Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - raggen

Sider: [1]
1
Ordet er fritt / Kapteinsproblem
« på: Oktober 01, 2023, 18:03:41 »
Kommer over en video på en youtube kanal der youtuberen mente vi har ett kapteinsproblem. har ikke tenkt på det før men fyren har ett poeng. Cooper og Ayling er de 2 kapteiene og per nå har vel en av de alltid startet. begge har vært lenge i klubben men anses av mange som the weak link i laget. Tør farke velge en annen kaptein og hvem i tilfelle. Strujk bør være aktuell og en normal starter i farkes lag

2
Ordet er fritt / Gold member England
« på: Januar 06, 2023, 15:08:24 »
Hei!

Har alle fått gaven fra england og når fikk dere den evt???

3
Ordet er fritt / Bør det blinke noen varsellamper allerede nå??
« på: September 13, 2021, 11:18:47 »
Etter 4 kamper står vi med kun 2 poeng. Ja vi har møtt Scum,liverpool og everton som etter alle solemerker skal ligge foran oss på tabellen. MEN det mest bekymringsverdige etter disse 4 kampene er rett og slett spillet vårt. det vi ble kjent for ifjoårets sesong har jo forsvunnet til de grader. Har vi blitt avslørt taktisk av de andre managerene?? er det stinn av trening i beina. av nye spillere så er det jo bare firpo og nå james som figurerer i 1 lags oppstillingen så skulle ikke ha noe innvirkninger der.

Nei synes dette er bekymringsverdig. dette og som jeg har påpekt i hele fjor når vi må jage mål, hvorfor ikke prøve med 2 på topp. Bamford kan IKKE jage ett helt forsvar alene hele tida.

Blir litt negativt men langt ifra svartmaling men det bør blinke noen varsel lamper allerede

4
Ordet er fritt / Er vi selv vår største fiende!!!
« på: Januar 15, 2020, 10:15:52 »
Sett take us home serien nok en gang og virker som om hver gang det er noe stort på gang så blir nervene hos spillerne og fansen for store og presset mere enn vi takler. Spørsmålene fra ifjor kommer når vi ligger i lignende posisjon i år igjen. SKAL VI KØDDE DET TIL IGJEN!! har vi lært noe av fjorårets sesong??
JEG personlig vil like og påstå vi har gjort det men tvilen kommer snikende når vi nå er midt i januar og nye spillere som kan heve laget og gi den ekstra boosten uteblir. skjønner spillerene blir nervøse og utilpasse når fansen begynner og gå litt i mot dem og der har vi som fans og litt og gå på kanskje men vi er en fanbase som har vært med på utrolige nedturer og noen oppturer og da mener jeg de burde klare det presset. men selvfølgelig, de er bare mennesker de og, og som vanlige mennesker så liker vi ikke negative kommentarer på ting vi gjør og vi liker ikke motgang. MEN er måten vi takler motgang og negativitet som definerer oss som mennesker.
Kommer alltid til og være Leeds supporter(til i die) og håper,tror at dette er året da vi kommer oss opp i det gode selskap igjen. Vi er savnet der oppe og tilskuerantall og fanbase over hele verden viser at vi hører til i PL.
La oss alle marsjere sammen og synge WE ARE ALL LEEDS!!!!!!

5
Ordet er fritt / kreative sjeler
« på: Juli 22, 2018, 00:45:08 »
Hei! sett flere bilder av gaver som folk har fått eller lagd selv med leeds logoer og lignende. kunne det være en ide og ha en egen side her på forumet med slike ting. enten for og dele ideer og evt selge/kjøpe for noen kreative sjeler. Jeg personlig falt for en trebenk med logo og navn som jeg så på en post her inne som jeg ikke finner igjen. Mods må gjerne flytte posten om den ikke hører hjemme her

6
Ordet er fritt / kjøp av supporter artikler
« på: Mars 08, 2016, 00:09:32 »
Hei!

Lurer på hvor dere kjøper sengetøy,drakter osv av Vårt kjære Leeds??

ser på den offisiele online superstoren men da må man ta i betraktning toll+frakt.

Er det noen gode plasser i norge feks??

Må få kjøpt noe til poden slik at han ikke blir "spist opp" av de andre lagene ettersom han blir større(han er enda kun 5)

7
Ordet er fritt / OT: overnatting i oslo området og omegn
« på: Juni 23, 2015, 22:39:09 »
Hei!

overskriften sier sitt.. vurderer og inn og se Leeds kampen den 25 og i den forbindelse spør jeg om noen vet om billig overnattting.. vi er en familie på 5(2 voksne, 3 barn på 7,5,2)
kan godt være svenske sida og om det er billigere.. googlet og vært innom utallige sider men blir fort ett problem når vi er 5...
Camping er og ett alternativTakker for all hjelp!

