Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Andersen

Sider: [1] 2 3 ... 174
1
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Juni 08, 2024, 14:23:09 »
Nå ble vel Cooper skadet i det ene kneet, i den siste treningskampen for Skottland før EM begynner. Fikk kun 35 min i den kampen før han måtte av banen. Hvor mye påvirker dette hans forlengelse av kontrakten hvis han ikke får vært med på sesong forberedelsene i klubben?

2
Total kontroll gjennom hele kampen! En eneste sjanse fikk Norwich gjennom kampen da Ampadu misset en klarering der bak , og spissen klarte ikke score på Mesllier som reddet mesterlig ! Treneren Wagner var fornøyd med resultatet hjemme , og kom til ER som han sa med det for øye å ødelegge for Leeds på alle måter. Norwich ble rivd i fille biter, tygd og spyttet ut under kampen ! Det kunne like godt stått 7 - 0 som sluttresultat! Southampton  - West Brom spiller i kveld , hvem vil vi ha i finalen? Spiller ingen rolle for min del hvem vi møter , Southampton eller West Brom i finalen må slås uansett for å rykke opp til PL ! MOT.

3
Ordet er fritt / Sv: Ex Head coach - Jesse Marsch
« på: Mai 15, 2024, 13:41:43 »
En får håpe March har mer suksess med det kanadiske landslaget en han hadde med Leeds United.

4
Tar glatt en 1 - 0. seier . Vil helst slippe straffespark konkurranse . MOT.

5
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Ethan Ampadu
« på: Mars 11, 2024, 15:17:08 »
Ampadu og Rodon utfyller jo hverandre meget godt som stopperpar i forsvaret . Håper de forblir friske i de resterende 9 kampene som gjenstår . Og at de spiller på det walisiske landslaget hjelper jo også en del ! Dan James bidrar jo også sterkt blant waliserene vi har på laget .  ;D

6
9 kamper igjen å spille av sesongen . At vi vinner samtlige kamper som gjenstår kan jeg vel ærlig skrive at det tror jeg ikke vi gjør. Og så må vi rett og slett håpe på at både Leicester og Ipswich taper noen poeng i sine kamper også . Southampton ? De har jeg faktisk lagt litt lenger bak i hjernebarken foreløpig. håper at sesongens siste hjemmekamp mot nettopp the Saints er avklart med direkte opprykktil oss, en kamp jeg forøvrig skal se på ER og min første hjemmekamp noen sinne på ER ! Millwall kampen tar jeg til takke med en 1 - 0 seier . MOT.

7
Ordet er fritt / Sv: Hvilke ex-spillere ville du hatt tilbake?
« på: Mars 11, 2024, 14:43:46 »
Jeg hadde sagt ja takk til Charlie Taylor, Leif Davis, Rapinha, og Clarke fra Sunderland .

8
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: Mars 07, 2024, 17:42:11 »
Det siste om Leicester om mulig poengtrekk i PL hvis de rykker opp er avklart. De begynner ikke med minus poeng , etter en paragraf hos EFL som vipper dem av kroken , i følge en uavhengig kommisjon som har sett på Leicester saken. Hele FFP reglementet er jo bare et sammensurium av bare rør og suppe !

9
En av de beste spillerene hos Sheffield W om ikke den beste denne sesongen , han spiller på midtbanen er ute med hodeskade sies det fra klubben . Men hvis denne spilleren hadde spilt mot Leeds i morgen kveld hadde han ikke klart å gjøre dette på egen hånd nemlig slå Leeds . Til det trengs det 10 andre spillere til . Seier er det eneste som gjelder i morgen . MOT.

10
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: Mars 06, 2024, 14:12:06 »
Vet ikke den psykiske effekten av et eventuelt poengtrekk for Leicester hvis de rykker opp til PL denne sesongen det må jo være en gedigen skuffelse for klubben hvis det skjer at klubben får poengtrekk for brudd på FFP reglementet ? For det virker tydeligvis ikke som det påvirker laget akkurat nå.De durer på i ligaen sammen med Ipswich med seire, MOT.

11
Her tror jeg det blir bom stopp for oss mot Chelsea . Tapte for Liverpool i finalen i Carabao cupen og vil sikkert hevne seg over Leeds med å gå videre. Chelsea skal vel være et nummer for store for oss denne gangen . MOT.

