Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - testo

Sider: [1] 2
1
Fly Oslo-Stansted 25...Tog Stansted- Leeds i box.
Gjenstår å se om det blir Elland Road eller Old Peacock.
Fest blir det forhåpentligvis åkke som.

2En tøff TV sendt kamp(Eurosport Norge) http://www.tvkampen.com/kamp/newcastle-leeds/
Legger ved linken til radio like godt for spørsmålet kommer vel opp tipper jeg http://www.ustream.tv/channel/k-s-sports
Når denne sen kampen starter er allerede våre opponenter ferdig spilt. Det er aldri lett å spå noen ting da det virker som at de fleste lag har en evne til å hente skjulte krefter fra et eller annet sted når vi nærmer oss slutten på sesongen, men la oss håpe at vi her kan starte kampen med litt mere pusterom enn hva vi kan oppleve å ha om alt går mot oss i de andre kampene.

Bridcutt og Sacko er antakelig tilbake mens Cooper fortsatt er suspendert i 4 kamper til.


Gledelig er det at toppscorer Dwight Gayle fortsatt skal være ute, han har skapt nok trøbbel for oss. Jack Colback and Isaac Hayden skal også være usikre kort.

Dommer for dagen er Christopher Kavanagh og er veldig glad i å dele ut kort, han har dømt 36 kamper i 2016/17 og gitt ut 119 gule kort og to røde kort. I en kamp som dette kan dommeren fort komme i fokus om det deles ut kort i hytt og pine, og enkelte Leeds spillere tåler veldig lite flere kort før suspensjoner blir en realitet, Pontus lever farlig her.

Dette kommer definitivt til å bli en laaang fredag.

3
Vet ikke om at det har vært noe diskusjon rundt konsekvensene rundt dette vil kunne bety for Leeds United.
jeg har lite kunnskap rundt dette men aner at dette vil få store konsekvenser for enkelte klubber.
Hva mener dere?

Jeg tror mange klubber kommer til å merke Englands utmelding fra EU. Jeg tror de største og rikeste klubbene også kommer til å merke dette i starten da flere klubber har mange som trenger arbeidstillatelser.

Hvor godt/dårlig rusta står Leeds United i denne snuoperasjonen til det engelske folk?
Vil dette slå ut negativt for de som blir igjen i Championship eller kan det bli for tøft for de klubbene som rykker opp?

Hva kan konsekvensene for Leeds United bli?


BBC melder at «britisk fotball kan bli radikalt endret hvis Storbritannia stemmer for å gå ut av EU». Statskringkasteren har talt opp at over 400 spillere i Storbritannia og Irland kan bli kastet ut.

Bare spillere med britisk, irsk eller pass fra Samveldestatene (Commonwealth), ikke EU-pass som i dag, vil da automatisk få arbeidstillatelse og lisens til å spille.

332 spillere fra EU i de to øverste divisjonene i England og toppdivisjonen i Skottland fyller ikke dagens krav til arbeidstillatelse for utenlandske spillere, altså de kravene som i dag stilles til spillere som kommer fra land utenfor EU.
More than 100 Premier League players would be affected with Aston Villa, Newcastle United and Watford facing losing 11 players from their squads, while Championship side Charlton Athletic would need to find 13 replacements.

In fact, only 23 of the 180 non-British EU players currently playing in the Championship would get work permits - and most of those are former internationals from Ireland or Commonwealth nations with British passports.

4
Ordet er fritt / Frustrert!
« på: Februar 11, 2015, 22:37:55 »
Seier, tirsdag, spøkelser, holder nullen, alt vell og bra det, men har noen egentlig sett kampen og spilte vi egentlig bedre enn hva vi pleier å gjøre denne tirsdagen mot storlaget Reading?(ironi)
Jeg hørte kampen i går å fikk inntrykk av at vi egentlig er på samme spor som vi har vært tidligere og etter de første 45 så var det ikke mye positivt å lese fra engelske tilstedeværende eller fra andre skribenter.

Jeg fikk også inntrykk av at alt var som før og at det kun var tilfeldigheter og en god Silvestri som gjorde den store forskjellen, og at vi ikke lå under underveis i kampen kan vi takke han for.
Missforstå meg ikke, jeg er happy for seier men å friskmelde og tro at vi er på et bedre spor blir bare å lure seg selv.
Vi supportere av United er ikke akkurat bortskjemte når det gjelder oppturer akkurat og at noen av oss tar av litt etter en seier forteller bare att man fortsatt bare håper og tror at fallet har nådd bunnen , for min del som har fulgt laget siden tidelig 70 tallet så kjenner jeg på kroppen at jeg har mine egne ups and downs fordi det virker som et endeløst spor vi aldri kommer ut av.
Samtidig så er det en skam at 3 største by i England ikke har et lag i toppserien, noe Leeds vist nok skal være alene om i Europa har jeg lest et sted, (no offense guys men er usikker på Bergen og Brann) som beklageligvis rykket ned et hakk i fjor.

Hva i alle dager gjøres feil og til de grader feil i så mange år?
Hvorfor er vi ikke i toppen å kriger om opprykk lenger?
Hvordan kan såååå mange såkalte eksperter og patetiske drittsekker gjøre så mange og store feil?
Om jeg skulle skrevet om all nedfallsfrukt og dritt vi har vært med om de siste 20 åra så ville jeg antagelig endt opp med en historie av kaliber som "Norske lover"

Spørmålet er enkelt men jeg kan dessverre ikke si det samme når det gjelder svaret.

Når og hvordan skal dette egentlig snu til vår fordel?

