede seg over slik fotball over tid. Spesielt når klubben ikke er i nærheten av å plukke trofeer. Vi trenger en som underholder og sjarmerer - etter at overlevelse er sikret. Men Nuno går ikke fra en godt betalt Saudii-jobb for et halvt år med jobb i Leeds. Han krever sikkert halvannet eller to og et halvt års kontrakt. Så da selger vi oss til møkkafotball i tilfelle, uten en eneste garanti for overlevelse.

Victor Orta tviholdt på sin gullkalv Jessie Marsch i flere måneder for lenge. Leeds betaler nå prisen for det. Vi betaler altså prisen for EGOET til Victor Orta.

Det tok fyr sommeren 2021, brannen har vokst siden det og snart nå er det fullstendig overtent. Enn så lenge har både Radrizzani og Orta sittet rolig på sin post som den hunden fra meme'n og tenkt "this is fine". Det kan være noen få trenere der ute som fortsatt kan redde dette, men det blir stadig færre.

Og de fleste av disse har jobb, noe som betyr at vi kan være fastlåst i dritfotball neste høst og så begynner historien om igjen.

19
Silver lining: Det blir enklere å få billetter til høsten.

20
Fy. Faen.

Ja, det føles akkurat sånn.

Nå trenger vi nye impulser, selv om det eventuelt måtte bety Gerrard eller Nuno E. Santo. Poeng er det som teller framover nå. Fordommer er det siste vi trenger.

På tide å våkne og lukte kaffi'n.

Styret må kastes.

Dessverre skjer ikke det på dette tidspunktet. Andrea er hjelpeløs når Bielsa ikke er der for å skjule Ortas inkompetanse.

Vi må selvsagt trekke i samme retning. Jeg har alltid mislikt "seseongen er over"-meldingene til bmoen og andre midt i sesongen, men nå kastet jeg meg på. Vi er ikke i NÆRHETEN av å score mål mot et elendig Everton som ikke skaper stort hjemme i en cupfinale. Jeg orker ikke engang å skylde på at Meslier gir bort et mål, for problemene er 100 ganger større enn det.

21
Ordet er fritt / Sv: Sporting Director: Victor Orta
« på: Februar 18, 2023, 20:41:04 »
Takk Victor!

Takk for at du betalte 150 millioner (for mye) for Ramsus Kristensen, 300 millioner (for mye) for den målløse angrepspilleren Georginio Rutter og guttespilleren Brenden Aaroson. Takk for at du ikke har kjøpt en venstreback på åtte vinduer, med høyrebacken Berardi før det, som ikke ble erstattet for to år siden sammen med Pablo Hernandez. Takk for at du lot det gå ørten vinduer før det ble handlet midtbanespillere, takk for en drøss med elendige midtstoppere. Det er ikke sånn at det var din jobb å bygge stallen, eller noe sånt.

Til styret: Takk for at dere hentet et trenergeni fra Argentina (uten sarkasme) som tryllet en middelmådig Championship-stall til 9. plass i Premier League. Sarkasme følger igjen: Takk for at dere nektet han spillere til å bygge på den bradgen, takk for at dere tilbød han Harry Winks, Dele Alli og Donny Van de Beek når vi hadde Tyler Roberts, Jamie Shackleton og 15!!!! år gamle Archie Gray som valg i nedrykkstriden og så sendte Angus Kinnear til å påstå dette var Bielsas feil. Takk så for at dere påstod han "ikke ønsket noen", takk for at dere kastet han ut og erstattet han med JESSIE MARSCH! Takk for det patetiske intervjuet ditt, Andrea, hvor du skal ta "ansvar" ved å legge all skyld på mannen som holdt hånden over inkompetent ledelse i tre år.  Tilbake til Victor; takk for at du tviholdt på kameraten din - som du hadde groomet i to år for å erstatte Bielsa i fjor sommer - fire måneder for lenge, før du reiste Europa rundt og tilbød jobben til alt fra kvalifiserte trenere til faens oldemor og som så mange ganger før satte en klovnenese på klubben. Takk for at det bare var noen få måneder siden du gjorde akkurat det samme på deadline day.

Takk for at du for et år siden skjelte ut fansen fra VIP-tribuna. Takk for at du gav to fingre opp til fansen og sa: "ingen Premier League for Leeds uten meg" og takk for at du styrer klubben ned i Championship igjen i åpen båt, Victor. Jeg er så takknemlig!

22
Fy. Faen.

23
Ordet er fritt / Sv: Spiller Luke Ayling
« på: Februar 16, 2023, 14:32:53 »
Er vel ingen som har vært avskrevet så ofte som Luke Ayling, av meg inkludert!

Kom fram at han slet med en hemmende skade i fjorsesongen og etter at bomkjøpet Kristensen havnet på benken, har Ayling vært en av lyspunktene i det siste. Det har vært noen "av de" kampene også, men støtter meg til at det er viktig med kontinuitets- og humørbærere i stallen.

