Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - B-m

Sider: [1] 2 3 ... 117
1
Ordet er fritt / Sv: Frode Granhus er død.
« på: September 15, 2017, 22:09:38 »
Vil dele Frodes siste post her inne:


Er "farlig" optimistisk for tiden. Tror faktisk vi rykker direkte opp (sammen med Fulham) Men så er vi Leeds, da. Alt kan skje. Skader på 2-3 sentrale spillere, og vi sliter.


Han logget ut 22:43 i går kveld.
Man kan si at Leeds var klubben hans. :)
Fred være med hans minne.
Sent from my iPhone using Tapatalk


Sier litt hvor sårbart livet er, altså.


2
Ordet er fritt / Sv: Frode Granhus er død.
« på: September 15, 2017, 22:03:57 »
f**k!!  :-[ :-[ :'( :'(


Helt forferdelig!!


Marching on together <3

3
Ordet er fritt / Sv: Leeds United på TV
« på: November 27, 2016, 16:06:32 »
Jeg hadde store problemer med dplay i går, kampen ble også kuttet 10 min før slutt. Usikker på om det var forbindelsen min som tullet?

4
Ordet er fritt / Sv: Spiller: Kalvin Phillips
« på: November 27, 2016, 09:43:00 »
Ja enig med Kaizer. Phillips skulle blitt tatt ut mot Newcastle for han ble lost når taktikken/gameplan ikke fungerte. Phillips er fortsatt urutinert og litt endimensjonal. Tror fortsatt vi kunne ha vunnet kampen om ikke green hadde fukka det til, newcastle er gode men vi spilte ikke bra. Vi ble litt for defensive og begivenheta ble litt for stor, og da spesielt for phillips, roofe og viera

5
Ayling er fantastisk ja! En spiller som passer leedsmentaliteten. Synes forøvrig at Phillips og O'kane blir litt like på midten. Phillips er fortsatt urutinert og gjør en del feil, men han har et stort potensiale. Vi må huske på at våre to beste midtbanespillere i Bridcutt og Hernandez er ute. Savnet av Hernandez er stort, og vi ser at linken mellom midtbanen og spiss/vinger mangler noe kvalitet atm. Når er disse to tilbake?

6
Noen andre som så kampen på dplay? Jeg hadde store problemer og kampen ble kuttet 10 min før slutt, var det bare hos meg?!

7
Frykter at vi er den eneste klubben i championship som har kjøpt opp rettighetene på streamene for å flere LUTV abbonnementer.. :(

LYKKE TIL!!

8
Hvorfor er Leedskampen den eneste som ikke streames? Er det pga Brentfor eller Leeds? Typisk om Leeds var det eneste laget som ikke blir vist fremover

9
Ordet er fritt / Sv:
« på: September 20, 2014, 12:43:30 »
Er det sant? Viser Unibet alle kampene fremover?

Har vært i kontakt med unibet, de har landet kontrakt med championship. :-)
Ikke store bildet, og bare ett kamera uten kommentator men det er jo råflott bare det. Bare å kjøre lutv i bakgrunnen, trykke på pause/play for å synce bildet og audio

10
Ordet er fritt / Sv: Ny manager/head coach: Darko Milanic
« på: September 20, 2014, 11:41:40 »
Så lenge han er good-looking så er jeg fornøyd!

11
Bildet er låst i den størrelsen, jeg tror eneste muligheten du har er å stille ned på skjermoppløsningen på operativsystemet ditt. Til 1280-720 eller 800-600. Større bilde, men noe mer grovkornet.

Ingenting slår viasat-kampen hjemme mot Millwall uansett i 2006(tror jeg), etter å ha gledet seg til "tv-kamp" hele sommeren.. Ble vist på en 4x4cm rute. Har fortsatt smerter i hornhinna

12
Kampen vises på stream i dag, bare opprett en konto på bet365 eller unibet, sette inne 100 kr også kan man tydeligvis se alle kampene resten av sesongen der.

13
Er førsteomgangen lik som mot Bham og Bmouth er ikke Redders den rette for oss. Han og laget må ikke gå i samme fella tre kamper på rad!

auren

Det som er positivt med Redders er at han faktisk gjorde endringer på laget til Bournemouth kampen.  Så jeg tror han identifiserer problemene. Han har i hvertfall spillere å ta av kontra hva tidligere managere har hatt: Hmm skal jeg spille Brown eller Norris? 2.omgangen mot Bournemouth var første gang i sesongen hvor laget "klikket" - så jeg tror og HÃ…PER at vi starter 1.omg mot Huddersfield godt, vi er tydeligvis seige utover kampene (noe jeg ikke husker sist vi var)- så kanskje vi kan kjøre kampene helt ut? Ikke sitte i 90 minutter med hjertet i halsen..