5
En høyaktuell tur jeg tror mange vil vurdere. Med tanke på skolestart rundt disse dager må jeg fundere på om det blir 1 eller begge kampene.

6
Ordet er fritt / Mulighet til en opplevelse for livet.
« på: Februar 25, 2014, 20:57:38 »
Melder meg frivillig til coaching, lover flere bytter  :D

YOUR TEAM... YOUR DREAM


This is your opportunity for the experience of a lifetime... we’re giving you the chance to take to the Elland Road turf to play a full 90 minute game with your friends or colleagues. For the very first time, the stadium is available for private hire to groups; giving you the opportunity score in front of the Kop and run to the dug out to celebrate with your management team!

Follow in the footsteps of Leeds United legends such as Norman Hunter, Peter Lorimer and Eddie Gray and experience Elland Road like never before. Arrive at the West Stand, make your way to the players’ entrance and enter the stadium as many famous names have before you. You’ll prepare for the match in the home and away dressing rooms then warm up on the pitch prior to taking your starting position in your team.

The ‘Your Team, Your Dream’ package includes the following:

• 30 players
• Use of the pitch and players areas for up to 3 ½ hours
• Qualified Referee and two assistants
• Physio
• 30 bottles of water
There are three time slots that groups can choose from; 10.30am – 1pm, 2pm – 5pm or play under the floodlights between 6.30pm – 9pm. Dates from Sunday 4 May until Saturday 31 May are available (subject to Play Offs.)
To play on the Elland Road pitch really is the experience of a lifetime and is a great way for companies to reward or engage employees, or even for the ultimate kick about with your mates!
Package start from £3000 per slot and groups can upgrade their day to include a replica kit and a food package for an additional £25 per player.
For further information and available dates, call the Commercial Team on 0871 334 1919 (option 3) or email sales@leedsunited.com
- See more at: http://www.leedsunited.com/news/article/1jnbya6aklohr1cofnsl0uw818/title/your-team-your-dream?#sthash.D5eVMqw0.dpuf

7
Ordet er fritt / Lånevindu 2013/14
« på: Februar 01, 2014, 08:29:49 »
Mye har skjedd de siste dager/timer rundt Leeds United.
Ny eier har blitt annonsert (Massimo Cellino) som også er eier av den italienske serie A klubben Cagliari.
Hans første stunt var å sparke manager Brian McDermott og ansetter den tidligere Middlesbrough forsvareren Gianluca Festa, samtidig så setter han lokk på all spiller salg av en eller annen grunn.

Hva slags planer denne karen har er ikke godt å si, men jeg blir litt nyskjerrig når jeg tenker på hva som kan komme av spillere fra Italia og Cagliari.
Nå åpner vel ikke vinduet før andre uka i februar og spørsmålet jeg stiller meg er om vi får en samme effekt av italienske spillere som de gjorde i Watford.
Så vidt jeg kan erindre så var det noe bråk med FA ang lånesystemet da strømmen av spillere fra Udinese innvandra Watford uten at jeg vet hva utfallet ble...

Hva vil skje i Leeds? får vi samme låne effekten som oppleves i Watford?

Terje, spent og avventende

8
Godt nytt år

30/11 2013    Tap 1-0
http://www.leedsunited.com/match-report/match/1484227
http://forum.leedsunited.no/index.php/topic,20421.0.html

lørdag 23/02/13 endte med poengdeling igjen 0-0. En borte kamp der Leeds eide tribunen.
http://www.leedsunited.com/match-report/match/1295764
http://forum.leedsunited.no/index.php/topic,19986.0.html
l
ørdag 01/09/12 endte det uavgjort 3-3 på Elland Road. En triller av en kamp. (Diouf 43, McCormack 57, Becchio 65)
http://www.leedsunited.com/match-report/match/1295413
http://forum.leedsunited.no/index.php/topic,19503.0.html

Tidligere møter:
25/07/09    Leeds United   1 - 1 Blackburn Rovers      

25/10/05       Blackburn Rovers   3 - 0 Leeds United      

10/04/04       Blackburn Rovers   1 - 2 Leeds United

04/10/03       Leeds United   2 - 1 Blackburn Rovers

9


lørdag 23/02/13 endte med poengdeling igjen 0-0. En borte kamp der Leeds eide tribunen.
http://www.leedsunited.com/match-report/match/1295764
http://forum.leedsunited.no/index.php/topic,19986.0.html
l
ørdag 01/09/12 endte det uavgjort 3-3 på Elland Road. En triller av en kamp. (Diouf 43, McCormack 57, Becchio 65)
http://www.leedsunited.com/match-report/match/1295413
http://forum.leedsunited.no/index.php/topic,19503.0.html

Tidligere møter:
25/07/09    Leeds United   1 - 1 Blackburn Rovers      

25/10/05       Blackburn Rovers   3 - 0 Leeds United      

10/04/04       Blackburn Rovers   1 - 2 Leeds United

04/10/03       Leeds United   2 - 1 Blackburn Rovers

11
Ordet er fritt / There was a time, the good time!
« på: November 14, 2013, 22:01:48 »
Av mangel på gull og grønne skoger de siste årene, ikke minst mangel på liga kamper om
dagen.
Please give us back some of the good old time.

https://www.youtube.com/watch?v=ATy13XLOg_A
https://www.youtube.com/watch?v=91z5wToZ1UQ
https://www.youtube.com/watch?v=fXEdTdHy8lQ

12
Ordet er fritt / Gullskjema 2013/2014
« på: November 10, 2013, 12:06:05 »
Sorry Asbjørn, jo før jo bedre, det er vel bare å komme igang, igjen  ;)