12
Ordet er fritt / Sv: Ex-spiller: Kalvin Phillips
« på: Februar 25, 2024, 14:34:09 »
Har litt blandede følelser med å få Kalvin Phillips tilbake til Leeds egentlig. Dro til en større klubb , og i 2 sesonger knapt nok spilt kamper på Man C. Har nå dratt på utlån til West Ham og har fått spilletid , men det har jo gått skikkelig dårlig i de kampene han har spilt i . Og ble utvist i siste kamp han spilte. Er han god nok for å spille på dagens Leeds lag ? Det sies at 49ers ved et eventuelt opprykk gjerne vil ha Kalvin Phillips tilbake på laget. Og med den lønna han har , han vil gruse de best betalte spillerene på dagens Leeds lag. og har klubben råd til å betale lønna hans ? Vil bli svært overasket hvis et lån/kjøp av Kalvin Phillips blir gjort ved et eventuelt opprykk. MOT.

13
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: Februar 21, 2024, 12:24:05 »
Beale kunne vel sagt nei til jobben , hvis han egentlig ikke hadde lyst på den ? Respektløst av en trener å ikke ta en spiller som går av banen i hånda . 9 uker og så fyken ! Er det rekord i antall uker før du får sparken i ligaen i år ? Sunderland var vel tippet som play off kandidat denne sesongen ?

14
Seier , uavgjort , tap ? Veldig fornøyd hvis det blir seier , kan godta et uavgjort resultat , tap , så er rotte racet fremdeles der , og en vinne rekke på ER er brutt. MOT.

15
Ordet er fritt / Sv: Ex-spiller: Kalvin Phillips
« på: Februar 18, 2024, 12:15:14 »
Kalvin Phillips har virkelig fått en mareritt start i sin nye klubb i London ! Nærmest psyket ut av Pep guardiola i de sesongene han var der , og nå dette i West Ham . Spørsmålet også nå er vel hvor lenge Moyes sitter som manager i klubben etter svake kamper i PL. Da gjør vel det ikke situasjonen det bedre for Kalvin Phillips ? hvis en ny trener erstatter Moyes ?

16
Vi var 32 stykker samlet på Comercial på Revetal både lokale Leeds supportere og mange fra Tønsberg som hadde tatt turen til Revetal. Mye godt drikke , pølsefest , quiss, biljard . Men det var jo kampen mot Plymouth Argyle vi var samlet for. Leeds dominerte jo hele første omgang totalt , og gikk til pause med en 1 - 0 ledelse. 2 omgang var noe jevnere mellom lagene, det virket som om Leeds hadde sluppet foten av gasspedalen og lot Plymouth Argyle komme mer inn i kampen . Et farlig skudd, og noen farlige innlegg var det det eneste hjemmelaget klarte. Helt til vår Georgino  satte 2 - 0 målet da gikk vel lufta ut av hjemmelaget. Men det mange av oss ergret oss over flere ganger , var Mesllier sin kjæling med ballen , etter tilbake spill av egne utespillere omtrent hele tiden ! Han hadde mulighet til å sende ballen til sine backer og midtstoppere ved flere anledninger, om dette er en bevisst strategi for å lokke motspillerene leger opp i banen aner jeg ikke , men ved flere anledninger var Plymouth spillerene tett på Mesllier som bare måtte sparke ballen vekk. Men alt i alt et flott resultat , etter at Southampton vant på fredag , Ipswich vant også , mens Leicester overraskende tapte 1 - 2 hjemme mot Midelsborough , deres 2 tap mot samme klubb.

17
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: Februar 16, 2024, 13:18:49 »
McKenna sies å ha takket nei, eller er ikke interessert i Crystal Palace jobben .

18
Jeg så kampen på tv . Og kommentatorene sa på slutten av sendingen at sluttresultatet i kampen ikke viste det hele kampbildet !? Så tenkte jeg hva fa....n ! 2 skudd i tverra , 1 i stolpen , og vi vinner 4 - 1 til slutt ! Bortsett fra reduseringen til Plymouth , vil jeg si vi hadde kontroll på kampen , og i ekstra omgangene var vi helt overlegne hjemmelaget. Nå venter Chelsea eller Aston Villa i 5 runde i FA cupen , og det er en bortekamp. Hvem foretrekker vi å møte ? Chelsea er direkte dårlig for tiden i PL og Aston Villa er noe bedre. Jeg blir fornøyd hvis vi får Chelsea , Poccetino sliter virkelig med dette laget. MOT.

19
Og ut i fra sjanser skulle vi ha vunnet kampen 5 - 1 hvis Leeds hadde satt sine sjanser i kampen og Bristol City hadde scoret på sin eneste store sjanse i 2 omgang . Vi hadde full kontroll på kampen , selv om vi vant bare 1 - 0. MOT,

20
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: Februar 03, 2024, 14:36:52 »
Jeg ser heller for meg at Preston kan skape trøbbel for Ipswich hjemme i ettermiddag . Leicester og Southampton tror jeg tar alle poengene i sine kamper.