Det sagt, 0-1 tap

14
Bianchi spiller fram Doukara på 1-1 og er tredje sist på kontringen som gir 3-1
Og det er nok ikke tilfeldig. Utvilsomt et klokt fotballhode; men jeg gjentar min lille skepsis til om han holder det fysiske nivået som trengs. På mange måter litt lik Tonge der, selv om tempoet noe er noe bedre hos Bianchi.

Og for all del: Jeg håper for alt i verden at skepsisen er ubegrunnet. Han har i hvert fall ikke vist noen tegn til nykker eller uregjerlig temperament så langt. Og godt er det.

The grinebiter is strong with this one!  ;D

Det er nesten helt umulig å bedømme, eller gjøre opp noen som helst mening opp spillere/lag per dags dato. Et helt nytt lag, 2 coacher på 9 kamper, en formasjon som er litt merkelig(ingen bredde), og 25 forskjellige spillere som har prøvd seg i kamp.

Spesielt vanskelig er det å si noe om midtbanespillere, som har hatt en nokså utakknemlig jobb hittil i sesongen. Det er midtbanen som må følge et uryddig mønster både forover og bakover, og det tar krefter. Det er mye løping på midtbana vår, og ofte må de sentrale ned og hjelpe back.  Jeg trodde at midtbanen vår var kjørt etter de første 30 min mot Bournemouth.

 Bianchi har opp mot 90 % pass success som er veldig imponerende MED TANKE PÃ…. Han har en kvalitet, og er et hakk vassere enn hva jeg har sett på lenge. Han er ingen terrier eller målskorer, han er en meget habil midtbanespiller med en flott touch og killerpass-egenskaper. Når vi får satt laget så blir Bianchi bare enda bedre. Ja han er litt lik Tonge - bare at Bianchi holder ut i 90 min. Tonge bruker å være fantastisk de første 55 min, før så å falle helt igjennom. Synes forøvrig at Tonge virker mer fit denne sesongen så håper vi får se han.

I første omgang både mot Birmingham og Bournemouth var vi ELENDIGE, nedrykkskandidater deluxe. Vi ble rundspilt av Bournemouth de første 30 minutter og vi skulle vært 2-0/3-0 under.
Jeg er litt skeptisk til formasjonen, den krever utrolig mye av spillerne. Sharpe, Doukara og Antenucci skiftet vel posisjoner 2-3 ganger i løpet av kampen? Men i 2.omg virker vi mye mer tight og trygg i posisjonene.

Det positive med kampen:
Austin blir spilt riktig, som indreløper i en noe friere rolle(takket være Cock). Jeg tror Cock kommer til å bli stor, men er redd for han blir den "nye Byram" og får typiske tretthetsskader. Definitivt den nye Batty med et herlig driv! Ikke fullt så defensiv som Batty, men en nydelig spiller.

Doukara - fy fan for en spiller! Her har vi virkelig funnet et gem. Tresor Kandol med fart, teknikk, fysikk, skills og utholdenhet.

Antenucci - Lenge siden jeg har sett en Leeds-spiller score et slikt mål. Har ganske god fart virker det som, veldig fotrapp og  sikker 1-1 mot keeper. Fint driv med ball. Jobber knallhardt hele kampen.
15
Hvorfor ble egentlig alle midtukekampene fra Championship vist på stream? Vises lørdagskampene også? Er dette noe som vi får kose oss med fremover?

16
Noe sier meg at den eneste oppturen ikveld blir at vignett-musikken tel FL ble spilt to ganger ?

17
Ordet er fritt / Sv:
« på: August 27, 2014, 20:39:01 »
Trist egentlig. Hadde gledet meg til å se kampen på tv, helt til lagoppstilling kom. Jaja, håper jeg tar feil!

Hehe sitter med samme feelingen. Hadde ingen forventninger, men gledet meg til å se noen nye ansikt eller unggutter - men istedet ble det Norris.

Men, MOT, jeg gir laget en sjanse! Norris for MOTM!

