Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - ØBS

Sider: [1]
1
Off-Topic / Rettssaken Egil Tostrup Bråten...
« på: Juni 05, 2017, 16:46:22 »
Rettssaken mot drapsmennene til Egil starter i morgen tirsdag 6.6.

Jeg nevnte på årsmøtet i går at jeg kommer til å være til stede hele uken dette pågår, og at jeg kommer til å legge ut info her for de som måtte være interessert i å følge den.

Det er nå det får bære eller briste, og at om det i noen grad finnes noe rettferdighet i denne triste historien, fylles.

Foreldrene gruer seg en del og dette har selvfølgelig gått ut over den fysiske formen nå som det nærmer seg.  Men mange har også uttrykt en lettelse for at dette nå har fått en oppklaring, og at de dermed har fått en slags "closure".

Foreldrene vil også rette en omfattende takk til Leeds-miljøet i Norge, Skandinavia, og til dels England for all den støtten og omtanken de har fått alle disse årene.

MOT

2
Off-Topic / Hvorfor går forumet på vintertid...?
« på: Juni 03, 2016, 16:21:38 »
Det er 25 grader pluss uttafor hos meg.

Kan en moderator e.l. rette opp dette, eller er ikke dette så farlig...?

Ikke noe verdensproblem, mer bare for ordens skyld...

3
Off-Topic / Her var det mye flotte Leeds folk...
« på: Oktober 22, 2013, 22:35:49 »
Noen som kjenner seg igjen??

Fra en førjulstur omtrent tre år siden...

http://www.youtube.com/watch?v=H_yKKl1d6mw

Filmen er forresten tatt av Terje Dahl, tidligere styremedlem LUSCOS...

5
HVORFOR skal alle ha det på samme dato??

Dette gjør det rimelig vanskelig for oss som har lyst å utvide eller pleie vår Leeds bekjentskapskrets ved evt. deltakelse...

Jeg har selv gått glipp av julebordet i Bergen nå et par-tre år som jeg gjerne skulle ha lyst å delta på, og Trondheim sto også gjerne for tur.  Tønsberg var jeg på i fjor og DET var virkelig vellykket.

Som kjent er Oslo en saga blott når det gjelder denslags (jeg tror siste julebord fort Oslo-gjengen var 2006), men det er fortsatt håp.  Hvorfor det er så vanskelig akkurat her vet jeg ikke, men KAN ha noe med initiativ å gjøre...

Hva med Sverige og Danmark??  Jeg er delvis basert i Køben for tiden , så DET hadde jo vært noe.  Dere dansker har kanskje ikke noe tradisjon for julebord eller?

Om jeg har tid og kan, blir det STORD på meg i år.

GLEDER meg til å treffe Stord-gjengen igjen....

MOT.............

6
Ordet er fritt / Drapet på Egil Tostrup Bråten...
« på: Oktober 15, 2012, 16:20:57 »
Dette er noe som angår hele supporterklubben, så derfor våger jeg meg på å poste innlegget her på OEF...

I november er det ti år siden drapet på en av våre medsupportere fant sted i Nordahl Bruuns Gate i Oslo.  Gjerningsmannen/mennene er etter det vi vet fortsatt på frifot, og ingen er stilt til ansvar for denne grusomme ugjerningen.

Jeg har forsatt kontakt med hans foreldre og har lurt litt på om vi skal gjøre en markering som vi gjorde for ti år siden.  Det trengs fortsatt fokus på saken, og dette kan være en mulighet til å kaste nytt lys over et uoppklart drap og se om det kan dukke opp nye ting som kan føre til en oppklaring.

Det gikk i denne sammenheng et program på TVNorge for et par år siden som utelukkende var viet til denne hendelsen, men ingenting nytt kom frem dessverre.

For ti år siden var det en massiv oppslutning om markeringen som fant sted, og dette helt på tvers av supportergrupperinger.  Vi spilte mot Tottenham den dagen og dette lags supportere viste sin respekt ved å følge opptoget til drapsstedet for kransenedleggelse og minnemarkeringen etterpå på Bohemen.

Jeg vil bare med dette innlegget lufte stemningen og hente inn noen eventuelle synspunkter.  Jeg var litt ufrivillig talsmann for saken den gangen, men jeg føler det er naturlig å organisere en markering på 10-års dagen både for å minnes og som sagt å kaste lys over saken som fortsatt står uoppklart.

