Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - B-m

Sider: [1] 2 3 ... 6
1
Off-Topic / Landeveissykling - er det kult?
« på: April 12, 2013, 23:19:20 »
Jeg har en bror som har drevet med landeveissykling de siste ti år, og han syklet 5500 km sist sesong. Jeg har bestandig vært litt skeptisk til sykling; har vært av den oppfatning at det er litt kjedelig og 30 år + middelklasse - idrett". Men uansett så jeg har bestemt meg for å starte med landeveissykling sammen med brodern nå til våren(den er såvidt begynt her i Tromsø).

Tror kanskje det kan være en del av 30 års krisa, samtidig som jeg jobber 100 % og trenger gode og faste treningsrutiner. Jeg spiller squash 2 ganger i uka og går litt på ski om vinteren, og en del på fjellet om sommeren. Jeg har ikke trent noe særlig sykkel. Bortsett fra en del spurter i fylla til og fra byen, en distanse på 2 km.:D Jeg er i ok form, mangler kanskje noe seighet og går fort sur i beina. Men jeg er relativt lettrent. Er 180 cm høy og veier 69 kg. Veide 76 kg for 8 mnd siden så har lagt av meg en del.

Brodern anbefaler kjøp av Canyon sykkel i str 56(medium), kjøper selvfølgelig i hvit om jeg kjøper denne sykkelen. Best i test i magasinet landevei og koster ca 8000 kr inkl. frakt fra Tykskland.

Jeg blir å sykle sammen med broren min, men er veldig redd for å være en sinke, jeg tror jeg kommer til å slite veldig når jeg skal sykle i moderat tempo på distanser over 2 mil.

Hvem på forumet driver med dette? Og har dere noen gode tips eller råd i oppstartsfasen?

2
Off-Topic / Hvor mange har du hatt sex med?
« på: Februar 10, 2012, 12:25:05 »
Jeg prøver ikke å være morsom her. Vær ærlig!

3
Ordet er fritt / Refleksjon som forum-medlem
« på: Juli 28, 2011, 12:33:43 »
Jeg poster dette i OEF da jeg helt klart synes dette handler om LUFC og vår engasjement som supportere. Jeg har lest flere innlegg fra fans som har sluttet å poste her inne av ulike årsaker. Jeg synes det har vært skremmende lite aktivitet på forumet det siste året, og det virker som om forumet er på vei til å dø ut.

Jeg ser på meg selv som en positiv kar, og som prøver å se lyst på ting selv når det står på som verst. Jeg prøver å nyansere mine ytringer og holde en slags likevekt mellom positivitet og negativitet. Jeg tror det er viktig å prøve å holde en slik balanse her inn. Hvis ikke tror jeg det fort kan bli masete, repetitativt, forutsigbart, gi dårlig stemning, bli slitsomt, irriterende og til slutt gi et mindre engasjement til klubben vi elsker.

Jeg er selvfølgelig urolig og kritisk til visse ting som skjer i klubben - slik som de aller fleste fans i diverse klubber ER og SKAL være. Dette er noe mange medlemmer her inne påpeker, hver dag, i hvert innlegg, uansett tema, hver time. Om og om igjen. Jeg spør, hva er poenget? Hadde Ken Bates eller Simon Grayson vært aktiv på forumet hadde jeg sett et poeng, men akkurat nå er det nærmeste vi kommer Svend Anders - som dessverre har like mye inflytelse på Bates som jeg har på asfaltlegging av sideveier i Sunmøre.

Vi har alle opplevd vanskelige ting som menneske, skilsmisse, sykdom, å miste noen nær, mobbing, dårlig økonomi, miste jobben the list goes on. Vi har alle ulik bagasje.
Jeg skal ikke prøve skore noen billige poeng her, men for meg betydde Leeds United noe helst spesielt for meg da jeg var 13 år og kreftsjuk. Selv om vi var ekstremt middelmådig i Premier League så var jeg sykt stolt av å være Leeds Fan. Leeds var den store solen min i en ellers crap hverdag, uansett hvordan vi gjorde det!
Jeg husker godt min gamle klasseforstander Inge Haagensen, som er Norges største Derby fan, fortalte klassen min(med glimt i øyet) når jeg var på sjukehuset. "Det er bare Bjørn-Marius som kan kalles en ekte supporter": Som holder med Leeds United! Og ikke Scum, vitctimpool etc. Dæven hvor stolt jeg var når fikk høre dette fra mine klassekamerater. La oss prøve bevare denne stoltheten!