21
Ordet er fritt / Sv: Sesongen 2023/2024 i Championship
« på: Februar 03, 2024, 14:34:07 »
Vi driver vel ikke en annerledes butikk i forhold til de andre i ligaen , og da tenker jeg på de 4 øverste lagene på toppen . Vi ligger jo og vaker oppunder FFP dog på sikker grunn , men allikevel . Leicester fikk ingen inn i dette januar vinduet , Ipswich fikk vel hanket inn et par spillere, Southampton vet jeg ikke , og oss selv fikk vi kun en inn på lån for resten av sesongen. Så da er det vel ikke så mye penger å bruke på spillere frem til sommeren ? Har dette noe med alle de som hadde låne klausuler i sine kontrakter da vi rykket ned ? I så fall gjorde Orta en veldig dårlig jobb , med tanke på å få penger inn på de som forlot oss i sommer. Forøvrig spillere som ikke hjalp oss noe nevneverdig i nedrykk sesongen.

22
Her bør vi håpe på en 3 poenger borte mot Bristol City. Bristol C spilte uavgjort mot Coventry på tirsdag og ligger på en 13 plass på tabellen. Har vi en fordel av å ha hatt spillefri noen flere dager en Bristol C ? Håper vi kan stille med nærmest vårt sterkeste lag . MOT.

23
Enig i dette. Her burde Farke prioritere Ligaen fremover, selv om han sier at spesielt FA cupen er viktig for klubben.

24
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: Januar 29, 2024, 12:16:01 »
Ipswich manageren gjorde 10 endringer foran kampen mot Maidstone på hjemmebane , og det gjorde vel sitt til at det gikk som det gikk i FA cupen? Kan vel skrives på Ipswich managerens mangel på rutine det trekket der før kampen ble spilt? Men vi har sett det over tid nå , at Ipswich sliter mer i kampene nå en de gjorde før , og særlig penger til å kjøpe nye spillere har manageren innrømmet at de ikke har .

25
Ordet er fritt / Sv: Breaking news i engelsk fotball
« på: Januar 29, 2024, 12:08:48 »
Leste at Man U supporterene godtet seg over nyheten om Klopp, og at Liverpool i fremtiden ville slite med fremtidig/fremtidige managere ? som Man U selv har gjort i flere år nå etter at geitebokken Fergie ga seg som manager. Akkurat det utsagnet fra fortvilte Man U supportere lyser det jo bare rein misunnelse av !?

26
Ordet er fritt / Sv: Eiere av Leeds United: 49'ers Enterprises
« på: Januar 29, 2024, 11:58:55 »
Flott ! Det har vært mitt favoritt lag i amerikansk fotball i mange år ! Har noen kusiner i USA som sikkert er fornøyde der borte også !? De er jo ihuga 49ers supportere. Og da jeg fikk vite at et konsortium med blant annet 49ers i spissen meldte sin interesse for Leeds United ble jeg glad.

27
Ordet er fritt / Sv: Rykter: Spillere inn og spillere ut, del 26
« på: Januar 29, 2024, 11:51:24 »
Leste et innlegg på facebook på en Leeds side at Rodon eventuelt ikke blir kjøpt av Leeds før til sommeren , og at uansett om det blir opprykk eller ei er Rodon interessert i å bli i Leeds foran en ny sesong. Det ble også skrevet at Leeds ikke hadde penger til å cache ut Rodon i dette januar vinduet.  :-\ Er det slik å forstå at Leeds kun har råd til å signe nye spillere kun på lånekontrakter? Er vi så close oppunder FFP grensa at vi ikke har penger til å kjøpe spillere? Fint om noen her inne vet noe om vår økonomi inad i klubben?

28
Ordet er fritt / Sv: RIP Stuart Gray
« på: Januar 27, 2024, 14:55:33 »
Så forferdelig trist for familien Gray og spesielt  for Eddie med kone , og svigerfamile .  :'( RIP

29
Forshaw spiller vel ikke mot Leeds i dag . Mener å ha lest at han er leid ut/kjøpt av en annen klubb i dette januar vinduet.

30
Ordet er fritt / Sv: Kamper i dag, sesongen 23/24
« på: Januar 23, 2024, 12:46:33 »
Ble vel ikke akkurat skremt over nivået på hverken Leicester eller Ipswich på King Power Stadium i går kveld . Ipswich noe heldig på utlikningsmålet hvor Hermansen i i Leicester målet klønet ballen i mål til slutt. Ipswich noe ut av form virker det som 1 seier på 7 kamper sier vel litt om det . Tror Southampton tar 2 plassen , saints er sterke for tiden.

Sider: [1] 2 3 ... 174