Jeg skal gi beskjed her så snart jeg har hentet inn nødvendig aksept fra hans foreldre....

MOT

7
Off-Topic / Bag stjålet i Sandefjord...
« på: August 03, 2012, 14:10:03 »
Jeg har som noen nå vet vært på veien i en måneds tid.  Derfor har jeg hatt med meg en velfylt bag med stort sett alt jeg eier av trivielle ting, inkl. Leeds effekter.

Denne ble stjålet utenfor Clarion hotell i Jernbanealleen i Sandefjord natt til torsdag etter nattevakten nektet å slippe meg inn (?)...

Den er stor og grønn av merket TAG Heuer, ca 40 liter og inneholdt en mindre blå Leeds Rhinos bag.

Klær og slikt er ikke det mest tragiske å miste.  Dette kan erstattes.  Verre er det men en samling T-skjorter, såkalte "collector's items" som er uerstattelige, samt notater til et bok-manus jeg har jobbet med i ett år.  En del andre viktige papirer, en signert biografi av Eddie Gray, og et førerkort gikk med i dragsuget.

Om noen vet noe eller har tips hadde jeg satt pris på tilbakemeldinger.  Særlig de som kjenner forholdene lokalt.  Saken er anmeldt til det lokale politiet.

Det er av ytterste viktighet at dette kommer til rette.

På forhånd takk.

8
Off-Topic / Arne i Farsund...
« på: Juli 31, 2012, 15:16:05 »
Jeg har et lite problem etter min mobil ble stjålet sist uke i Brighton før pre season uka i Devon og Cornwall.

Etter Sandefjord-kampen skal jeg videre til Farsund og spille i Arnes 50-års lag.  Ettersom all infoen om ham og selve jobben er på min frastjålede mobil hadde jeg satt pris på om noen som kjenner ham får gitt beskjed om situasjonen.

Jeg har også opprettet et nytt UK nummer ettersom det hender at jeg er over og ser på vårt kjære Leeds og det er praktisk med et slikt: +44 7526230941.  Send gjerne sms da jeg stort sett er på veien konstant og har høyst variabel tilgang til nett.

Takk for all hjelp så langt...

9
På tur til England / Pre-season i Cornwall...
« på: Juli 19, 2012, 14:27:27 »
Noen flere som har tenkt seg dit til uka??

Tre kamper og så Sandefjord uka etter.

Kan bli bra dette...

10
Lokale Avdelinger / Leeds i København...
« på: Januar 08, 2012, 19:24:05 »
Det er jo flere danske venner inne på forumet stadig vekk, hvor samles dere for å se kamper i København?

Cup-kampen mot Aresnal MÃ… bare oppleves med likesinnede...

11
Off-Topic / Videoer etterlyses/savnes...
« på: Januar 06, 2012, 16:59:20 »
Hei folkens...

Jeg sitter i Køben og jobber med to større agenter i markedet for spillejobber her i Danmark.

I den forbindelse trenger jeg lit assistanse fra verdens beste medsupportere.

Jeg har som noen vet hatt sporadiske opptredener på Hoagy's etc. i Leeds.  Jeg vet at det er tatt noen videoer av dette av enkelte.  Veldig hyggelig.

Jeg bare lurte på om de som har noe, mer eller mindre, om det er mulig å dele disse med meg?

Ingenting er ubetydelig (håper jeg, men jeg kjenner mine begrensninger så noe kan jo være ufrivillig morsomt), så det hadde vært prisverdig å få tilsendt fra dere som har.

Takk så mye til Terje og John Henry som allerede har bidratt.

Min mail adresse er: oyvindskaare@hotmail.com

Jeg takker og bukker på forhånd.

12
Ordet er fritt / Hvor blir det av Brighton-kamptråden?
« på: September 21, 2011, 21:36:32 »
Noen som setter i gang en?

Jeg har ikke noe erfaring med sånt...

13
Ordet er fritt / Egil Tostrup Bråten...
« på: Mai 22, 2011, 18:48:58 »
Det er ti år siden til neste år Egil ble stukket ned og drept utenfor sitt hjem i Oslo sentrum.  Ti år er lang tid og vi har fått mange medlemmer i LUSCOS etter dette som kanskje ikke har noe forhold til hendelsen 18/19. november 2002.