13Tirsdags kamp med kampstart kl 20.45

Skummel kamp hvor man skal være forsiktige med å ta noen seier på forskudd tror jeg, men allikevel en kamp vi bør og skal vinne, helst med noen ekstra pluss mål også.I første kamp 2012-13 ble det seier 1-2 på bortebane 24 august:
http://www.leedsunited.com/matchreport/20120825/peterborough-1-leeds-2_2247678_64104
http://forum.leedsunited.no/index.php/topic,19481.0.html

I andre kamp 2011-12 ble det seier 4-1 på hjemmebane 14. april:

I første kamp 2011-12 ble det seier 3-2 på bortebane 22. oktober:
http://www.leedsunited.com/matchreport/20111022/peterborough-2-leeds-3_2247678_57705

I andre kamp 2008-09 ble det seier 3-1 på hjemmebane 24. januar:
http://www.leedsunited.com/matchreport/20090124/leeds-3-peterborough-1_2247678_45379


I første kamp 2008-09 ble det tap 0-2 på bortebane 4. oktober:
http://www.leedsunited.com/matchreport/20081004/peterborough-2-leeds-0_2247678_44034


P   Team   Pl   Pts
1   Cardiff City   35   71
2   Watford   37   66


3   Crystal Palace   37   65
4   Hull City   36   65
5   Leicester City   36   58
6   Nottingham Forest   37   57


7   Brighton and Hove Albion   36   56
8   Bolton Wanderers   37   54
9   Middlesbrough   37   54
10   Leeds United   36   51
11   Burnley   36   48
12   Charlton Athletic   37   47
13   Blackpool   37   46
14   Birmingham City   37   46
15   Derby County   37   45
16   Blackburn Rovers   36   45
17   Millwall   35   44
18   Huddersfield Town   37   44
19   Sheffield Wednesday   36   43
20   Ipswich Town   37   43
21   Wolverhampton Wanderers   37   39

22   Bristol City   37   39
23   Peterborough United   36   38
24   Barnsley   35   38
http://www.theposh.com/page/Home/
http://en.wikipedia.org/wiki/Peterborough_United_F.C.

14
Ordet er fritt / Leeds United på Facebook
« på: Februar 02, 2013, 12:36:56 »
http://www.leedsunited.com/news/20130202/become-a-fan-on-facebook_2247585_3061638


The club has launched its official Facebook Page, where fans can interact and discuss everything Leeds United.
All the latest news and views will be delivered direct to your newsfeed along with content exclusive to Leeds United Facebook.
There will also be access to video content and the chance for you to have your say in our Polls.
You can also explore the history of the club with our Timeline. We've added some of our significant moments, but we'll be looking to add your memories in the coming weeks and months.
We will endeavour to make our Facebook page as engaging as possible, but we can't do it without you and your thoughts and views.
If you're already on the social networking site, simply click on the link below and 'Become a Fan'.
If not, registering is quick and easy. Again, just click on the link below and follow the instructions.
LEEDS UNITED FACEBOOK
 
 

15
Med bare 16 timer til avspark så er det på tide å få opp en kamp tråd vel.
Mange spekulasjoner rundt Becchio før denne kampen og det store spørsmålet er om han blir solgt i dette vinduet eller om han blir, personlig så syns ikke jeg han holder PL nivå så han skal bare få gå om det kommer en ny spiss for de evnt 4 mill vi får for han.

Skulle Leeds og Warnock ryke mot BC så håper jeg han får nyte pensjonen fra i morgen kveld og at Adkins  tar over, men så heldige er vi vel ikke, det er tross alt lucky Leeds vi prater om...

16
Ordet er fritt / Kamp: Capital One Cup Leeds United vs Everton 25.9 kl 2045
« på: ſeptember 24, 2012, 20:46:12 »


TV sendt cup kamp mot Premier League laget Everton på Elland Road tirsdag 25.9 kl 20.45

Everton Football Club er en engelsk fotballklubb fra byen Liverpool som spiller i FA Premier League. Everton er den eneste klubben i England som har spilt mer enn 100 sesonger i den øverste divisjonen, og har spilt flere kamper i den øverste divisjon enn noen andre engelske lag. Everton har vunnet seriemesterskapet ni ganger og har vært i den øverste divisjonen siden 1954, og var en av grunnleggerne av Premier League i 1992.
Everton ble stiftet i 1878, og var en av 12 klubber som startet The Football League i 1888, og vant sitt første seriemesterskap to sesonger senere. Følgende fire ligatitler og to FA Cup titler, opplevde Everton en lite sportslig suksess i mellomkrigsperioden fram til en vekkelse i 1960 åra, hvor klubben vant to ligamesterskap og FA-cupen. Midten av 1980-tallet representerte deres siste periode av suksess, med to seriemesterskap i 1984/85 og 1986/87 samt FA Cup triumf i 1984. I 1985 vant de den europeiske cupvinnercupen. Klubbens siste store trofé var FA-cupen i 1995. Klubbens supportere er kjent som Evertonians. Everton har en stor fanbase og tiltrekker seg høyt tilskuertall, gjennomsnitt over 36.000 mennesker per kamp. Evertons rivaler er naboen Liverpool FC, og kampene de imellom er kjent som Merseyside Derby. Liverpool FC ble dannet i 1892 av en utbrytergruppe bestående av Evertons tidligere president og et par spillere. Tvisten resulterte også i Everton forlot Anfield, deres hjemmebane på den tiden. Klubben har holdt til på deres nåværende hjemmebane, Goodison Park siden 1892. Planer om å flytte til en ny 50 000 seters utvides stadion i Kirkby på Liverpool grensen ble blokkert av en offentlig høring i 2009.
Klubbens hjem farger har tradisjonelt vært royal blå og hvit, siden 1901-1902 sesongen. Deres mest kjente spiller er Dixie Dean, som scoret et rekordår 60 ligamål i 1927-1928 sesongen.