Fint med et år til med Ayling på back!

24
Ordet er fritt / Sv: Ny manager etter Jesse Marsch
« på: Februar 15, 2023, 18:52:02 »
Ser at noen mener jeg burde være aktuell ut sesongen.

https://www.leedsunited.news/news/excl-leeds-told-to-hire-gary-macallister-as-interim-manager-until-end-of-the-season/
 
Må tenke litt på det hvis tilbudet kommer  8)

Etter Histon vs Leeds tror jeg ikke du får flere sjanser, Gary  ::)

Ramlet over en artig statistikk her om dagen.

Garymac er faktisk nummer 2 på lista over høyeste seiersprosent, kun slått av Don Revie.

(Vi tar selvsagt ikke divisjontilhørighet i betraktningen :)).

25
Ordet er fritt / Sv: Ny manager etter Jesse Marsch
« på: Februar 15, 2023, 17:43:51 »
Det har gått meg hus forbi at Eirik Bakke var i intervjuprosessen som U21-trener, da valget til slutt falt på Skubala.


26
Ordet er fritt / Sv: Ny manager etter Jesse Marsch
« på: Februar 15, 2023, 11:27:03 »
Helt jævla skandale ledelse av styret. Klink tydelig at det er mange i styret som er på kollisjonskurs med hverandre når vi ender opp med denne kvasiløsningen. Man går fra at man i januar tror at Leeds er på vei opp og frem etter tunge investeringer til en slags bekreftelse på at man fremdeles er en bakgårdsklubb når man ikke klarer å ansette en manager. Det er utrolig vanskelig å tro at en PL klubb kan være så naiv.

Jeg anser nedrykket som bekreftet allerede.

Neida!

Full forløsning lørdag. Bamford gjør mer enn å være en veldig god presspiller og scorer mål. Rutter kommer inn og ser ut som en million etter å ha funnet tempoet sitt. Gnonto plager livskiten av høyrebacken og scorer det andre i en meget god og kontrollert 0-2-seier til gjestene.

Deretter skurer vi Elland Road-gresset med Marschs Southampton og vinner 5-0 neste helg. Vipps så er vi seks-sju poeng over streken.

Ser ikke hva annet som kan skje! 8)

27
Ordet er fritt / Sv: Ny manager etter Jesse Marsch
« på: Februar 15, 2023, 10:27:01 »
Tenk hvor mye frustrasjon som kunne vært spart om de hadde backet Skubala "inntil videre" for en drøy uke sida og arbeidet i fred og ro med erstatteren. I stedet for å varsle snarlig ansettelse, bomme på flere trenere etter hverandre, vise svært upopulære Schreuder rundt på Elland Road og treningsfeltet, for deretter å fortelle Fabrizio Romano at den avtalen visstnok var "never close" når det ble oppdaget hvor lite han var ønsket.

At det koker om dagen er fullt forståelig. Dette handler om PLs overlevelse og antakelig hundrevis av millioner i for Radrizzani. Det er derimot ikke gunstig at de fremstår panisk og desperat og uenige med hverandre uttad.

Når det er sagt backer jeg Radrizzanis veto helt ut. Historikken til Victor Orta og treneransettelser er nitrist lesning, med ett soleklart unntak.

Radrizzani har gjort en god jobb, og vi takker han av til sommeren. Victor Orta tenker jeg det er på høy tid erstattes. Er kun trenere han kan påvirke nå, kjøp og salg av spillere ligger jo i ro frem til sommeren. Vi trenger nye tanker, nye nettverk, og nye strategier når det gjelder sportslig ledelse. Ny sportsdirektør inn som ansetter sin egen trener høres langt bedre ut.

Tar det tid, så gi Skubala ro frem til sommeren.

Gi han tid og ro også med tap mot Everton og 1 poeng mot Southampton hjemme?

Selvsagt ikke, det er jo ikke det Kato (eller jeg) sier heller. Jeg tror derimot, selv om Skubala er av full forståelse om at han ikke blir den neste langsiktige treneren for førstelaget, vil ha bedre forutsetning for å gjøre jobben sin, dersom man ikke paraderer nederlendere rundt under kampen mot erkerivalene. Det går rett og slett på forutsetninger for å gjøre jobben din, samt profesjonalitet.

Jeg tror fortsatt det er sannsynlig at vi har en ny manager mellom Everton og Southampton. Det er vel uansett sikkert at Skubala leder laget på Goodison, når vi nå kun har to treninger igjen før den tid. Skulle vi feie de blå av banen, så får han nok fort også Southampton-kampen. Vi får nå se Leeds mot et jevndårlig lag, uten den naturlige rammen en kamp mot Man Utd gir. Det var mange positive tendenser i de to kampene, men det var det også i 2-4-tapet i fjor, med forferdelige kamper på hver side. Så det trengs mer til for å avgjøre om dette er en reell bedring.