18
fysj for en negativ startellever!! jesus wept.


Positivt at Sharp får spille i alle fall?

19
Helt enig Kato, jeg ser også dette som det store problemet vårt. Den eneste bredden vi har hatt denne sesongen er Byram. Jeg tenker at Austin og Ajose er de eneste to som kan gå inn i rollen som i det hele tatt ligner breddeholdere? Austin har jo en ok fart og et godt driv når han tør - samt eg godt skudd, kanskje en arbeidsom ving- rolle vil kle ham litt bedre? Ajose er nok en spiller med litt limited bruksområder så det ville nok vært sjansespill og brukt ham i en fri rolle på venstresiden. Har vi noen som helst venstrebeinte spillere på den plassen?

20
Gleder meg voldsomt til denne. Synd at Bellusci fikk rødt, men Cooper blir nok å spille godt i dag vil jeg tro. Byram har sikkert godt av å hvile.


Gleder meg til Antenucci og Sharp. Voldsomt imponert over Sharp mot Boro - vi må huske på at Sharp ikke har opparbeidet seg full fitness enda :)

Jeg ville ha spilt:

.................Taylor.................
berardi-cooper-pearce-taylor
.............cook.........................
.........................bianchi..........
austin.......................Ajose......
...........Antenucci.....................
........................Sharp................

Begrunnelse: Warnock er for meg en veldig god venstreback, men han trenger hvile. Vi har ikke god dekning på venstreback. Når er White tilbake btw?
Austin er ingen defensiv midtbanespiller, spill ham i "Bowyer-rolla", litt friere og opp og ned og inn boksen. I denne rollen så hadde Austin skoret 10 mål per sesong tror jeg. Om han misser på markeringene er det ikke så farlig. Han kan peise på med et par hodeløse taklinger men det gjør ikke noe for det skjer langt ute på høyresiden..  Austin klarer ikke helt ansvaret som holding midfielder, det gir ham dårlig selvtillit når han kuker det til. Austin er god, men han trenger å bli brukt på  riktig måte.
Antenucci virker som en spennende kar med ok basisferdigheter, kjør ham bak Sharp. Disse to burde kunne klare skape litt trøbbel i dag. Ajose, uskrevet kapittel men har litt fart og noen momenter med seg som er uforutsigbare, det trenger vi. Virker som å ha god arbeidskapasitet så kjør han litt mer defensivt.

21
Ordet er fritt / Sv: Ny Spiller: Casper Sloth
« på: August 27, 2014, 12:07:48 »
Er litt skeptisk til denne Casper Sloth. Ser ut som ei pingle. Hva sier våre danske venner?

22
Ordet er fritt / Sv: EX-Spiller: Tom Lees
« på: August 27, 2014, 12:06:17 »
Jeg var bestandig en fan ev Lees, men jeg tror kritikken hadde tatt ham, så et klubbskifte var sikkert nødvendig. Men jeg synes det er synd å miste ham, for jeg mener Lees innehar mange kvaliteter vi kunne hatt bruk for. Hans 2 velfortjente MOTM hittil i sesongen for the Owls taler for seg.

Jeg klarer ikke huske sist vi hadde en midtbanemann som beskyttet forsvarsfireren? Når vi spilte med Brown sist sesong var det så mye mer behagelig å se/høre Leeds United - og det sier en HEL del.
Når skal Leeds United skjønne at det faktisk er defensive kvaliteten MIDTBANEN som er problemet og ikke de fire bak (nødvendigvis). Lees var bestandig en topp spiller når vi var i balanse.
Denne balansen..
Hovedproblemet per dags dato har vi ikke kvalitet nok "siste tredjedel" til å holde balanse når vi angriper - og vi må ofte kjøre med en ekstra mann(defensive midtbanen)  - som ofte fører til sårbarehet og kontringer i mot.
Samtidig  så er vi ikke veldig god når vi blir presset. Dette problemet er hovedsaklig er fordi vi ikke har noe som helst FART i laget så motstandere kan egentlig kjøre på uten å være bekymret for kontra imot.
Så poenget. kjøp en f**kings defensiv midtbanespiller og noen vinger med fart!!!!

23
Ordet er fritt / Sv: RYKTER: Spillere inn - spiller ut, del 21
« på: Juli 27, 2013, 21:41:58 »
Vi trenger sårt fart og 25 % x-faktor, trenger ikke å være noen stor spiller men en middels championship-spiller med som putter 6-7 mål og har noen assists i løpet av en sesong.