Meritter
TROFE   ANTALL   Ã…R
Ligamester   (9)   1890/91, 1914/15, 1927/28, 1931/32, 1938/39, 1962/63, 1969/70, 1984/85, 1986/87
FA-cupen   (5)   1906, 1933, 1966, 1984, 1995
FA Charity Shield   (9)   1928, 1932, 1963, 1970, 1984, 1985, 1986, 1987, 1995.
Europacupen for cupvinnere   (1)   1984/85
FA Youth-cup   (3)   1965, 1984, 1998

Vinner av 2. divisjon: 1930/31.
Finalist i FA-cupen: 1893, 1897, 1907, 1968, 1985, 1986, 1989 og 2009.
Finalist i Ligacupen: 1977 og 1984.
Finalist i League Super Cup: 1986.
Finalist i Simod Cup: 1989.
Finalist i Zenith Data Systems Cup: 1991.


Siste møte, Leeds United - Everton 1-1 var 13 April 2004 Målscorere var Wayne Rooney og James Milner,
dette var forøvrig det året Leeds sist var i topp serien. att.39,835

Spillere som har spillt for begge klubbene: Duncan McKenzie, Nigel Martyn, Ian Snodin, Olivier Dacourt, Nick Barmby, Imre Varadi, Jermaine Beckford og selvfølgelig Gary Speed.

Leeds United komplette cup historie:
http://www.leedsunited-mad.co.uk/cup_history/leeds_united/index.shtml


17
Med 15 timer igjen til avspark så fant jeg det merkelig at det enda ikke fantes en kamp tråd mot Nottingham, så jeg tok meg den friheten å lage en', med kopi fra Arnes tidligere tråd og et lite tillegg så var den der.....Kamper 2011-12:
29.11.11 vant vi 0-4 på City Ground
http://forum.leedsunited.no/index.php/topic,18608.0.html
http://www.leedsunited.com/matchreport/20111129/nottm-forest-0-leeds-4_2247678_58522

20.3.12 tidenes tap på Elland Road 3-7 tap
http://forum.leedsunited.no/index.php/topic,19030.msg383794.html#msg383794
http://www.leedsunited.com/matchreport/20120320/leeds-3-nottm-forest-7_2247678_58731

Kamper 2010-11:
15.8.10 ble det 1-1 på City Ground:
http://www.leedsunited.no/forum/index.php/topic,14989.0.html
http://www.leedsunited.com/matchreport/20100815/nottm-forest-1-leeds-1_2247678_52677

2.4.11 vant vi 4-1 på Elland Road:
http://www.leedsunited.no/forum/index.php/topic,17662.330.html
http://www.leedsunited.com/matchreport/20110402/leeds-4-nottm-forest-1_2247678_51917


Kamper 2007-08:
12.februar ble det 1-1 hjemme foran nesten 30.000 tilskuere:
http://www.leedsunited.com/matchreport/20080212/leeds-1-nottm-forest-1_2247678_38621
http://www.leedsunited.no/forum/index.php/topic,9852.0.html

25.august ble det seier 2-1 borte:
http://www.leedsunited.com/matchreport/20070825/nottm-forest-1-leeds-2_2247678_38167
http://www.leedsunited.no/forum/index.php/topic,8894.0.html


Overall Record (excluding friendlies): 82  26-29-27  83-103.
  Home: 19-12-10 63-45
  Away/Neutral: 7-17-17 44-58

FA Cup
Date Venue Round Result Crowd Scorers
28/01/1989 City Ground FACR4 0 - 2 28107 -
05/01/1980 Elland Road FACR3 1 - 4 35945 OG
17/02/1968 Elland Road FACR4 2 - 1 51739 Giles, Jones
19/03/1963 City Ground FACR5 0 - 3 36392 -

League Cup
22/02/1978 City Ground LCSF2 2 - 4 38131 Graham, F. Gray
08/02/1978 Elland Road LCSF1 1 - 3 43222 E. Gray