Jeg ser fortsatt på Leeds som noe ENORMT positivt i mitt liv, noe som gir meg stor glede. Jeg har fått mange nye venner og har hatt mange knallartige stunder pga Leeds:D Og selvfølgelig jævlig mange dårlige stunder, he he.

Såklart er det sykt kjipt å tape 6-4 hjemme mot Preston, og man har lyst å kutte seg selv, drikke seg full, kjefte opp mamma etc, men fan altså - sett i den store sammenhengen så er det NADA.
Jeg synes alle kan prøve litt mer - ved hjelp av dette forumet - til å få oss forbinde Leeds United noe mer med glede, og ikke depresjon og selvskading.

4
Ordet er fritt / Hvor høy er Kisnorbo?
« på: Juli 27, 2011, 19:49:03 »
Stem!

5
Ordet er fritt / Defensiv midtbanespiller
« på: Juli 27, 2011, 15:32:38 »
Hele fjorårsesongen var savnet av et defensivt anker på midten stort. Det nærmeste vi kom var Kilkenny, som gjorde alt riktig i oppbygging av spill men som ikke kan takle for å redde sitt eget liv.
Jeg var fornøyd med signering av Brown, men trodde Grayson skulle hente minst én sentral midtbanespiller til, og da en spiller med noe mer spissferdigheter rent defensivt. Brown er/har vært en midtbanespiller med klare offensive kvaliteter - men pga sin alder fått en noe dypere rolle, men det har vel vist seg i pre-season at han ikke er noen ren defensiv midtbanespiller.

Det er selvfølgelig alt for tidlig å si, Brown kan ha tunge bein etter pre-season men jeg synes fortsatt at vår midtbane er MEGET tynt besatt. Championship er en knalltøff divisjon med høyt tempo og med 2 kamper i uken. Clayton er uerfaren og Brown begynner å eldres, jeg er redd for at unge Howson får alt for mye ansvar på sine skuldre.


6
Ordet er fritt / Ã… holde skader "hemmelig"
« på: Juli 26, 2011, 21:41:37 »
Så hva synes folket om denne filosofien til klubben vår, at skadeomfanget til spillere holdes hemmelig slik at priser ikke blir skrudd opp på spillere vi f.eks er ute etter?

Personlig synes jeg det er sykt frustrende og til og med uheldig for spillere. Mange trodde lenge at Sam ble frosset ut og så elendig at han ikke kom med i troppen engang. Finnes mange andre eksempler.

Hvor lang tid er Becchio ute?? Snodgrass?? Hadde ikke Somma skrevet på twitter om sin skade hadde vi heller ikke visst at han var ute i 4-6 mnd.

Synes Leeds United er en såpass stor klubb at dette ikke er nødvendig, er rett og slett bare frustrerende for fans!

7
Ordet er fritt / Boldizsar Bodor - trialist
« på: Juli 25, 2011, 21:24:37 »
Så, hva syntes folket om vår nye trialist Boldizsar "bulldozer" Bodor, venstreback som spillte for Roda (og Ungarn)? Skal spille mot Sandefjord.
Kom innpå etter ca 15 min for Parker, og spilte venstreback. Kan operere som ving og sentral midtbanespiller.

Personlig syntes jeg han viste god ro, og en bra pasningsfot. Var også med på frisparkene våre, som betyr at han har en god fot. Roda har lenge vært et av de bedre lagene i eresdivision og tror Bodor kan være et ok kjøp! Virket ikke som den mest temposterke, men posisjonerte seg bra og var fornuftig i press.


Video av ham. http://www.youtube.com/watch?v=9xd-qM8br9g

9
Off-Topic / Fjellsko str 44 til salgs
« på: September 13, 2010, 16:17:04 »
Selger noen ubrukte La sportiva Halite GTX (gore tex) fjellsko str.44 til 650 kr.
Ny pris 1400 på sportsnett.

http://deutroligearene.uit.no/ikbViewer/page/tavla/artikkel?p_document_id=200182

10
Ordet er fritt / Mail til viasat
« på: August 27, 2010, 11:21:19 »
Lurer på om det er viasat som nekter LUTV å sende hjemmekamper her i Norge? Isåfall, så tenkte jeg å skrive en liten mail til dem, og anbefaler andre til å gjøre det samme. Ser ikke helt poenget med at Viasat skal ruge på rettighetene..
Er det noen som vet hvilken e-mail adresse som er lurest å bruke?

