Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Dennis

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Ordet er fritt / Ex lånespiller: Jaidon Anthony
« på: ſeptember 02, 2023, 01:28:17 »
Så ble det en ny spiller på deadline day, om ikke i den posisjonen jeg hadde sett for meg.

https://www.leedsunited.com/news/team-news/31973/leeds-united-sign-jaidon-anthony-on-loan-from-afc-bournemouth
 
Må innrømme at det er litt artig at klubben ikke legger noe mellom når disse sutrepavene forlater skuta. Trusler om rettslige skritt medfører at man blir en bisetning i nyheten om at Leeds har fått "sin mann", Anthony ;)

Det sier vel like mye som den korte og konsise meldingen da Adams gjorde det samme.

2
Ordet er fritt / Ex Head coach: Javi Gracia
« på: Februar 21, 2023, 11:10:46 »
Leeds United are delighted to announce the club have agreed terms with Javi Gracia to become men’s first team head coach, subject to obtaining a work permit.The experienced 52-year-old has agreed a flexible contract at Elland Road.

Born in Spain, Gracia had a successful playing career for Valladolid, Real Sociedad, Villarreal and Cordoba. Since retiring and moving into management, he has taken charge of a number of teams in Europe including Osasuna, Malaga, Watford and Valencia.No stranger to the top-flight of English football, Gracia replaced Marco Silva at Watford in January 2018, with the club five points above the drop zone.  He went on to help the club secure their Premier League status with games to spare, as they finished 14th, eight points above the relegation places.

In his first full season in charge at Vicarage Road, he was named the Manager of the Month in August 2019 and guided the Hornets to an 11th placed finish, their highest ever in the Premier League. He also led the club to the 2019 FA Cup final, for just the second time in the club’s history.

[...]

Kilde
https://www.leedsunited.com/news/team-news/31078/javi-gracia-agrees-to-become-leeds-united-head-coach

3
Ordet er fritt / En tidlig retain-list
« på: Mai 08, 2022, 17:44:42 »
Ok, dette blir et lengre innlegg, skrevet i affekt. Selvsagt uten noen form for fasit i hånd, som er litt av poenget med å skrive det nå kontra om et par uker. Håper jeg har litt håp igjen når jeg har trøkt meg ferdig på tastaturet. Les videre om du gidder, og kom gjerne med innspill.

Ble sittende å tenkte på hvilke spillere som bør være med videre etter denne sesongen. Stallen er allerede altfor svak, både for videre Premier League-spill og for et lag som stadig mer sannsynlig skal jakte opprykk neste år. Slik vi fremstår nå, tror jeg ikke vi er i nærheten av å returnere på første forsøk.

Keepere
For et år siden trodde jeg Illan Meslier ville vekke interesse hos klubber høyere på tabeller rundt om kring. Denne sesongen har han fremstått mer som sin alder. Har alltid hatt mangler, da særlig i distribusjon og med ballen i beina. I år har han også vist enda større svakheter i feltarbeidet. Har fortsatt noen kanonredninger, men feilene er det tettere mellom. Derimot vanskelig å feile han med et lekk forsvar foran. Redder flere poeng enn han taper. Håper Meslier beholdes uavhengig av divisjon, Klaesson og Caprile som back up. Alternativ går kontrakten til Sam Johnstone i WBA ut, men han er linket til større klubber. Selges Meslier kan det derimot hende man kan friste han med førsteplass.