League
15/08/2010 City Ground Coca-Cola Football League Championship 1 - 1 24.985 Sam
http://www.youtube.com/watch?v=k5qpfLHA4MQ
12/02/2008 Elland Road Coca Cola Football League One 1-1 29.552 Beckford pen
http://www.youtube.com/watch?v=_yV3v1_177w&feature=related
25/08/2007 City Ground Coca Cola Football League One 2-1 25.237 Kandol, Beckford
http://www.youtube.com/watch?v=xatOj-p_QTU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=WaBcc4WA6BA&feature=related
16/03/2005 City Ground Coca-Cola Football League Championship 0 - 0 25101 -
http://www.youtube.com/watch?v=9kbyM5Itxd8&feature=related
21/08/2004 Elland Road Coca-Cola Football League Championship 1 - 1 31808 Guppy
03/04/1999 Elland Road Premier League 3 - 1 39645 Harte, Smith, Hasselbaink
17/10/1998 City Ground Premier League 1 - 1 23911 Halle
19/04/1997 City Ground Premier League 1 - 1 25565 Deane
12/10/1996 Elland Road Premier League 2 - 0 29165 Rod Wallace, Rod Wallace
08/04/1996 Elland Road Premier League 1 - 3 29220 Wetherall
http://www.youtube.com/watch?v=R7DtJYaYQWE
31/01/1996 City Ground Premier League 1 - 2 35982 Palmer
http://www.youtube.com/watch?v=_8JlBZrTRZc&feature=related
22/03/1995 City Ground Premier League 0 - 3 26299 -
26/11/1994 Elland Road Premier League 1 - 0 38191 Whelan
21/03/1993 City Ground Premier League 1 - 1 25148 Rod Wallace
http://www.youtube.com/watch?v=Qz6fwGz069Q
05/12/1992 Elland Road Premier League 1 - 4 29364 Speed
http://www.youtube.com/watch?v=AFmgjcoDZVk
22/12/1991 City Ground Division One 0 - 0 27170 -
http://www.youtube.com/watch?v=KbLQ4ernfvg&feature=related
20/08/1991 Elland Road Division One 1 - 0 29457 McAllister
11/05/1991 City Ground Division One 3 - 4 25067 Shutt, Chapman, Chapman
03/11/1990 Elland Road Division One 3 - 1 30409 Chapman, McAllister, Strachan (pen)
20/03/1982 Elland Road Division One 1 - 1 18036 Worthington (pen)
31/10/1981 City Ground Division One 1 - 2 25272 Butterworth
13/12/1980 Elland Road Division One 1 - 0 21882 Greenhoff
22/10/1980 City Ground Division One 1 - 2 25033 Harris
19/01/1980 Elland Road Division One 1 - 2 29816 Connor
08/09/1979 City Ground Division One 0 - 0 26914 -
15/05/1979 Elland Road Division One 1 - 2 33544 Cherry
16/04/1979 City Ground Division One 0 - 0 37397 -
15/04/1978 City Ground Division One 1 - 1 38662 F. Gray (pen)
19/11/1977 Elland Road Division One 1 - 0 42925 Hankin
27/03/1972 Elland Road Division One 6 - 1 40866 Clarke, Clarke, Lorimer, Lorimer, E. Gray, E. Gray
27/11/1971 City Ground Division One 2 - 0 29463 Clarke, Lorimer
01/05/1971 Elland Road Division One 2 - 0 43083 Bremner, Lorimer
26/09/1970 City Ground Division One 0 - 0 31537 -
29/10/1969 Elland Road Division One 6 - 1 29636 Bates, Hibbitt, Lorimer, Lorimer, Lorimer, Charlton
16/08/1969 City Ground Division One 4 - 1 34290 Clarke, Lorimer, Giles (pen), E. Gray
30/04/1969 Elland Road Division One 1 - 0 46508 Giles
25/02/1969 City Ground Division One 2 - 0 36249 Jones, Lorimer
13/03/1968 Elland Road Division One 1 - 1 32508 Bremner
25/11/1967 City Ground Division One 2 - 0 29750 Lorimer, Greenhoff
14/01/1967 City Ground Division One 0 - 1 43899 -
10/09/1966 Elland Road Division One 1 - 1 35634 E. Gray
19/02/1966 City Ground Division One 4 - 0 26283 Hibbitt, Lorimer, Lorimer, Giles (pen)
04/09/1965 Elland Road Division One 2 - 1 35427 Bell, Lorimer
06/02/1965 City Ground Division One 0 - 0 36596 -
26/09/1964 Elland Road Division One 1 - 2 32776 Storrie
30/04/1960 Elland Road Division One 1 - 0 11699 McCole (pen)
28/11/1959 City Ground Division One 1 - 4 21366 Revie
22/04/1959 City Ground Division One 3 - 0 18650 Shackleton, Shackleton, Shackleton
13/12/1958 Elland Road Division One 1 - 0 26341 Crowe
18/01/1958 City Ground Division One 1 - 1 23368 Baird
14/09/1957 Elland Road Division One 1 - 2 25566 Overfield
31/03/1956 City Ground Division Two 0 - 2 19448 -
08/10/1955 Elland Road Division Two 3 - 0 21272 Brook, Ripley, Charles
05/02/1955 City Ground Division Two 1 - 1 14074 Charles
18/09/1954 Elland Road Division Two 1 - 1 22402 Forrest
26/12/1953 Elland Road Division Two 0 - 2 22135 -
25/12/1953 City Ground Division Two 2 - 5 19725 Charles, Nightingale
22/04/1953 Elland Road Division Two 2 - 1 11497 Burden, Kerfoot
04/04/1953 City Ground Division Two 1 - 2 18734 Nightingale
14/04/1952 Elland Road Division Two 0 - 0 26511 -
11/04/1952 City Ground Division Two 1 - 1 28808 H. Williams
02/04/1949 Elland Road Division Two 1 - 0 23932 Iggleden
06/11/1948 City Ground Division Two 0 - 0 24237 -
06/03/1948 Elland Road Division Two 2 - 2 27018 Powell, Wakefield
18/10/1947 City Ground Division Two 0 - 1 22380 -
16/04/1932 Elland Road Division Two 1 - 1 12195 Jack Milburn (pen)
05/12/1931 City Ground Division Two 3 - 3 12214 Furness, Keetley, Keetley
21/01/1928 City Ground Division Two 2 - 2 13133 White, Keetley
10/09/1927 Elland Road Division Two 4 - 0 19478 Jennings, Mitchell, Turnbull, Wainscoat
04/04/1925 City Ground Division One 0 - 4 5000 -
29/11/1924 Elland Road Division One 1 - 1 20000 Robson
06/05/1922 Elland Road Division Two 0 - 0 10000 -
29/04/1922 City Ground Division Two 0 - 1 16000 -
30/04/1921 City Ground Division Two 0 - 1 8000 -
23/04/1921 Elland Road Division Two 1 - 1 12000 Howarth

Zenith Data Systems Cup
22/10/1991 Elland Road ZDSR2 1 - 3 6495 Rod Wallace

Friendly
29/07/2006 City Ground 3 - 2 8513 Healy, Bakke, OG
29/07/2000 City Ground 2 - 1 11020 Bowyer, Harte

-----

Nottingham Forest: Leeds Players
This is a list of players who have played for Nottingham Forest who have also played for Leeds.