Ã…rsaken til alle de jævla overtidsmålene er at vi ikke eier fart og er dermed ganske så udugelige på kontringer. I kamper på stillingen 1-0, så hender det vel ganske ofte at laget som leder kontrer inn til 2-0 når motstander presser på, men med oss sist sesong ble det 99% av tilfellene 1-1, og til og med 1-2. Vi blir fryktelige baktunge og motstanderlaget kan faktisk stå med to spillere igjen på midtlinja  uten at de frykter kontra mot.

Dette er et stort problem som jeg ikke ser blir noe bedre denne sesongen?

Positivt at White får en offensiv rolle, har troa på White. Samt Poleon, men er usikker på hvor rask han egentlig er? Beina er jo så små.


24
Ordet er fritt / Sv: Ny spiller: Luke Murphy
« på: Juli 02, 2013, 00:25:43 »
En 23 åring som er med på PFA årets lag i league one sier jeg JA TAKK til.
Det viser seg gang på gang at spillere som presterer i lavere divisjoner ofte har det som må til. Bare å se tilbake på midtbanen vi hadde i league one; Howson, Snodgrass, Gradel og Johnson - alle i premier league nå(les:Norwich).

Holder Murphy seg skadefri virker dette meget så lovende, 23 år er en perfekt alder spør du meg.

Nå trenger vi en sentral midtbanespiller til, 2 vinger, en rask spiss og en CB på lån så er vi der.

25
Ordet er fritt / Sv: Nye drakter 13/14
« på: April 24, 2013, 21:13:15 »
Artig når gubber på 50 +, hvor mødrene kjøper klær til dem på sparkjøp- klager over estestikk, sømmer og linjer.

Nei folkens, Bruk noe av de 200 000 kr + dere har på sparekonto og støtt klubben!

Drakten ser grei ut den.

26
Ordet er fritt / Sv: LEEDS-FANS i TROMSØ
« på: April 21, 2013, 23:59:53 »
Det var triveslig å møte "the big guy". Snakket vel i over en time med fansen(jeg kom litt seinere), som var cred siden han var absolutt helt kake etter nesten ei uke på slede!

Haigh virket som en bra mann. Jeg prata ikke så mye med han, men vi ble enig om at logo/emblem skulle skiftes tilbake til yorkshire rose sesongen 2014/2015:-)Tromsø ultras :D
foto : Jo Are Vik.

Var forøvrig koselig å møte Leeds-fans som jeg aldri har sett før, på tide vi organiserer oss :-)

27
Ordet er fritt / Sv: LEEDS-FANS i TROMSØ
« på: April 19, 2013, 19:19:35 »
Er nok korrekt det. Personlig liker jeg ikke bardus, litt feinschmeker plass som er ganske så kjedelig.

Nye rorbua er jo ganske så fin, verdensteatret er bra om man liker unge studinner og ok musikk ;-)

28
Ordet er fritt / Sv: LEEDS-FANS i TROMSØ
« på: April 19, 2013, 17:05:38 »
Ja Bardus er rett ovenfor victoria fun pub.

29
Ordet er fritt / Sv: LEEDS-FANS i TROMSØ
« på: April 19, 2013, 17:04:46 »
Gi meg melding på 95 90 77 79 Alta, jeg skal være fritidskontakt i kveld, og skal på konsert på driv klokka 2300! Får se hvordan kvelden blir, hadde vært NAYS å møte dere:))

30
Ordet er fritt / Sv: LEEDS-FANS i TROMSØ
« på: April 19, 2013, 16:34:53 »
Jeg er i Tromsø !  :o klar som ett egg !!

 Slå på tråden Svend om det blir aktuelt ! :)

Send meg melding - 95998181 - har ikke nummeret ditt nå.

Han er på vei til hotellet sitt nå, mistet batteri på telefonen, men jeg får beskjed senere når og hvor han befinner seg.

Om han ikke må oppsøkes på hotellet/baren han er på med reisefølget, er Bastard et ok sted å be ham komme til? Klokka?

Haha bastard er ikke et ok sted :D ER forresten hardcore -konsert der i dag!!

Gründer, Bardus-bar, compagniet og verdensteateret er aktuelle sted!

Sider: [1] 2 3 ... 117