Forsvar
En lagdel som har vist seg svært avhengig av organiseringsferdighetene til Liam Cooper. Samtlige spillere forsvarer seg som hodeløse høns. Venstrebacken er fortsatt en enorm akilleshæl, mens Luke Ayling har vist enorme svakhetstegn defensivt over tid. Når han som en av ledergruppa og med kapteinsbindet fullstendig mister hodet i en så enorm viktig kamp, mener jeg det er på tide å vurdere Aylings fremtid i klubben. Ikke av situasjonen alene, men som siste dråpen. Fin fyr og publikumsfavoritt får så være. Han er vel ikke eldre enn at han forventer å spille fotball noen sesonger til, men som førstevalg på Leeds' høyreback må det være slutt. Robin Koch har i løpet av snart to sesonger aldri fått en god run som midtstopper, men jeg ser noe i han uten at jeg helt vet hva. Diego Llorente hadde en god vårsesong i fjor, men uten Cooper ved sin side ser han enda mer farlig ut for eget lag. Selges uavhengig av divisjon. Cooper, Koch, Struijk, Cresswell og Hjelde dekker plassene, men det kan godt hende vi burde ha en grå signering a la den West Ham gjorde med Craig Dawson. Spesielt om det blir anti-fotball og bunnstrid i årene fremover.

Midtbane
Nok en lagdel med store mangler. Sentralt har vi manglet en kreativ spiller siden Pablo Hernandez'. På venstrekant har vi en merkelig spiller som har enorm motor og ligaens beste førstetouch, men som verken kan forsvare seg, drible, passe til medspiller eller slå innlegg. Raphinha forsvinner uavhengig og jeg er bare 50% trygg på at Phillips blir ved fornyet kontrakt. Rykker vi ned, ryker han også. Store mangler og en lagdel hvor vi sliter med skader på Forshaw og Dallas og en Klich som virker over toppen.

Angrep
Om vi får se Patrick Bamford tilbake og uten stadige skadeavbrekk, tror jeg lagdelen kan være greit besatt. Jeg hadde utvilsomt tatt mot en klassespiss, men med så store mangler i resten av laget er det vanskelig å se at man har råd til alt. Bamford er soleklar, mens det er vanskelig å vite hva man skal gjøre med Rodrigo. Han er klubbens top earner, han er altfor treig, kan ikke presse og leverer svakt med målpoeng. Skal Leeds kvitte seg med han, er det rent kostnadskutt. Antakelig blir det gratis pga lønna og alder. Spørsmålet er da om det er like greit å ha han i stallen, men jeg heller mot å kutte kostnaden og slutte å "vente" på han. Gelhardt og James blir fort en av partnerne til Pat.

Ender opp med følgende spillere ut/på vei ut:
Diego Llorente
Rodrigo (tror ikke vi får penger for han, men lønna kan frigi litt midler)
Luke Ayling (tror ikke man får noe for han og anses nok som for viktig brikke "i garderoben")
Junior Firpo (tror ikke man får noe for han og får bli back up/tredjevalg inntil videre)
Tyler Roberts (tror ikke han selges)
Raphinha
Kalvin Phillips 50% (PL) / 100% (CH) sjanse for salg
Patrick Bamford - 25% (CH) sjanse for salg

Førsteprioritert:
Ny venstreback
Ny høyreback (Drameh kommer tilbake, men selges Ayling bør vi ha en til)
Ny midtbanespiller (en kreativ sentral spiller, pluss evt en defensiv spiller om Kalvin selges)
Ving for Raphinha
Eventuelt:

Spiss (om Rodrigo selges og/eller Bamford fortsatt sliter)
Midtstopper (om en erfaren, riktig spiller er tilgjengelig billig)

4
Ordet er fritt / Beste kjøp i 2000-årene
« på: August 28, 2017, 09:10:58 »
I forbindelse med Chris Wood-overgangen, begynte jeg å tenke litt på hvilke spillere som fremstår som klubbens beste kjøp. Ettersom samtlige av de aller beste antakelig vil havne i forrige årtusen, syns jeg 2000 er en fin plass å sette ei omtrentlig grense. Setter heller ikke noen krav utover det til hva som betyr et godt kjøp, men for meg blir det en avveining av kost/nytte, viktigheten i laget og eventuelt avkastning rent økonomisk. Jeg velger for egen del å droppe spillere som kommer via akademiet, selv om de kommer i lovlig sen jr-alder, som Vierira.