  Leeds Nottingham Forest
Player From To ** From To Apps Goals
Jock Thom 31/05/1924-01/06/1927 ** 01/08/1922-01/06/1923  0-0
Reg Savage 01/02/1931-01/07/1939 ** 1/05/1946-01/08/1947 20-0
George Wilkins 01/09/1949-01/06/1950 ** 01/12/1947-01/09/1949 24-6
Chris Crowe 01/06/1956-08/03/1960 ** 01/08/1964-01/01/1967 73-12
Brian Williamson 01/12/1962-22/02/1966 ** 22/02/1966-01/11/1968 19-0
John O'Hare 01/08/1974-01/02/1975 ** 01/02/1975-1/06/1980 101-14
John McGovern 01/08/1974-01/02/1975 ** 01/02/1975-01/06/1982 253-9
Duncan McKenzie 01/08/1974-01/06/1976 ** 01/07/1968-01/08/1974 111-41
Paul Hart 01/03/1978-31/05/1983 ** 31/05/1983-01/08/1985 70-1
Kenny Burns 14/10/1981-01/02/1984 ** 01/07/1977-14/10/1981 137-13
Frank Gray 01/11/1971-01/08/1979 ** 01/08/1979-31/05/1981 81-5
Lee Chapman 10/01/1990 01/08/1993 ** 01/10/1988-10/01/1990 48-15
Steve Hodge 01/07/1991 01/10/1994 ** 01/08/1988-01/07/1991 82-20
Steve Hodge 01/07/1991 01/10/1994 ** 01/10/1980-01/08/1985 123-30
Chris Fairclough 23/03/1989 04/07/1995 ** 12/10/1981-03/07/1987 134-2
John Sheridan 02/03/1982 03/08/1989 ** 03/08/1989-03/11/1989 1-0
Ronnie Sinclair 01/06/1986 01/09/1989 ** 01/10/1982-01/06/1986 0-0
Carlton Palmer 30/06/1994 26/09/1997 ** 21/01/1999-17/09/1999 16-1
Steve Stone 29/06/2005-?   ** 20/05/1989 11/03/1999 229-27
Alf-Inge Haaland 17/07/1997-13/06/2000 ** 25/01/1994 17/07/1997 93-7
Nick Barmby 08/08/2002`? ** 06/07/2004-27/02/2004 ?-?       
Robbie Blake 18/07/2005-?   ** 22/08/2000-22/11/2000 12-1
Darren Huckerby 12/08/1999-29/12/2000 ** 24/02/2003-24/05/2003 11-5
Ian Moore 24/03/2005-?   ** 06/07/1994-15/03/1997 66-13
Ian Moore 24/03/2005-?   ** 15/03/1997-01/08/1998 18-1
Andy Gray 01/07/1995-02/09/1998 ** 02/09/1998-01/08/2002 76-1
Shaun Derry 18/02/2005-   ** 24/12/2004-17/02/2005 99-3
Damien Lynch 01/06/1997-14/06/2001 ** 16/10/2001-16/05/2002 ?-?     
Stephen McPhail 23/12/1996-02/07/2004 ** 26/08/2003-25/11/2003 ?-?   
Marlon King 04/03/2005-09/05/2005 ** 27/11/2003-21/12/2005 57-15


Eksterne linker:
http://www.nottinghamforest.co.uk/page/Home
http://en.wikipedia.org/wiki/Nottingham_Forest

18
  VS    

Allerede tirsdag skal Leeds United ut i ny kamp kl 2045 norsk tid.

Spørsmålet er om kampen mot Southampton sitter i kroppen enda og vil nederlaget prege kampen, eller vil den gode fremføringen slå positivt ut?

Jeg velger å tro det siste og at vi gruser Hull på tirsdag.


19
Ordet er fritt / Donasjon til Leeds United museum
« på: Desember 05, 2011, 00:38:13 »
Litt usikker på hva dette er, men de utvalgte herrer kan sikkert forklare dette nærmere..
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10150432621179437&id=191977484436

 ""Congratulations and many thanks to LUSCOS (the scandinavian supporters club) for raising over £10,000 to donate an exact replica of the The FA Cup to the new Leeds United museum.""

11-MOT

20
Ordet er fritt / Squadnumbers - 2011-12
« på: August 01, 2011, 11:22:06 »
1 ANDY LONERGAN
2 PAUL CONNOLLY
3 PATRICK KISNORBO
4 ALEX BRUCE
5 ANDY O'BRIEN
7 MAX GRADEL
8 MICHAEL BROWN
9 BILLY PAYNTER
10 LUCIANO BECCHIO
11 LLOYD SAM
12 PAUL RACHUBKA
13 MIKE GRELLA
14 JONATHAN HOWSON
15 ADAM CLAYTON
19 BEN PARKER
20 RAMON NUNEZ
21 FEDERICO BESSONE
22 TOM LEES
23 ROBERT SNODGRASS
26 LEIGH BROMBY
27 DAVIDE SOMMA
28 AIDAN WHITE
30 ALEX CAIRNS
44 ROSS McCORMACK
.......................?
.......................?
.......................?
.......................?