11
Off-Topic / beise/lakke stuebord??
« på: August 20, 2010, 17:59:24 »
Har et stuebord som jeg har slipt ned til helt trehvit overflate. Lakkerte dette med halvblank klarlakk, jeg trodde at overflaten skulle bli mer trehvit - noe den ikke ble (ble meget mørkt) Synes ikke det ble spesielt fint, og vurderer nå å heller gå over med hvit beis e.l. Må jeg pusse vekk alt av lakk før evt beis?


12
Ordet er fritt / Kamper i the championship
« på: August 06, 2010, 19:23:08 »
Norwich-Watford vises på tv i kveld klokken 20.45, og streames på bookies sider som f.eks bet365 og unibet. Blir spennende, spesielt mtp nivå. Watford er tippet langt nede på tabellen. Vil følge nøye med Eustace som vi var nære på å signere (visstnok), og som faila medical. Vil wesley hoolahan briljere like mye i championship?

14
Off-Topic / Leedsunited.no vm-feeling
« på: Juni 20, 2010, 18:10:04 »
Få vm feeling over leedsunited.no!  ;D

http://www.vuvuzela-time.co.uk/leedsunited.no

16
Ordet er fritt / Potensiell ny spiller : Dean Windass
« på: Juni 15, 2010, 20:52:12 »

18
Off-Topic / Stem på Cyaneed
« på: Mai 12, 2010, 16:35:25 »
http://www.nordlys.no/

A-ha stipendet på 1 million deles ut, hadde vært hyggelig om dere kunne stemme på Cyaneed. Ligger på 2.plass med 29 %. For de som ikke kjenner til Cyaneed er de et herlig jenteband fra Alta. Kjempeflinke og store talenter.

Skroll litt ned, også finner man avstemningen til høyre.

STEM!

19
Ordet er fritt / Leeds United på tv og stream neste sesong!
« på: Mai 12, 2010, 12:51:29 »
Denne sesongen så har Bet365/unibet m.f. sendt kamper fredag, lørdag og søndag fra The Championship, og Newcastle må ha blitt vist minst 15 ganger denne sesongen. Samtidig vet jeg at en engelsk tv kanal sender fra championship (bbc?).

Om bettingsselskaper fortsetter med dette neste sesong tror jeg vi kan forvente mange Leeds-kamper over stream - vi er trossalt et større lag enn Newcastle :)

Er det forresten noen som vet om noen norske kanaler sender fra Championship? Gjør Viasat dette, eller har dem sluttet med det?

Kan bli ny rekord med leedskamper over stream/tv neste sesong. Og tror det er en trend som blir å fortsette med årene. Tror ikke det er lenge igjen til man kan se kamper over LUTV(for utenlandske kunder vel og merke).

Denne sesongen har også vært en bra sesong for kamper på tv/stream, noen som har oversikten over hvor mange kamper vi har fått sett i år? Må være nærmere 20 kamper?


20
Off-Topic / Fineste og styggeste dialekter i Norge?
« på: Mai 11, 2010, 19:44:38 »
Vi hadde et Vors hvor vi kjørte en ganske morsom lek (idé fra meg), hvor vi alle skulle lese opp forskjellige setninger og gi hverandre rating og kommentarer på dialekten til hverandre.
testpersonene var fra Rygge, Fauske, Gravdal i Lofoten, Drevja ved mosjøen, Tromsø, Arendal/hemsedal blanding, siste husker jeg ikke..

anyhow, ble sjokkert at min bestis Martin fra Drevja vant konkurransen!! DREVJA, har dere hørt dem prate!?! FAEN kor stygt.

Jeg kom på sisteplass. :(

Hva er den fineste dialekten i landet? Mest sexy? Styggeste?

Jeg syns det er utrolig nice med jenter fra kristiansand, høres utrolig sexy ut. Men når gutter fra kristiansand prater vil jeg spy ut invollene mine i alfabetisk rekkefølge.