Mine topp tre kjøp post år 2000 - i tilfeldig rekkefølge:

Jermaine Beckford - Becks var riktignok 'kun' en spiller i League One-tida. Det er derimot vanskelig å argumentere mot at han står igjen som en fin spiller i klubbens historie med 71 mål på 126 kamper (Wikipedia) og sementerte sin status som kulthelt ved å senke Manchester United på Library of Dreams den 3.januar 2010. At han leverte transferønske og etterhvert forlot klubben uten overgangssum etter kontraktsslutt, betyr ikke så mye. Leeds gjorde et kupp på Jermaine Beckford og han leverte i sin periode på Elland Road og ble en veldig viktig bidragsyter til opprykket.

Luke Ayling - Kjøpt for knapper og glansbilder. God defensivt og enda bedre offensivt. Lederemne. Om Kyle Walker er verdt 500 millioner, er Ayling verdt det dobbelte. Pluss for å være en av få fotballspillere som faktisk kler langt hår.

Dominic Matteo - Kom til Leeds fra Liverpool i år 2000. Ikke den mest stjernepregede signeringen i Leeds' forrige suksessperiode, men utvilsomt en av de beste. Matteo ble etterhvert kaptein for klubben og var en solid traver blant alle stjernesigneringene rundt tusenårsskiftet. Pluss, han scora et jævla flott mål på San Siro... Her kunne jeg like gjerne valgt Rio Ferdinand, som kom for £18 mill og ble solgt for £29 mill to år etter. God avkastning og hadde Scum ventet en sesong til, hadde de antakelig fått han for maksimalt halvparten. Det skal sies at han nok rangeres som ett av de aller beste kjøpene der også, så ettersom det er Leeds' argeste rivaler, faller jeg ned på Matteo.

Chris Wood - Woody kom for rundt £3 millioner pund og ble solgt for fem ganger det etter to år. En gedigen økonomisk avkastning som har en enda større ramme basert på klausuler i avtalen. Newzealenderen hadde en trøblete første sesong på Elland Road, men ble i fjor klubbens desidert største salgsobjekt med 27 ligamål i fjorårets sesong. To år er lite i en klubb, men denne vurderingen baseres på økonomi og selvsagt sesongen Wood leverte i fjor. Det avhenger derimot av at erstatteren (ny eller intern) leverer, slik at savnet etter Wood ikke overgår pengene man fikk får han. Wood får dermed en slags pending status.

Mangler det spillere? Hvor er Dacourt og Viduka? Vel, Dacourts exit fra Leeds gjør at det ikke fremstår som noen stor overgang - fra Leeds' side. Viduka er nok en som like gjerne burde vært blant disse tre. Særlig fire mål mot Liverpool var fantastisk. Ellers fraråder jeg samtlige å tråle sesongene siden nedrykket fra Premier League for overganger. Det er ENORMT trist lesning, men også morsomt å se igjen navn man fullstendig hadde glemt.

Jeg håper også at denne tråden allerede om et til to år har nye alternativer i Saiz, Alioski, Jansson eller andre.

Fyll gjerne på i lista eller kom med med- og motargumenter! :)

5
På tur til England / LEEDS v Preston 8.april 2017
« på: Januar 05, 2017, 12:36:22 »
Dette er kampen hvor Leeds tar steget opp på direkte opprykksplass. 8)

Noen andre som skal over på denne?

6
Off-Topic / FLYTTET: Leeds-drakt på db.no
« på: Desember 18, 2013, 14:43:30 »

7
Ordet er fritt / Bare glede eller grunn til bekymring?
« på: Juli 04, 2013, 17:06:11 »
Det er for første gang på mange år positivitet som preger Leeds United i disse dager, med det første syvsifrede spillerkjøpet siden 2005/2006. Foreløpig er det heller ingen tegn til at stjerneskuddet Sam Byram forsvinner, i alle fall ikke for "småsummer" som 3,5 mill pund. Det har vi ikke opplevd siden nedrykket fra Premier League, med unntak av salget av Delph som i etterkant skulle vise seg å være overpris, dersom det rapporterte beløpet stemmer.