8
Spill og tipsforum / fantasy premier league og championship!!
« på: August 06, 2014, 19:57:10 »
blir d en ny runde her på dette i år med luscos league eller??

9
På tur til England / newbie tur til Leeds
« på: Juli 15, 2014, 20:51:48 »
Hei.
Har vært i England og sett kamper før men aldri ordnet noe selv.tanken er at meg og madammen skal over i løpet av sesongen.så spm er fra hvor og til,buss el Taxi/tog,hvor kjøpe billetter, grei overnatting osv? Tar imot alle innlegg og tips med stor takk.
Kan nevne at jeg bor en god times tid fra kr.sand og Kjevik.og 2 timer fra Stavanger og sola.

10
Ordet er fritt / nettbutikk her på Luscos!!!
« på: Juli 20, 2013, 19:22:56 »
hva skjer a?? siden er under avvikling?? får de ikke sjappa til og gå rundt økonomisk?

11
Ordet er fritt / off topic: malware alarm avast???!!!!!
« på: Mars 25, 2013, 14:57:57 »
jævla irriterende.. får opp denne beskjeden hver gang jeg "refresher" sida ???Infection Details
URL:   http://forum.leedsunited.no/index.php/bo...
Process:   C:\Programfiler\Mozilla Firefox\firefox....
Infection:   HTML:Iframe-inf

12
Ordet er fritt / klokka??!!
« på: Oktober 29, 2012, 14:16:57 »
vet det er OT men klokka må stilles tilbake 1 time :P ;D ;D ;D ;D

og for dere som var i tvil mente her på forumsida ;)

13
Ordet er fritt / GOD JUL!!!!!!!!!!
« på: Desember 23, 2010, 23:26:37 »
God (HVIT) Jul alle sammen ;D ;D

14
Ordet er fritt / Verdens Lykkeligste Mann!!!
« på: Mai 08, 2010, 18:13:36 »
Svever akkurat nå etter at opprykket ble sikret....... Skal legge jentungen med ett smil om munnen uansett hvor lang tid det måtte ta for å få hun til og sove.


Skål kjære leeds venner... DETTE har vi fortjent

15
Ordet er fritt / Overtroisk!!!!????
« på: Januar 28, 2010, 19:46:10 »
Vil bare informere,overtroisk som jeg er at jeg byttet profilbilde etter seieren mot Man.Utd og tror og mener dette er grunnen til den dårlige formen.MEN nå er profilbildet endret igjen tilbake til min datter i Leeds drakt og kan med det roe ned alle sammen at down perioden er over og jeg garanterer seier over Colchester til helga ;)

Sånn da var det sagt.


MOT!!!!!

16
Ordet er fritt / Hvem er aktuell som mulig ny manager????
« på: Desember 13, 2008, 19:13:48 »
Fikk lit grøss og gru med tanke på hareide som manager i leeds. han har jo uttalt at han vil til england men håper ikke han er aktuell hvis macca går. Hvem andre er ledig som seriøst kan være aktuell???

17
Har sendt mail til  lufc@capita.co.uk og lufc@twoten.com i forbindelse men en bestilling jeg gjorde i mai av alle ting mens jeg fikk varene ganske kjapt men fikk ikke med alt, de to siste tingene fikk jeg for 5 dager siden men var ikke det jeg bestillte ei gang og den ene pysjamasen var 3-6 måneder og jentungen har jo vokst ut av den allerede. synes det er merkelig og dårlig service når de ettersender slikt uten og spørre og åtpåtil så seint og feil vare i tillegg.
Så prøver og komme i kontakt med de men uten hell foreløpig


Kan også nevne at når jeg skal logge meg på shopen så finner de hverken brukernavnet mitt eller passordet mitt, MERKELIG :-\

18
Hei lurer på om noen har en emailadresse jeg kan komme i kontakt med noen angående nopen varer som mangler. Får ikke trykket på contact us inne på sidene til shopen. Bestilte noe tidligere og fikk tilsendt noe mens jeg fikk ett brev i samme forsending at det andre skulle bli ettersendt. Ikke sett noe til dette og når jeg går inn på min side på shopen og på order history så ser jeg på oustanding orders at det ikke er noe mens den pakka jeg fikk står under completed orders selv om jeg ikke fikk alt jeg skulle ha. Så hadde vært greit å komme i kontaklt med dem og fått ordnet opp i dette ;)

19
Ordet er fritt / til jomar eller andre angående shop!!!
« på: Mai 16, 2008, 23:29:44 »
Hei der! lurte bare på om du eller andre vet om det går an og få mindre størrelser i leeds drakt enn 3-4 år som ved shopen her på luscos??? vil kjøpe drakt til jenta mi som snart er en måned og tanken er og ha den under dåpskjolen :P og da blir det vel stort med en draktstørrelse på 3-4 år

20
Ordet er fritt / Leeds Baby Drakter!!
« på: November 18, 2007, 23:37:54 »
Lager en ny tråd for å få svar på dette, Hvor er best å kjøpe dette?? ligger ikke noe på shoppen her men sett den på den offiselle sida men vil helst ha helhvitt ikke den nye drakta... Noen som har tips og erfaringer fra diverse sider??