21
Kisnorbo og Lloyd Sam er tilbake til kampen mens fra før er Snoddy ute og Paynter har drukket maling og sliter med en infeksjon.
Da er det fritt frem for McCormack å vise hva han duger til. Jeg tipper han blir å se på topp de neste kampene fremover inntil en ny spiss er på plass...

22
På tur til England / Norwegian med ny rute til møkkabyn
« på: Juni 17, 2011, 13:45:29 »
Billigere billetter fra Gardermoen  8)

http://www.aftenposten.no//reise/nyheter/article4149893.ece

Lavprisselskapet Norwegian legger i dag ut en ny rute fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Fra slutten av oktober skal selskapet fly til Manchester, tre ganger i uken.


- Dette er en rute som har vært spesielt etterspurt i fotballmiljøet, sier kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik i Norwegian til Aftenposten.

Billettsalget starter i dag.

Konkurranse med SAS

Det blir avganger mandag, onsdag og fredag og skulle dermed dekke behovet for fotballsupportere som tar turen over for å følge Premier League-kampene til United og City.

Manchester, en industriby i nordvest-England med 0.5 millioner innbyggere, er også et yndet turistmål og har mer enn bare byens to store fotballag å vise frem. I dag fremstår den som en storby med alle storbyens tilbud og er ikke minst attraktiv for de mange som er på leting etter gode shoppingmuligheter. Ellers byr byen på hippe restauranter, festivaler og konserter.

På museumsfronten kan byen by på Industrial war museum, Museum of science and Industry og selvsagt et eget Manchester United museum. Også Manchester Art galleri er et populært mål for mange besøkende.

Norwegians rute kommer til å gå i konkurranse med SAS som også flyr fra Gardermoen.

23
Off-Topic / Portugal vs Norge
« på: Mai 31, 2011, 21:44:28 »
Jeg blir i Leeds til over helgen og det hadde vært konge og fått sett landskampen fra et eller annet sted i byen...Noen som har tips om hvor det evnt kunne blitt overført noe fra landskampen  ???

24
Ordet er fritt / Info: Billetter ved en evnt play off
« på: Mars 16, 2011, 17:47:28 »
Fikk en mail om billettsalget vis vi skulle havne på en play off plass.

We are writing to inform you of the plans the club have put in place should we qualify for the end of season npower Championship Play-Offs.
The club has historically outlined its Play-Off ticket distribution policy a number of weeks before the end of the season to ensure fans are aware of how Members can apply for tickets should Leeds qualify.

Semi-Final (Away)

As in previous seasons, tickets for the away leg of the Play-Off semi-finals would be allocated on a loyalty basis.

Final

It is anticipated that the Play-Off final participants will receive an allocation of around 32,000 tickets and we expect to have over 40,000 Season Ticket Holders and Members. This means different arrangements with regard to the allocation of tickets will be required if the club is in the final than for previous visits.

CEO Shaun Harvey said: “This isn’t about being presumptuous, this is about communicating the message to our fans at the earliest possible opportunity about the new policy that will be in place should we be one of the two clubs competing in the Play-Off final at the end of May.

“In previous seasons we have been in a position to guarantee all our Members a ticket for the Play-Off final should we qualify, but this season our Membership numbers exceed any possible allocation so this cannot be achieved.

“The rationale behind the policy we are proposing is to reward the loyalty of Season Ticket holders and those that travel regularly to away games. It then provides that all other Members who are registered with the club by April 8th have an equal opportunity to obtain a ticket.”

Should the club reach the Play-Off final, the following system will be put in place:-

1.       All Season Ticket holders to be GUARANTEED one ticket.

2.       Those members who have applied for/attended at least four away games in the first 3 phases of ticket allocation this season (up to and including Swansea City) to be GUARANTEED one ticket.*

3.       All other Members to be entered into a computer generated ballot for the remaining tickets. The ballot will be conducted during w/c April 11 to include all those who have not qualified under the guaranteed criteria above. 

Undertaking this ballot early will ensure those fans who qualify for a ticket will know if they have been successful at the earliest opportunity.

* Guarantee number two is as per the club's loyalty scheme. Click here for full details.

The actual ticket application process for those members who are successful will be announced when the ballot is concluded and any further tickets we receive when the final allocation is confirmed will be made available, again by ballot, to those members who were not successful in the original selection process.
25
På tur til England / Konsert på Elland Road 3 juni
« på: Februar 07, 2011, 14:00:28 »
Rod Stewart har konsert på selveste Elland Road 3 juni.

For oss som er litt oppe i den voksne alder så vokste vi opp med hans musikk på 70 og 80 tallet som en av mange populære artister her i Norge.
Jeg reiser til Leeds denne gangen for å oppleve det denne gangen live, og da passer det ikke mindre når det skal oppleves på selveste Elland Road heller. ;D

Vet noen om det er rabatt på Marriott utenom fotball sesongen?

26
Ordet er fritt / Lånevinduet 8 februar 2011
« på: Februar 02, 2011, 21:39:44 »
Når lånevinduet åpner håper jeg inderlig at Leeds har potensielle spillere klare på blokka og ikke surrer det til.
Skal vi være med videre må vi minst ha inn tre lånespillere som gjør forskjell på dagens Leeds.