Likevel spør jeg om det kun er lyse tider i vente på Elland Road eller om det er grå skyer i horisonten.

Grunnen er, paradoksalt nok, Luke Murphy. To-tre dager før kjøpet ble Brian McDermott sitert på - riktignok ikke direkte - at virkeligheten ikke stemte med lovnadene ved ansettelsen. Så punget "vi" plutselig ut 1 million pund for Murphy og, ettersom jeg ikke tror McDermott verken blåste hele sitt budsjett på èn spiller eller kun spilte et spill i media om hvor fattige vi er, er det egentlig bare en plausibel grunn jeg tør støtte meg til: Det har kommet penger utenfra.

(Mis)forstå meg rett; akkurat det har jeg ikke noe problem med. Bekymringen ligger i hva som følger med disse pundsedlene. Ytterst få businessmenn dytter penger fra seg uten å forvente noe tilbake. Så hvordan betalte GFHC for Luke Murphy? Utlånet av Morison? Nei, så mye tjente han ikke. Sponsorpenger? Neppe. Salg av aksjeandeler? Kanskje... nei, antakelig.

Dette har det også blitt spekulert i de siste dagene. Om det er tilfellet, synes jeg gråskyene blåser vår vei. Vi vet allerede at IIB eier 10% av Leeds Uniteds morselskap og den nyutnevnte styreformannen 3,33%. Hvordan han plutselig er styreformann, synes jeg også er noe rart. Alt lå an til at David Haigh skulle følge Kenneth W. Bates, men slik ble det altså ikke. Spørsmålet mitt blir dermed: Er Norruddin kompetent til jobben og "profesjonelt" ansatt eller ble 3,33% av aksjene solgt for å betale løpende regninger, i "bytte" mot en styrelederposisjon?

Og om ryktene stemmer i at 25% av aksjene skiftet eier i forkant av Luke Murphy-kjøpet, tyder det meste på at det var måten Crewe ble betalt på. Det minner fryktelig mye om å selge eiendeler for å betale regninger - not so good.

Problemet foreligger ikke i dag, men eventuelt en gang i fremtiden. Hvis klubben plutselig har en haug med forskjellige eiere, vil det en eller annen skje at disse blir uenige i driften eller utgiftene: "Vi betalte for Murphy, stadionleie kan dere ta" e.l. Om GFHC hadde solgt aksjene i Leeds Uniteds holdingsselskap til èn nye eier hadde jeg ikke sett på det på samme måte, men dette kan rett og slett være en solid fartsdump på eventuelle nye eieroverdragelser - det er lettere og billigere å kjøpe fra èn.

Dette er kun synsing og målet er ikke å snu håp til bekymring, men jeg må innrømme at de siste dagers positivitet ikke er helt uten forbehold for min del.

Jeg håper selvsagt jeg tar grundig og ettertrykkelig feil.


8
Off-Topic / RIP Jon Lord
« på: Juli 16, 2012, 22:58:28 »
Nok en stor musiker har gått bort!


10
Ordet er fritt / FLYTTET: hva nå?
« på: Juni 15, 2012, 23:16:27 »

11
Off-Topic / 'Appy 'Arry sparket i Spurs
« på: Juni 14, 2012, 09:25:17 »
Ble overrasket over å våkne til nyheten om at Tottenham og Harry Redknapp har skilt lag. Leser at det skal ha vært gnisninger i forholdet mellom de to, men HR har da gjort Tottenham til et stabilt topplag. Selvsagt har Levy helt sikkert gjort mye riktig, men under forholdsvis stramme rammer (sett i forhold til de andre lagene som kjemper om fjerde plassen), har Harry absolutt gjort en stor jobb for de liljehvite.