Jeg poster innlegget her på OEF fordi dette er noe som engasjerte hele LUSCOS den gangen, og preget hele klubben på en måte som var dramatisk, uvirkelig og fremmed for oss.  Forhåpentligvis er alle medlemmene fra den gang fortsatt med, og får ta del i takken jeg nylig fikk i et brev fra hans mor Solveig.

Jeg vil også nevne at som om ikke tapet av Egil var nok, mistet foreldrene Solveig og Steinar nesten datteren Laila også halvannet år etterpå.  Hun ble offer for sin husvert som valgte å ta sitt eget liv ved kull-os forgiftning, der gassen også trengte inn i soverommet til Laila vegg i vegg der hun lå og sov.  Etter noen uker på sykehuset kom hun seg heldigvis igjen.

Jeg poster brevet fra Solveig her, som jeg betrakter som en henvendelse og takk til hele supporterklubben og alle de øvrige som var involvert, eller på annen måte følte seg preget av hendelsen den gangen.Hei Øyvind!
 
Lykke til med arrangementer og spilling, Øyvind!
 
Jeg vet ikke om vi klarte å takke deg og kameratene tydelig nok i forbindelse med Egils begravelse..
Men vi har satt stor pris på både Leeds-fotballtrøya, som henger på fast plass på rommet hans,
og permen med hilsninger du og kompisene 'tok ned' fra nettet...
Men først og fremst var det virkelig bra at du og noen til, møtte opp her i Våler, både i kirka, på minnesamværet etterpå!
Særlig talen du holdt der! - Så realistisk bilde av Egil, og fra en sammenheng jeg ikke kjente så godt. Bra!
Du har innsikt og vidsyn, - skjønte vi da og senere av julebrev.
Som en av mine venninner sa det: "Jeg skjønner jeg må revurdere min oppfatning av fotballtilhengere..."
Alltid bra, tenker jeg, når vi får utvidet vår horisont, og bås-tenkning og små-fordommer faller.
 
Fikk lyst til å vedlegge en liten snutt jeg har skrevet.
 
Ha det godt! - Skal hilse fra Steinar.
 
Mvh Solveig.
Jeg har tatt meg den frihet og svart på vegne av oss...Hei Solveig.

Hyggelig å høre fra deg...

Først vil jeg kommentere stykket ditt, som ga et varmt og stemningsfylt inntrykk.

Ellers vil jeg også takke for at dere satte pris på vårt lille bidrag i de vanskelige dagene i slutten av november 2002.  Det var mange som var med og trakk i trådene, og tankene og ønskene var så absolutt til stede i hele LUSCOS.  Vi bare håpet at det kunne gjøre tiden litt lettere for dere, samt få understreket at vi i tillegg til Egil virkelig bryr oss om de som sitter igjen også.

Vi fotballsjeler kan sikkert virke enkle og inntrykkene blir deretter når folk betrakter det hele utenfra.  Men det må understrekes at disse inntrykkene blir veldig øyeblikkspreget, og de vi selv ofte omtaler som "de uvitende" sitter stort sett igjen med disse.  Hva vi Leeds-tilhengere gjør ellers i livet enn akkurat det øyeblikket de scorer mål, kom til uttrykk i dagene og ukene etter Egil gikk bort.  For oss var ikke dette noen ny side ved oss selv slik vi betrakter oss.

Jeg kommer til å videresende brevet ditt til LUSCOS, for som jeg har nevnt betrakter jeg dette som en hyggelig takk til alle som var involvert.  Det var hele LUSCOS som organisasjon og alle vil nok sette pris på å få del i det.  Jeg håper du ikke har noe imot det.

Hils Steinar så mye fra alle oss...

Mvh
ØyvindForeldrene til Egil er nå pensjonerte og bor fortsatt i Våler.  Søsteren Laila holder på med bachelor i klassisk musikk og er utøvende pianist.  Nevner det bare om noen skulle lure.

Den Leeds-skjorta hun refererer til ble overrakt i begravelsen som en gest fra LUSCOS.  Den hadde nr. 23 på ryggen som indikerte den alt for korte alderen Egil nådde.  Hans favorittspiller ellers var Lucas Radebe og nr. 5 var oppe til diskusjon husker jeg.  Men valget falt på nevnte fordi det ble hakket mer personlig.