Ellers synes jeg Tromsø -dialekten er esktremt stygg, femi piss-dialekt. Også er det noe med tromsøfolk, de tror de er urbane og kule, men så er de bare en liten by i finmark.

Bodø-dialekten er direkte klepp- heslig.

Fauske dialekten er ganske kul, synd at folka er f**ka!

Østlandsk er utrolig sjarmlaus, og hver gang jeg hører en østlending kjeder jeg meg. DERE ER SÃ… KJEDELIGE OG ni-triste!! Reklame-stemmer kaller jeg dere.

Bergensdialekt, jeg har møtt en jordnær bergenser, og det er Bite yer legs her på forumet. Ikke særlig fin dialekt. Men nå er Bite yer legs søt, så han kommer unna med det =)

Kristiansund, ha ha, Enrique. Forsåvidt en søt og behagelig dialekt, men man kan vel ikke den seriøst?

Finmarksdialekt f.eks alta synes jeg er veldig fin, ihvertfall på jenter..


Edit: herregud glemte trønderdialekten, forferdelig. Helt forferdelig.

21
Off-Topic / Et mer levende forum?
« på: Mai 11, 2010, 16:48:54 »
Jeg synes OEF de siste to årene har vært noe uoversiktelig og til dels kjedelig. Jeg tenker spesielt på at stortsett de samme trådene er på hovedsiden til enhver tid.

Jeg opprettet f.eks en ny Somma tråd i dag, og jeg forventer at denne blir flyttet til den "offisielle" Somma-tråden. Som ligger en plass i kaoset. Jeg gidder ikke å finne Somma tråden for å poste det jeg skulle poste, og synes heller ikke det er nødvendig å gjøre. For det første er det meget uoversiktelig å fortsette på disse gamle trådene, for det andre gidder jeg aldri å åpne dem eller følge med i diskusjonen (f.eks beckford tråden..).

Jeg syns vi bør slutte med å finne frem gamle tråder, og heller starte nye(stort sett)..

Hva mener dere andre?

22
Off-Topic / League one neste sesong
« på: Mai 10, 2010, 20:01:24 »
Noen som fryktet at om vi ikke rykket opp i år så ville det blir enda vanskeligere neste år? Synes de nedre divisjoner blir sterkere og sterkere for hvert år. Nesten alt av engelske talenter befinner seg jo i CCC og league one for tiden.. Synes neste års league one ser MYE tøffere ut enn i år. Tenker spesielt på Southampton som blir å kjempe topp 3(hadde minuspoengene i år), samt Sheff Wed, Millwall, Huddersfield, Charlton, Swindon, plymouth og til dels Colchester..

Er så glad for at vi rykket opp !!  :D :D

23
Off-Topic / Asleeds og Sindre 12
« på: Mai 10, 2010, 19:23:05 »
lBeklager til dere begge at jeg var frekke mot dere på Lørdag.:( Var ikke meningen å true deg Asleeds. Og grunnen til at jeg kalte deg 12 år sindre, var for at jeg seriøst trodde du var 12 år. Var ikke noe vondt meint med den, og prøvde å være morsom. Jeg hadde drukket tett og var veldig nervøs/amper foran kampen - selv om det ikke er noen unnskyldning.

Buddies?

24
Off-Topic / Brodern er Nottingham Forest fan
« på: Mai 07, 2010, 17:22:14 »
Samtalen begynte selvfølgelig med hvor han huffet seg over at alle ville at Blackpool skal vinne over Forest i morgen, og at blackpool var så store underdogs. Jeg sa da at Forest ikke var en så stor klubb og at Blackpool og forest nesten var sidestilt. Også sa jeg at For est ikke var noe særlig større klubb enn f.eks Cardiff, coventry etc. Og at Leeds var en STOR klubb, og som alle ønsket fAILET hardt, og at forest ikke visste hva PRESS var.

 Også fortalte han meg om hvordan forest bestandig f**ket det til, ehhhhhhh, WE ARE THE MASTERS OF f**k UPS!!!!! Uvitende f**k up!

Jeg sa også at han faen ikke hadde noen grunn til å være nervøs, og at det var mye viktigere for oss å vinne i morgen enn f**kings førsteleg i play off. og at premier leauge bare var en bonus. Også la han på.