Igjen, en overraskende og prematur sparking av en manager i mine øyne.

12
Ordet er fritt / Spillerne frustrert over dagens situasjon
« på: Juni 08, 2012, 19:02:44 »
Beklager om det allerede er postert, men syns denne fortjener en egen tråd:

"Our sources say that players fear if they speak their minds openly and publicly at the moment they could be left to rot in the reserves, or be sold to clubs they have no interest in playing for. They are anxious, however, that Leeds supporters should know how they are feeling."

Er det Kim Jung-un som er styreformann?

http://lufctrust.squarespace.com/blog/2012/6/8/lust-update-frustrated-players-back-our-vision.html

13
Off-Topic / York til League Two?
« på: Mai 20, 2012, 17:09:36 »
Etter en tidlig scoring av Luton, har York snudd det i opprykksfinalen i Conference.

Kan lillebror komme inn i systemet igjen?

15
Off-Topic / Solbakken til Wolves?
« på: Mai 10, 2012, 12:24:42 »
Ståle Solbakken skal være stor favoritt til å ta over som manager i Wolverhampton, etter at oddsen er spilt ned til 1/5, noe som vel tilsvarer 1.2 i desimalodds.

Jeg synes det hadde vært kjempemoro, både for Solbakken, norsk fotball og det faktum at vi ville fått to kamper mot han neste år.

Kilde:
http://www.teamtalk.com/news/2483/7744369/Solbakken-favourite-for-Wolves

16
Ordet er fritt / FLYTTET: Når får Grayson sparken?
« på: April 03, 2012, 12:57:59 »

17
Off-Topic / Filming i fotball
« på: April 02, 2012, 18:08:12 »
Syns utviklingen i fair play i engelsk fotball er skremmende. Nesten hver eneste helg er det soleklare filminger, som enten ender med kun et "get up" fra dommer eller gult/rødt kort til den stakkaren som blir utført den uhellige handlingen på.

Mange vil kanskje argumentere for at det er inntoget av sør-europeere og -amerikanere som er grunnen til dette, med Ro**ldo, Nani, Suarez m.fl. Vår egen Becchio er også "ekspert" til å ikke ta seg i mot om noen er litt for kosete i ryggen. Faktum er at det er minst like mange briter som bruker filmtriks. Bradley Johnson sutret da Bartons luftrykk traff han i ansiktet i et oppgjør mellom QPR og Norwich. I etterkant twitret han om dårlig ånde; et latterlig forsøk på å ikke stemples som filmer. Grant Holt oppfører seg slik hver eneste kamp, spesielt forrige helg, hvor han først albuet Berra, for så å vente på han og kaste seg ned da han så vidt dultet borti den "sterke" spissen. Gareth Bale er også en fysisk spiller som detter som en sekk med poteter.

I helgen toppet det seg for min del, med Mark Davies (Bolton) og Perch og Carroll i topp mot bunn-kampen på Ettellerannettippeselskap.com Arena.

Hvordan skal FA få bort driten?

Jeg mener de bør kunne gå inn og ta synderne i etterkant (gitt at det er lov basert på internasjonale regler). Davies' (og Holts) krumspring kan være en indirekte faktor til at Wolves taper hundrevis av millioner kroner på nedrykk (akkurat de hadde kanskje rykket ned uten "hjelp", men det gjør det ikke bedre).

James Perch fremprovoserer rødt kort hos Reina og selv om Reinas head butt kanskje kvalifiserer til rødt uansett, burde han - etter min mening - få sitt andre gule (det første fikk han for hukingen av Reina) for overspilling/framprovosering av rødt og dermed motta suspensjon på "videodømming".

Jeg tror det er eneste måte å få bukt med møkka!