Et trist tilbakeblikk, beklager det, men takken var rettet til alle og jeg synes derfor det var rett å gjøre dette.

God Sommer alle sammen...

14
Ordet er fritt / Dårlig reklame?
« på: November 07, 2010, 01:55:35 »
Siden det er noe som omhandler LUSCOS (ref. webmaster som presiserer at OEF kun er for emner om LUFC og nevnte supporterklubb, parentes kun myntet på de kranglevorne), og da våger jeg å poste det her.  Må det flyttes har vi sikkert minst en av syv moderatorer som påtar seg jobben...

Sett dette?:

http://forum.klanen.no/showthread.php?t=12313

Ingen alvorlig sak, men litt irriterende at uvitende klans-skaller (smurfer) ser ut til å ha fasit på en ikke-sak og gjør irriterende usanne ytringer...

Beklager, men MÃ…TTE bare...

Fortsatt god helg og feire seieren over Coventry med måte:  Den ENESTE måte... ;D

Prett...

15
Gary Edwards har kontaktet meg ang. et arrangement de skal gjennomføre denne helgen, men det blir altså fredag 3. des. og ikke lørdag kampdagen om noen skulle lure på det...

Det skal arrangeres en fotballkamp mellom nordmenn og Leeds-supportere fra Kippax der Gary bor.  Nordmennene skal etter sigende stille et lag med gamle leeds-spillere og tidligere spillere som holder med Leeds, og spille da som nevnt mot et sammensatt lag fra Kippax/Leeds.  Gary har visstnok snakket med Tore Pedersen i dag.

Alle nordmenn som har tatt turen til Leeds denne helgen er selvfølgelig invitert.

Planen er at det skal bli arrangert noe annen underholdning på den lokale klubben der etterpå (ikke puben), samt en trubadurkonsert.

Tidspunkter og hvilke konkrete spillere det er snakk om må jeg komme tilbake til.  Gary ønsker bare et estimert antall over hvor mange som evt. kommer.

Jeg kommer til å arrangere transport fra sentrum om mulig, og dersom det er et antall på 10-15 stk.  Ellers koster en taxi til Kippax ca. £15, så det er ikke noe statsbudsjett vi snakker om selv om det er et stykke å kjøre (halvveis til Selby).


Noen som er over den helgen og kan tenke seg å bruke fredagen på dette?  Post i så fall et svar her og hvor mange i din "gruppe" det dreier seg om.

16
Off-Topic / Old Trafford er fløtta...
« på: Oktober 31, 2010, 17:30:31 »
Old Trafford er fløtta, nærmere bestemt til Christies gate på Dælenga...


Klikk for større versjon.

Orginal link
http://img100.imageshack.us/img100/7448/p1010215v.jpg

Edit: Fikset så det ble litt lettere å se bildet. Robert

17
Off-Topic / Litt mimring fra Slainté-tida...
« på: September 17, 2010, 00:52:22 »
Jeg sitter og ser igjennom noen bilder og diverse fra den tida Oslomiljøet i LUSCOS begynte å ta form, og ikke minst vokse til det det er i dag.

Etter Seier, Slainté Feb. 2001.

Nå, ti år etter, virker det som at Leeds/LUSCOS-miljøet i hele landet har utviklet seg til noe som andre engelske fotballlags miljøer ikke er i nærheten av.  Vi har et sosialt nettverk som har blitt enormt stort.  Rett over år 2000 søkte til og med andre lags supportere til Leeds-miljøet (som Arsenal, Tottenham og til og med Manure) til det som utviklet seg til en sosial smeltedigel...

Bohemen, sept. 2004.

Det var på denne tida jeg traff folk som etter hvert har blitt kjente forum-profiler som JonR, RuneR, JohnTiger, Andy Mathie, Bjorn, Kaasa-brødrene, SA,Bjørn Broen, Prince, Smører'n,  Fisker'n, Plole, Tore på sporet, Erik G. + bror, Klausen Jr., styret i LUSCOS gjennom de ti-tolv siste år, Espen Lie, en masssssse andre folk, og ikke minst Egil Tostrup Bråten, hvis drap ennå ikke er oppklart.