27
Ordet er fritt / Bør Grayson trekke seg som manager
« på: Oktober 26, 2010, 23:50:10 »
Mange meninger om dagen rundt denne personen,så la oss se hva flertallet vil.
Avstemningen avsluttes etter neste borte kamp Lørdag 6/10

28
Ordet er fritt / Statestikker
« på: Oktober 03, 2010, 18:16:28 »
Stats:

Discipline

Yellow cards (one match suspension for 5)

Neil Kilkenny 3
Richard Naylor 3
John Howson 2
Sanchez Watt 2
Paul Connolly 2
Luciano Becchio 1
Alex Bruce 1
Bradley Johnson 1
Neil Collins 1
Andy Hughes 1
George McCartney 1
Robert Snodgrass 1
Kasper Schmeichel 1

Red cards

Robert Snodgrass 1
Alex Bruce 1


Shooting

133 shots
71 on target
62 off target

Most shots

Bradley Johnson 33

On target

Bradley Johnson 15

Off target

Bradley Johnson 18

Hit woodwork (11 - Most in Championship)

Bradley Johnson 4
Davide Somma 1
Lloyd Sam 1
Neil Collins 1
John Howson 1
Ross McCormack 1
Richard Naylor 1
Max Gradel 1

Goalscorers (8 different scorers)

Davide Somma 6
Luciano Becchio 4
Lloyd Sam 3
John Howson 2
Bradley Johnson 2
Richard Naylor 1
Alex Bruce 1
Robert Snodgrass 1


Assists
Sanchez Watt 4
John Howson 3
Neil Kilkenny 2
Luciano Becchio 2
George McCartney 1
Max Gradel 1

Clean sheets: 4

Players Used: 25

Most Appearances (12 games)

Neil Collins 12
John Howson 12
Bradley Johnson 12
Neil Kilkenny 10 + 2
Luciano Becchio 10 + 1
Lloyd Sam 8 + 1
Paul Connolly 8
Federico Bessone 8
Richard Naylor 7
Shane Higgs 7
Sanchez Watt 6 + 4
Max Gradel 6 + 1
Alex Bruce 6
Davide Somma 5 + 3
Kasper Schmeichel 5
Andy Hughes 3 + 5
George McCartney 3
Ross McCormack 1 + 4
Aiden White 1 + 2
Robert Snodgrass 1 + 2
Amdy Faye 1
Adam Clayton 0 + 2
Mike Grella 0 + 1
Brown 0 + 1

Average home attendance:
26,926 (Best in championship)


Bradley Johnson er gjenganger i toppen på skuddstatestikken men har ikke fått ballen inn mellom stengene fler enn 2 ganger. kunne kanskje vært lurt av Bradley og overlate skuddene til noen andre og ikke skyte i vilden sky.

http://www.leeds.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=215676

29
Ordet er fritt / promotion og Premier league 2011/2012
« på: August 31, 2010, 23:30:11 »

Er dette det komplette teamet som skal skyte oss til Premier league,eller vil vi få et par Surprises helt på tampen?

Slik jeg ser det så virker dette som en bra stall som kommer til å kjempe helt i toppen og unngår vi alt for mye skader på nøkkelspillere så tror jeg dette kan gå helt hjem og Premier league neste sesong.

Jeg vet jeg legger lista høyt,men etter å ha sett et par kamper i år uten våre antatt beste i forsvar og i angrep så velger jeg og tro på opprykk denne sesongen også.

MOTLeeds United Squad List
Goalkeeper:

    * 1 Kasper Schmeichel
    * 12 Shane Higgs

Defender:

    * 2 Paul Connolly
    * 3 Patrick Kisnorbo
    * 4 Alex Bruce
    * 5 Neill Collins
    * 6 Richard Naylor
    * 19 Ben Parker
    * 20 Jason Crowe
    * 21 Federico Bessone
    * 24 Lubomir Michalik
    * 26 Leigh Bromby
    * 32 Aidan White
    * 34 Alan Sheehan

Midfielder:

    * 7 Max Gradel
    * 8 Neil Kilkenny
    * 11 Lloyd Sam
    * 14 Jonny Howson
    * 15 Adam Clayton
    * 16 Bradley Johnson
    * 22 Andy Hughes
    * 28 Andy Robinson
    * 37 Will Hatfield
    * - Ramon Nunez

Attacking Midfielder:

    * 18 Sanchez Watt
    * 23 Robert Snodgrass

Striker:

    * 9 Billy Paynter
    * 10 Luciano Becchio
    * 13 Mike Grella
    * 27 Davide Somma
    * 44 Ross McCormack

On Loan:

    * 17 Liam Darville (to Tranmere Rovers)
    * 21 Alan Martin (to Barrow)
    * 35 Tom Elliott (to Rotherham United)
    * 36 Tom Lees (to Bury)


30
Ordet er fritt / Leeds v Wolves Lørdag 31/7 kl 16.00
« på: Juli 28, 2010, 13:17:10 »
Kampen kan sees live på samme måte som mot Brann på tirsdag etter
Pay per view prinsippet. Tilbudet er kun for de som abbonerer på LUTV og prisen blir £5.
http://www.leedsunited.com/news/20100727/watch-the-wolves-game-live_2247585_2098412

Her får vi anntakelig svar på hvor vi står før årets serie åpningen mot Derby.

Det kan se ut til at kampen kan streames fra ihvertfall denne.
http://livefooty.doctor-serv.com/
Har ikke testet denne men kvaliteten skal være god.

Andre muligheter kan dere finne her.
http://www.leedsunited.no/forum/index.php/topic,13407.msg226849.html#msg226849

Sider: [1] 2