18
Ordet er fritt / FLYTTET: PR-kåte Svend Anders!
« på: Mars 26, 2012, 18:30:41 »

20
Off-Topic / MEGET lovende norsk metalband - Tantara
« på: Mars 09, 2012, 14:49:39 »

21
Ordet er fritt / FLYTTET: Portsmouth i trøbbel
« på: Januar 24, 2012, 22:40:37 »

22
Ordet er fritt / FLYTTET: Tommy Knarvik til Bodø/Glimt
« på: Januar 12, 2012, 19:01:36 »

23
Ordet er fritt / FLYTTET: VM Gull !
« på: Desember 18, 2011, 22:02:02 »

24
Ordet er fritt / EX-spiller: Maik Taylor
« på: November 24, 2011, 11:02:48 »
Selv om Sky Sports' troverdighet har falt som en stein de siste årene, velger jeg å lage en ny tråd om dette, da det har ligget i luften en stund.

Regner med ting blir offisielt i løpet av kort tid, men i følge artikkelen er det altså snakk om en to måneders-avtale. Jeg tippet han ville signere frem til sommeren som backup for Lonners, men det kan vel her tyde på at Leeds henter en ny keeper i januar...? Om ikke Taylor skulle imponere ytterligere på trening, selvsagt.

Edit: Takk hallghel
http://www.leedsunited.com/news/20111124/goalkeeper-signs-up-for-united_2247585_2526125
http://www1.skysports.com/football/news/11095/7330240/Leeds-deal-in-Taylor%3Cbr/%3E

25
Off-Topic / Black Sabbath!
« på: November 11, 2011, 20:21:25 »
Legendene er tilbake: Nytt album og ny verdensturné fra neste år!

Fikk æren av å se den originale lineupen i 2005 og har ventet og ventet siden og nå kommer endelig sjansen igjen! Dette er rene julaften!


26
Ordet er fritt / Nettgjest - TPN
« på: August 14, 2011, 18:34:32 »
Hei folkens!

Har ikke fått svar av to personer jeg har sendt til og grunnet veldig kort tid, legger jeg ut et spørsmål her om noen kunne tenke seg å stille som nettgjest i neste utgave av The Peacock News?

Veldig hyggelig om noen har lyst, send gjerne svar her, på pm eller mailen min, så sender jeg spørsmålene. Du trenger ikke nødvendigvis være en av de med mest innlegg under beltet.

På forhånd takk!

27
Off-Topic / Amsterdam
« på: August 03, 2011, 15:04:00 »
Lurte på å ta med madammen på en tur til Amsterdam i høst. Er det noen her som har vært i byen og kan anbefale et hotell (gjerne så sentralt som mulig) og eventuelle ting man MÃ… oppleve der?  :)

28
Ordet er fritt / Behind closed doors: LEEDS vs Leicester
« på: August 02, 2011, 16:50:07 »
Leeds skal ha slått Leicester 3-0 i den nevnte kampen som gikk bak lukkede dører på Thorp Arch. Målene skal ha vært scoret av Grella (2) og Payne.

Ikke offisielt enda, dette er fra en godt informert Twitrer, samt Waccoister.

30
Ordet er fritt / Tusen takk!
« på: Juli 04, 2011, 14:28:24 »
Jeg har lyst til å si takk for den signerte Leeds-drakta jeg fikk i bryllupsgave lørdag 2.juli!

Slik jeg har forstått det, skal Svend Anders, Terje Dahl og resten av TPN-redaksjonen og Luscos-styret ha stor takk for bryet! I tillegg må jeg få takke min gode venn Kenneth Moe (i tillegg en ypperlig toastmaster)! Setter stor pris på den!

Til dere og til de jeg eventuelt måtte ha glemt; tusen hjertelig takk!  :)

Det ble dessverre ikke Marching on' som utgangsmarsj, men den ble spilt og sunget under festen etterpå!  ;)

Og kanskje får jeg til og med fruen med meg på (den eventuelle) Sandefjord-kampen!

Sider: [1] 2 3 ... 10