Egil Tostrup Bråten

Videre har jeg selv opplevd å berike min bekjentskapskrets med andre fantastiske personligheter utover det lokale som Rudi, Asbjørn, ArneS, Kjell Rønning, Skjerven, og alle de jeg har truffet på tur enten det er innomlands på Leeds-treff eller i selve Leeds.

...og de i Leeds, selvsagt.  Spesielt White Rose Branch som jeg selv er medlem av...

På bortetur med White Rose Branch, MK Dons, sept. 2009.

Jeg vil ikke starte noen historier her ennå (kommer tilbake med mange gode litt seinere), men oppfordrer alle som har en historie å fortelle, bare komme med den, og en gang for alle få dokumentert den innholdsrike supporter-historien vi har vært vitne til det siste ti-året.  Eller lenger tilbake.  Uansett hva Ken Bates måtte mene om oss såkalte Leeds-supportere, så har i hvert fall jeg hatt et både rikere og et mer omfangsrikt sosialt liv rundt det som har skjedd av LUSCOS-aktiviteter de siste 10-15 årene.  Faktisk så har nok største delen av min omgangskrets tilknytning til dette miljøet.  Det sier ikke så rent lite...

...og takk for det...  TIL ALLE...

PS: om bildene ikke kommer frem, så har jeg gjort en feil.  Prøver i så fall igjen lenger nede i tråden...

18
På tur til England / Hvem er på tur 24.9.2010.?
« på: September 16, 2010, 15:44:41 »
Jeg vet det er en beslektet tråd allerede, men kan ikke de som skal over til en eller begge kampene i slutten av måneden poste et svar/innlegg her?

Bare litt artig å se hvem som reiser, og hvem vi burde lete etter når vi omsider kommer...

19
Ordet er fritt / Ã…rets supporter 2009/10...osv
« på: April 17, 2010, 20:07:13 »
Jeg så på Canal+ i dag at Svend Anders er en av tre supportere som kan bli kåret til årets supporter av britisk fotball.

Hvem avgjør dette, og er det noe man må stemme på?

Noen som vet?

Evt. synes jeg det er noe vi bør støtte opp om, og utrolig morsomt uansett å få satt Leeds United på kartet i en slik sammenheng...

Jeg nevnte i forrige nr. av TPN at et av de kuleste begrepene i supporterverden om dagen er nettopp å være norsk/skandinavisk Leeds-supporter.  Det står jeg fortsatt ved...

20
Ordet er fritt / Honnør...
« på: Desember 10, 2009, 10:15:25 »
Har bare lyst til å gi en liten honnør til de som jobber og sliter med oppdateringer og er moderatorer i forumet...  Ole Morten, og alle dere andre...

Sleng dere på om dere har lyst, men jeg mener virkelig at dette er viktig for klubben, oss supportere, og ikke minst Leeds United, at ting som dette og TPN (ref. Svend Anders, og den fortjener du også) som samler oss som en enhet og gjør oss enda mer stolte av å tilhøre en klubb som virkelig BETYR noe.

Takk skal dere ha...

21
Ordet er fritt / Ekstra billett til Gillingham i morgen 19.9...
« på: September 18, 2009, 14:11:40 »
Har en overflødig billett (har lånt formann Roaldsvig sitt ses. kort) til nevnte kamp som kan lånes for pålydende, ₤20.

Jeg ankommer Leeds i morgen ca. 13.30 og stikker nok en tur innom Lorimer på vei opp.  Interesserte slipper i hvertfall å dra opp til E.R. tidlig for å stå i kø.

Jeg blir ikke online fremover, så telefon er det beste.  907 69 009.

God helg alle sammen, og lykke til...

MOT

22
Svarene fra de som har greie på det begynner å sprike.

Når spørsmål og svar i tillegg flyter ut over flere tråder blir det litt håpløst å følge med.

Vi bør samles på ETT sted for disse viktige kampene.

Er Sportsbaren åpen 150% sikkert, synes jeg vi skal avslutte sesongen der, før vi evt. flytter videre tilet nytt sted for neste sesong.

Kan noen bekrefte at Sportsbaren er åpen, og er den det skal vi da velge den for de 2-3 siste kampene???

Hm??

23
Ordet er fritt / Billetter til Millwall...
« på: Oktober 16, 2008, 17:22:56 »
L.U. sine billetter til kampen er utsolgt.  Derfor lurer jeg på om det er noen som har men ikke får brukt sine.  Kjøper de mer enn gjerne, 1 eller 2 stykker.