Ideelt sett ville man nok hatt en interimtrener frem til sommeren og deretter nytt fremstøt på Iraola eller Gallardo, som kanskje da er mer sugne på å ta over med blanke ark. Så gjenstår det å se om det blir takeover i sommer og om disse alternativene også er sanksjonert av 49ers. Det er vel nærliggende å tro det, da de høyst sannsynlig har bidratt med midlene til januarkjøpene. Rutter ble tross alt presentert av Orta i 49ers-hettegenser. Jeg tror ikke det er noe han går rundt i til vanlig.

Jeg tror derimot verken Nuno eller Gerrard ville skrevet under frem til juni. Går man for en av disse, blir det sannsynligvis med i alle fall neste sesong på kontrakten. Det er jeg skeptisk til.

Så jeg også havner på: Tar det tid, gi Skubala oppgaven i å redde dette laget. Han har ingen skyld i hvor vi er, både mye skyld og alt ansvar sitter ledelsen med, men han kan være mannen som får oss ut.

28
Ordet er fritt / Sv: Ny manager etter Jesse Marsch
« på: Februar 15, 2023, 08:54:37 »
Tenk hvor mye frustrasjon som kunne vært spart om de hadde backet Skubala "inntil videre" for en drøy uke sida og arbeidet i fred og ro med erstatteren. I stedet for å varsle snarlig ansettelse, bomme på flere trenere etter hverandre, vise svært upopulære Schreuder rundt på Elland Road og treningsfeltet, for deretter å fortelle Fabrizio Romano at den avtalen visstnok var "never close" når det ble oppdaget hvor lite han var ønsket.

At det koker om dagen er fullt forståelig. Dette handler om PLs overlevelse og antakelig hundrevis av millioner i for Radrizzani. Det er derimot ikke gunstig at de fremstår panisk og desperat og uenige med hverandre uttad.

Når det er sagt backer jeg Radrizzanis veto helt ut. Historikken til Victor Orta og treneransettelser er nitrist lesning, med ett soleklart unntak.


29
Ordet er fritt / Sv: Ny manager etter Jesse Marsch
« på: Februar 14, 2023, 14:06:36 »
https://motleedsnews.com/news/leeds-united-agreed-terms-with-alfred-schreuder-before-andrea-radrizzani-pulled-plug/


Virker som Orta var veldig på Schreuder, men Radrizzani til slutt sa nei. Sikkert påvirka av fans.

Kan jo undres på forholdene internt hos oss på toppen nå. Klubben selges til sommeren, divisjonsstatus betyr milliarder. Radrizzani må lykkes med ansettelsen, er det plass for Victor Orta med det som ser ut som totalt andre tanker oppi dette?

Det var Orta som ville tviholde på Marsch og nå kommer det frem at han pusha Schreuder også. Viser seg at styret / Radz er de som faktisk har agert oppi all denne elendigheten. Orta derimot.....han bør vel være ferdig ved full takeover. Føles ut som han går seg helt bort for tiden..

Jesse Marsch var jo gullkalven til Victor Orta. Han hadde holdt kontakten med han i lang tid under Bielsa-perioden og skulle uansett inn i fjor sommer. Da sitter det nok i litt ekstra prestisje for godeste Victor å få Marsch til å fungere. Om det er derfor det tok fire måneder fra han burde vært erstattet til han faktisk ble ... vel, sparket i det minste, kan man bare spekulere i.

Dersom det blir en overtakelse i sommer, tipper jeg Orta og Kinnear forsvinner raskt. Orta har vel derimot en status som gjør at han ikke vil slite med å finne en ny jobb. Skal vi tippe en overgang til(bake til) Sevilla eller noe slikt?
MÅ JO DRA FREM DENNE SKILDRINGEN PÅ VALENTINERDAGEN:
Ser for meg Orta or Radrizzani som ett ektepar som har vært tett oppåhverandre i lang tid. To veldig forskjellige typer. Den ene litt elegant men ganske rolig, beskjeden og kalkulerende som ikke liker å tre tøffe / upopulære beslutninger nedover hodet på folk. Helst vil han gjøre alle til lags. Den andre er stikk motsatt på alle mulige måter.
Forholdet startet kjempebra og nådde vel sine klimaks med kapringen av Bielsa og opprykket. Deretter mer og mer slitasje og det går nok mot skillsmisse. Begge to er nok allerede ute å flørter med andre på hver sin front. Ett mellomlangt tett ekteskap er nok slutt om ca 3 mnd.
«Lille Angus» har vekslet mellom å tilfredsstille de to men kan nok fort bli børstet til side som en del av skilsmissen.


Sent from my iPhone using Tapatalk

 ;D

Men liker de måneskinnsturer på stranda?!

30
Ordet er fritt / Sv: Ex Head coach - Jesse Marsch
« på: Februar 14, 2023, 12:58:31 »
The Athletic sier at Jesse Marsch ansettes av Southampton etter å ha utkonkurrert Steven Gerrard og Frank Lampard.

Tidlig gjensyn med Elland Road for Marsch, med andre ord.

Sider: [1] 2 3 ... 318