21
Ordet er fritt / Ex-spiller: Philomen Masinga
« på: Oktober 30, 2007, 20:05:29 »
Må bare le litt... kom til å tenke tilbake på denne spilleren og hans mål mot Arsenal. mer klomsete scoring skal man lete lenge etter men han klarte å "lure" arsenal forsvarerne og karre ballen i mål. SÃ… til poenget mitt. ER det noen som har en video av denne hendelsen??? søkt litt på youtube og ellers på nett men fant ikke noe.
Hadde vært gøy å sett den igjen ;D22
Ordet er fritt / Curtis Weston - eyes Leeds switch.
« på: Juli 31, 2007, 18:55:20 »
spennende og ikke minst ung spiller som håper å kunne komme til leeds


link: http://www.sportinglife.com/football/cc_league1/news/story_get.cgi?STORY_NAME=soccer_league_1_and_2/07/07/31/manual_105935.html

OOOOOHH AHHHHH DERRY IS GONNA GET YA!!!

23
Ordet er fritt / er fredag deadline for klubben vår??
« på: Juli 05, 2007, 21:13:30 »
Må bare unnskylde hvis jeg ikke skjønner alt dette men blir gal i å lese alle trådene og linkene og begynner å gå litt rundt for meg:)
Men hva skjer egentlig fredag, får vi en avgjørelse om eierskap da, kan vi få nye eiere, kan vi bli slått konkurs??

takker for eventuelle svar spm kan få meg på rett kjøl her

OOOOOHH AHHHHH DERRY IS GONNA GET YA!!!

24
Ordet er fritt / NOEN MÃ… TA ANSVAR!!!!!!
« på: Desember 27, 2006, 05:15:23 »
Nå må noen ta ansvar for de siste ukers elendige forestillinger. tom tanta mi kan se med det blinde øye sitt at dette ikke går. var ikke så skeptisk til wise med det første og skal ikke dømme han enda men kommer mere og mere frem at han ikke har det som skal til. blir spennende om hva som skjer i januar. om vi da ser pengesekken åpnes og et lite lys i tunnelen om å holde oss eller at de siste stjernene på leeds himmelen blir solgt og vi blir liggende som en stin på bunnen og rykker ned enda en liga. NEI bates eller andre. JEG/VI forlanger ACTION!!!

OOOOOHH AHHHHH DERRY IS GONNA GET YA!!!

25
Ordet er fritt / Andre som har svart bilde på SportN???
« på: Desember 23, 2006, 18:26:09 »
Er det andre som sliter med svart bilde på SportN eller?? begynner å få abstinenser nå hvis jeg ikke får sett kampen

OOOOOHH AHHHHH DERRY IS GONNA GET YA!!!

26
Ordet er fritt / spm angående giro??
« på: Oktober 13, 2006, 20:39:26 »
fikk med giro i det siste bladet som jeg gladelig betaler men spørsmålet mitt er som følger, på medlemskortet står det 200 kr å betale men på giroen så er det strøket ut og skrevet 250,-... hva skal jeg betale? regner med det er 200.

OOOOOHH AHHHHH DERRY IS GONNA GET YA!!!

27
Ordet er fritt / Nå haster det med ny manager!!
« på: Oktober 02, 2006, 23:03:30 »
Nå er 3 CCC med ambisjoner ute etter ny manager.. norwich, wba og leeds!! nå sist Norwich som også linkes til Curbishly. vet at engelsk presse linker gud og enhver mann til alle klubber men mener de neste dagene/ukene vil vise ambisjonsnivået til våre kjære klubb... henter vi inn "store" navn som curbs eller ranieri eller blir det andre middelmådige som blir hentet inn.. hørte nå sist at Inter var linket med Ranieri.. men sier nok engang, er bare rykter. Men som de sier på jobben min,er alltid noe i ryktene også:)

OOOOOHH AHHHHH DERRY IS GONNA GET YA!!!

29
Ordet er fritt / Stavanger IGJEN??
« på: Juli 14, 2006, 05:48:35 »
HVA HVOR OG NÃ…R??
er det noen som vet hvor folket skal samles på lørdag?? og om leeds spillerne i det hele tatt skal ut??
skal ta turen bortover og håper å party party with the mighty whites[:D]

WE ARE SUPER SUPER LEEDS

Sider: [1]