Jeg drar til London lørdag morgen.  Prøver lykken oppe ved The Den uansett før kampen om det ikke dukker opp noe.

LUSCOS-hilsen
ØBS

24
Ordet er fritt / Stigmatisering av supporterne...
« på: August 13, 2007, 00:13:58 »
Det er ikke mye jeg har fulgt straffereaksjonen mot LUFC i detalj, for jeg begynner å bli mektig lei av hele greia.  Jeg synes det begynner å se ut som en vill heksejakt slik det har vært de siste par åra.

Men hva i all verden har Bates å vinne på å ikke ta saken videre, få slettet hele eller deler av poengstraffen, og forkorter prosessen mot et evt. opprykk?

Det har vært nevnt her inne tidligere at det er en mulighet for at Bates mål med å la saken ligge (og ta straffen som den er), vil ta fokus vekk fra ham og de som ellers har hengende gigantiske spørsmålstegn over seg og ved driften og håndteringen av LUFC.

Er de virkelig så dumme, at de tror VI virkelig er så dumme???

Ken Bates sitt mål hele veien har vært å tjene penger.  Det har han gitt klart uttrykk for siden han kom til klubben.  Men hvordan skal han tjene penger på en klubb som ikke "vil" opp en divisjon eller to fortest mulig, ved ikke å forfølge denne saken til siste instans???

Vi har funnet oss i mye de 3-4 siste sesongene, vi Leeds-supportere.  Og Bates er jammen ikke lite frekk som stigmatiserer den mest lojale kundegruppa han har, gjennom sin opptreden etter han kom til klubben.

Det mener i hvertfall jeg...

Se ellers innlegg i TPN en av de nærmeste numrene (hvis Sverre tar det med, da)...LUSCOS-hilsen
ØBS

25
Ordet er fritt / Leeds-B'ham vises på Bohemen i dag
« på: September 23, 2006, 21:37:49 »
Vil bare si fra, ettersom jeg har fått et titalls tekstmeldinger, at kampen vises på tross av stor pågang fra PL lag.

Fint å vite at vi Leeds-supportere blir prioritert.  Takk skal du ha, Kjell...

LUSCOS-hilsen
ØBS

26
Ordet er fritt / Oppsummering Sarpsborg
« på: Juli 16, 2006, 20:18:45 »
Jeg bare tenkte kort å oppsummere oppholdet i Sarpsborg sett fra mitt ståsted.

Først vil jeg takke Kjell Rønning for alt arbeidet han har lagt ned i forkant for å få dette til.  Selv om kampen mot Sparta S. var en gedigen nedtur, var det sosiale en tilsvarende opptur.  Takk også til Torgeir "hard but fair, like Leeds United" for at det sosiale ble en suksess.  Og alle dere andre som var der selvfølgelig...

Treffet på Premier Pub onsdag var stort sett preget av norske innslag, bortsett fra en liten gruppe engelskmenn fra York som gjorde sitt for å sette preg på kvelden.  Dagen etter kom en busslast eller to ytterligere med Leeds-supportere fra England, både for å delta i det sosiale på Premier, og deretter se kampen.  Vi så ikke mye til dem etter det.

Kampen er det skrevet nok om her fra før...

Treffet etterpå, på Dickens, er noe av det kuleste jeg har vært med på i regi av LUSCOS.  Og så mye folk da gitt...

Skal hilse så mye fra Peter Lorimer og Susan, samt disse 4-5 engelskmennene jeg nevnte innledningsvis, som satte enormt stor pris på samværet og måten de ble tatt imot på.  De drar fra Oslo til Stavanger i skrivende stund, så det er muligheter for dere som skal dit å stifte bekjentskap med våre "brødre" der.  Hils forøvrig så mye fra meg...

Ellers kan jeg fortelle at da jeg skulle hente utstyret etter spillejobben torsdag kveld, altså fredag morgen, hadde det vært innbrudd på Dickens.  Tyvene hadde brutt opp begge kassene, stjålet alle vekslepengene, men latt utstyret vårt stå.  Vet ikke helt om det er et kvalitetstegn på vårt materiell, men heldige var vi uansett.

Håper oppholdet i Stavanger/Sandnes blir like vellykket...

LUSCOS-hilsen
ØBS

Sider: [1]