25
Off-Topic / Den store vær-tråden
« på: Mars 22, 2010, 12:17:22 »
Hvorfor har ingen kommet opp med en slik tråd før? Denne vil nå nye høyder!!

Hvordan er været hvor du bor?

Her i Tromsø er det akkurat nå tette snøbyger, har kommet veldig mye sny siste 2 dagene(10 cm). Tempen er kanskje -2. Det uten at jeg har vært utfor døra i dag :D

26
Off-Topic / Racket-tråden
« på: Mars 22, 2010, 12:05:03 »
Er flott å ha aktiviteter å holde på med. Jeg har spilt litt tennis og badminton i barndommen. Vi hadde en utrolig kjip asfalt tennis-bane på Gravdal i lofoten med hyssing som nett(før vi fikk fiskegarn, SÃ…KLART) som jeg og bestekameraten min Nicolai spilte nesten hver dag på om sommeren.. Vi var Gravdals beste !!

Ellers så bruker jeg å lage badminton bane hver sommer på plena vår hjemme på Gravdal, men er jo utrolig vanskelig å oppdrive spillere som holder et rimelig greit nivå.... Har heldigvis 2-3 stk. Men så er det jo det med vinden, er ofte litt bris i lofoten noe som er faen så irritrende.


En aktivitet som jeg begynte med for 2 år siden er squash, kanskje ikke like kult som badminton eller tennis, men fortsatt veldig artig! Har fått noen gode "partners" nå. Eneste er at jeg får smerter i høyre triceps om jeg spiller mer enn 2 ganger i uken, forhåpentligvis er det bare opptrening som må til.


Er det noen her på forumet som driver med racket sport?

27
Off-Topic / Ski-tråden (bortover)
« på: Mars 22, 2010, 11:55:18 »
Jeg gikk til innkjøp av skøyteski i vinter, tenkte at det var fint å holde på med vinteraktiviteter siden jeg bor i et snø-hull som er dekt av snø 1/2 av året.

Lånte meg først noen skøyteski hos en kamerat som går langrenn, har aldri skøytet og hater egentlig langrenns-folk(gjeng med tørre strebere, he he), og første turen var helt JÆVLIG. Bambi på glattisen. Nå skal det være sagt at det var veldig hardt føre.. 2. turen gikk MYE bedre og klarte både enkel og dobbel-dans til en viss grad. 3. og 4. turen økte progresjonen. Så jeg bestemte meg for å kjøpe ski til halv pris (madshus terrasonic 1300 kr) på Mx sport i tromsø og nye atomic skøytesko fra Ebay til 650 inkl. frakt, som i norge koster 2000 spenn =D 

Er utrolig god trening, og jeg blir PEIST etter 1500 meter LETT.

Er det noen andre her inne som går langrenn?

28
Off-Topic / ski-tråden (nedover)
« på: Mars 22, 2010, 11:50:02 »
Gikk til innkjøp av telemark-ski i høst, har aldri stått alpint eller noe som helst annet enn vanlig turplanker i barndommen. Men jeg har bestandig vært "god" på ski og elsket det. Og siden man bor på en plass med snø halvparten av året så syntes jeg det var på tide med en vinteraktivitet!
Kjøpte dem primært for å gå på toppturer siden jeg er glad i fjell, men også for kjøring i bakke.
Har vært på to mindre toppturer og 4 ganger i bakke nå og må si at jeg ELSKER det, får det kjempegodt til! Synes bakkekjøring er dritrått =) Skal lade opp til kampen i dag med å dra i bakken.

Er det noen andre her inne som kjører telemark? Eller som er glad i stå på ski?

29
Ordet er fritt / Norwich - Brentford i dag
« på: Januar 23, 2010, 16:49:14 »
Grant Holt sent off serious foul play i 42 min, 3 kampers karantene. Håper Brentford vinner nå, fortsatt 0-0.

30
Ordet er fritt / Colchester-Norwich på live stream
« på: Januar 16, 2010, 14:54:32 »
Viktig kamp for oss dette, og burde bli en kamp med høy temperatur.

Bet365 viser denne på livestream kl.1600! : )

Sider: [1] 2 3 ... 6